#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir defans oyuncusundan bahsedildiğinde akla ilk olarak Anderlecht ve Karabük maçındaki asistleri, duran toplarda ileri çıkıp attığı goller geliyorsa ortada bir sorun var demektir. Defans bu adam defans. Asıl görevini yapamadıktan sonra ne yapayım ben attığı golleri, asistleri.

Sen futbolcular için mi konuştun :D O zaman olabilir.

Ee heralde yahu, bütün afrikalılara neden bok atayım adamların üstün oldukları bir sürü branş var sporda. :)
Hatta bütün futbolcular için de değil sadece "stoper ve kaleci" mevkileri için. :)

Zenci derken Afrikalı, Afrikada yetişmiş, futbol altyapısını orada almış herifleri kastediyordum.
Konudaki bir önceki mesajım "Bu takıma bundan sonra Afrikalı stoper alan şerefsizdir" idi, onu da okumuş olduğunu varsayıyorum.

Kısaca saydığın adamların hepsi Avrupa'da doğmuş, eğitimlerini, futbol altyapılarına Avrupada almış Avrupalı adamlar. Ya da Brezilyalı.

Yaptığım point gayet net: Oyun zekası, ve konsantrasyonu düşük Afrikalı stoperlerdense Avrupalı olanlar tercih edilmeli. (Çok nadir istisnalar vardır tabi) Çünkü bir anlık dalgınlıkta golü kalende görüyorsun bugün Chedjou'nun yaptığı gibi. Buna kalecilik de dahil. Bunlar futbolda hata kaldırmayan mevkiler. Real, Barca vs. büyük takımların hiçbirinde yok mesela.

Hee ön libero mu al getir. Fizik güçleri, atletizimleriyle iş yaparlar. Forvet aynı şekilde.
Nahoş bir durum yok özetle.

tashak mi gecion

"Gökhan zencilerin oyun konsantrasyonun, oyun zekasının ve iş cidddiyetinin çok kötü olduğunu söylemek ırkçılığa girmez, var olan bir gerçeği ortaya koymak olur."

ZENCILER lafindan belli ne dedigin

Hakan Delikanli yı futboldan anlıyor sanıyordum 22 sene bundesliga 2 de top oynamış sonunda

ama forumun en büyük futbol cahilli tag 'ı öneriyorum kendisine @Kerim ZENGİN
@Murat Urhan 'ı da geçti futbol cehaletinde

demekki almancıların en iyisi bile futbol cahili

ulan almanlardan hiç mi bişey öğrenemezsiniz be

Bir de bunun için yanındakiler leş,doğru adamlarla oynarsa görürsünüz diyenler var.Lan allahınızın,dininiz,imanınız,kitabınız yok mu sizin.O gözü size niye vermişler lan.Onun bunun çocuğu 50 metreden orta geliyo tepki yok,burnunun dibinden top geçiyo tepki yok.Ama yok dimi o topun oraya kadar gelmesine sebep olanlar suçlu,Chedjou sütten çıkmış ak kaşık.Bildiğin öküz gibi izliyo öküz

Umarım Sabri ile birlikte defolup gidersiniz bu klüpten

Sent from my iPhone using Tapatalk

tashak mi gecion

"Gökhan zencilerin oyun konsantrasyonun, oyun zekasının ve iş cidddiyetinin çok kötü olduğunu söylemek ırkçılığa girmez, var olan bir gerçeği ortaya koymak olur."

ZENCILER lafindan belli ne dedigin

Hayri işine gelen mesajı okuyup, diğerini pas geçersen yapacak bir şeyim yok. Ched'le ilgili başlıklarda bunun sadece iki mevkiyle ilgili olduğunu daha önce de yazdım, şimdi arayıp tek tek bulmakla uğraşamam.

Talisca benficaya g.tüboklu bi frikik attı diye bana mention atan hıyar ağasından ses yok gel savunsana adamını la.

Hayri işine gelen mesajı okuyup, diğerini pas geçersen yapacak bir şeyim yok. Ched'le ilgili başlıklarda bunun sadece iki mevkiyle ilgili olduğunu daha önce de yazdım, şimdi arayıp tek tek bulmakla uğraşamam.

zenciler lafini izah et konuyu kapatalim o halde

marcel-desailly-01-web.jpg

heis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt