#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin o olmayan beynini seveyim ben!
Bir macin anasi nasil bellenir cok net gösterdin bugün, adi herif.

Ciddiyetsiz herif. Zorla ırkçılık yaptıracaklar adama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

her derbi de yakıyor yeter ya

Moderatör tarafında düzenlendi:
sözleşmesi uzatılmadı diye dünya s..... minare g... modunda takılıyor. denayer'i alamasak bile mutlaka bir stoper alınmalıydı.devre arası şutlasınlar bir an önce.

Bu gol yedirmedi 2 tane gol attı.

Ulan hep iyi niyetle yaklastik, sempatik buluyordum seni ama artik pes.git lan bu takimdan. Bu kac oldu be, kafayi siyaracagim bir gün bu sacmaliklar yüzünden.

Seni savunduk savunduk hep bokunu cikardin, lanet olsun senin gibi stopere. Dany'yi özlettin lan bana.

Senin konsantrasyonuna

Ciddiyetsiz herif. Zorla ırkçılık yaptıracaklar adama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gökhan zencilerin oyun konsantrasyonun, oyun zekasının ve iş cidddiyetinin çok kötü olduğunu söylemek ırkçılığa girmez, var olan bir gerçeği ortaya koymak olur. O yüzden de konsantrasyonun en yüksek olması gereken stoper ve kaleci mevkilerine bunlardan almayacaksın.

Gökhan zencilerin oyun konsantrasyonun, oyun zekasının ve iş cidddiyetinin çok kötü olduğunu söylemek ırkçılığa girmez, var olan bir gerçeği ortaya koymak olur. O yüzden de konsantrasyonun en yüksek olması gereken stoper ve kaleci mevkilerine bunlardan almayacaksın.

Katılmıyorum.

sacma sapan bir dusunce
+ net irkci bir fikir

Stoper olmayan vasat üstü bir önlibero. Biz de bunu aldık stoper olmayan vasat üstü sol bek ile yan yana oynatıyoruz. Bir değil iki değil ve sonda olmayacak amatör bireysel hatadan yedirecegi goler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt