#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sacma sapan bir dusunce
+ net irkci bir fikir

Irkçı bir fikir olsa bunlardan bir bok olmaz der geçerim. Ama atletik özellikleri çok iyi o yüzden iyi atlet olur, basketbolcu olur, ön libero olur ama stoper çıkmıyor kaleci de çıkmıyor işte. Çok ender çıkar tabi.

Bu elemanın Galatasaray'a geldiği güne lanet olsun. Allah bu elemanın belasını versin. İnşallah yakın zamanda bu haysiyet yoksunu şerefsiz heriften kurtulmayı nasip etsin. Ben hayatımda bir futbolcuya bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum lanet olsun bu adama sadece bu maç için söylemiyorum hep böyle süper kupa finalinde yaptığı geçen sezon Türkiye Kupası finalinde son dakikada kendi kalesine çektiği şut bir an önce kurtuluruz inşallah.

Defol lan

Her bjk macinda ayni halti yiyon sekiztaslimisin nesin anlamadim ki

gollere kadar dogru duzgun pozisyonu olmayan ezilmis kargalari tek basina canlandirdi.

cok yazik.

korkunc iki hata.

Kontratı fesh edilmeli

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Marsilya bunu hala istiyor mu?
Hiç bir zaman istemedi liste de 6 Stopper vardı en sonda chedjou düşünülüyordu diğerleri olmaz sa.
Lorient gibi bir takıma filan gider diyecemde onlarada gitmez buna Fransa da brüt 350 bin Euro filan verirler yıllık

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

15 dakikaligina kufur serbest olsun

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olabilir saygı duyarım.
Ama çok iyi atlet olur, ön libero olur ama stoper ve kaleci olmaz. Song gibi çok ender çıkar.

pepe
boateng
mandanda
alaba
miranda
marcelo
varane
smalling
eskilerden dunya kadar var
yaptigin point nedir mechul, ama nahos oldugu kesin

Hayatımda 1 maç içinde hem zirveye çıkıp hem dibi gören bir futbolcu görmemiştim. Saolsun Chedjou nasıl olunur gösteriyor.

Ya adama iyi demeye gelmiyor , maçın bir anında Kate Upton'un cicikleri mi geliyor arkadaş aklına he

ilk yari iyi
ikinci yari skandal

ched koray semih gitmeli 2 tane ilk 11e iyi stoper alinmali

bu şerefsiz şike yapmış olabilir

araştırılsın kulüp içinde

devre arasında da bonservisini verelim gitsin bu malın

pepe
boateng
mandanda
alaba
miranda
marcelo
varane
smalling
eskilerden dunya kadar var
yaptigin point nedir mechul, ama nahos oldugu kesin

Zenci derken Afrikalı, Afrikada yetişmiş, futbol altyapısını orada almış herifleri kastediyordum.
Konudaki bir önceki mesajım "Bu takıma bundan sonra Afrikalı stoper alan şerefsizdir" idi, onu da okumuş olduğunu varsayıyorum.

Kısaca saydığın adamların hepsi Avrupa'da doğmuş, eğitimlerini, futbol altyapılarına Avrupada almış Avrupalı adamlar. Ya da Brezilyalı.

Yaptığım point gayet net: Oyun zekası, ve konsantrasyonu düşük Afrikalı stoperlerdense Avrupalı olanlar tercih edilmeli. (Çok nadir istisnalar vardır tabi) Çünkü bir anlık dalgınlıkta golü kalende görüyorsun bugün Chedjou'nun yaptığı gibi. Buna kalecilik de dahil. Bunlar futbolda hata kaldırmayan mevkiler. Real, Barca vs. büyük takımların hiçbirinde yok mesela.

Hee ön libero mu al getir. Fizik güçleri, atletizimleriyle iş yaparlar. Forvet aynı şekilde.
Nahoş bir durum yok özetle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt