- 9 Ocak 2014
- 33.051
- 9.403
- 1.538
Hakan Balta gibi milli takımın stoperi ve buz adamı bu gevşek ile karşılaştıran adamlara sadece gülüyorum.
Hakanın burnu > Chedjou
Hakanın burnu > Chedjou
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baltada iyi değil 2 side bariz hata yapiyor. Chedjou hobi olarak yapiyor bence
bak kardeş ched hata yapıyor ama sahada mücadelesi var ched için hata yapıyor ama mücadele etmiyor diyemezsin ama bu hakan balta yani bu kadar olmaz adamın rakibi ile mücadele ettiği tek bir pozisyon net 2 sezondur görmedim yani yok neymiş kafasıyla topu uzaklaştırmış ulan top kafasına geliyor yok eğsin başını vurmasın onada.
Yani şu sahaya sen ben çıkalım şu halimizle bile götümüze başımıza bir top çarpar benim söylemek istediğim mücadele yok yani her topu rakip forvet yada forvet arkasından gelen kim varsa rahatca alıyor ve ıssırılmıyor sorun burada hakan yerine top rakiba gelirken onu ısıracak bir adam olsa ilk topu rahat alamayan rakip topu o bölgelerde tutamayacak böylece ön liberoda rahat edecek.
Herkesi gönderdiler takımın en büyük sorunu hala kadroda
Rezillik
İyi forvet olur diyosunİyi bir futbolcu ama iyi bir stoper degil diyelim.
Chedjouyu mu tercih edersin Hakanı mı?Chedjou mücadele etmiyor demiyorumda şuursuz bir adam fazla sakar. Ben böyle tip futbolculari sevmiyorum. Rodellega'ya uzun top atiyorlar. Chedjou ve Balta ger geri gidiyor. 1 o var orda 1'niz basin bari. Herif yüzünü dönüyor şutunu atiyor. 2 side haddinden fazla ağir.