#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya siyahi oyuncudan öte adamın alt yapısı avrupa'dan değil denile bilir belki.
Saydığınız diğer siyahi adamların eğitimi hepsi avrupa'da görmüş.

zenciler lafini izah et konuyu kapatalim o halde

İzah ettimya uzun uzun "Afrikalı, afrikada yetişmiş, futbol altyapısını orada almış afrikalı STOPER VE KALECİ" yazmaktansa zenciler dedim zira bir önceki mesajım da "takıma bundan sonra afrikalı stoper alan.... " şeklindeydi.

Bu arada hala saydığınız heriflerin hepsi Avrupalı.

Son düzenleme:
Lan ikinci golde bari vur bişeyler yap at topu dışarı. Niye mal gibi bekliyorsun.

hala sinirim gecmedi.

bir macin kaderiyle bu kadar oynanir.

resmen maci birakmis bilincsizce atak yapmaya calisan takimi canlandirdi tek basina.

yazik.

Ama chedjou ibraya çalım attı

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

İzah ettimya uzun uzun "Afrikalı, afrikada yetişmiş, futbol altyapısını orada almış afrikalı STOPER VE KALECİ" yazmaktansa zenciler dedim zira bir önceki mesajım da "takıma bundan sonra afrikalı stoper alan.... " şeklindeydi.

Bu arada hala saydığınız heriflerin hepsi Avrupalı.
Nkoulou var. Elit stoper değil belki ama baya iyi, Chedjou'dan net olarak iyi. Chedjou ile aynı akademide yetişmiş.

Fransa milli takımını saymışsınız beyler. :)

Ulan hep iyi niyetle yaklastik, sempatik buluyordum seni ama artik pes.git lan bu takimdan. Bu kac oldu be, kafayi siyaracagim bir gün bu sacmaliklar yüzünden.

Seni savunduk savunduk hep bokunu cikardin, lanet olsun senin gibi stopere. Dany'yi özlettin lan bana.

Senin konsantrasyonuna

Ee,sakalımız yok ki sözümüz dinlensin.

Küfür serbest olsa ana avrat düz giderim bu stoper bozuntusuna.Takım ikinci yarı biraz rehavete girse de ne güzel top yapıyorduk,Beşiktaşlılar da kabullenmişti artık mağlubiyeti hafiften.Hadi ilk gol normal bir hata diyelim.Yahu ikinci gol top önünden geçiyor,niye vurmuyorsun be adam?Hava topu alama,markaj yapama,boktan boktan hatalarla gol yedir dur,ama neymiş teknikmiş.Yerim ben öyle stoperi.Defolup gitmeli devre arası,iyi bir stoper alınırsa.

Ya bi de hadi ilk gol neyse, (gerçi neyse demek de zor, en azından zıpla) ama 2. golde stoper dediğin adam kayarak o topu dışarıya falan atar.

Ben bu afrikali olayini 2014 dunya kupasindan sonra yazmistim. Defans haric her yere olur ama defans olmaz beyin bir saniye deadlock yasiyor hepsinde ayni, kusur mudur anlamadim ki

Son düzenleme:
Seni daha da savunmam, rakibine 1 puan verdin, takımından 2 aldın. Bu 3 puan farkla sıralama değişirse ne olacak?

Nkoulou var. Elit stoper değil belki ama baya iyi, Chedjou'dan net olarak iyi. Chedjou ile aynı akademide yetişmiş.

İşte bir kaç tane var onlar da elit değil, orta seviye. İllaki vardır tabiki de çok ender.
Ben meramımı anlatabildim umarım. Konsantrasyonları düşük, gereksiz özgüvenleri var, ciddiyetleri eksik diyorum bu yani o da 2 mevki için sadece, adamlardan bir şey olmaz falan demiyorum.

Topa bakarken yanındaki adamı unuttuğu kaç pozisyon var sayamıyorum. Maçın içine etti galip gelmemizi engelledi. Pozisyon bilgisine tepki olarak doğmuş adam. Ah ulan sezon biter bitmez ilk iş Denayer'i kiralamak olucaktı.

Teşekkür edip yolar ayılmalı bence. Bir renktaş vardı Delice savunan myc almadı değil mi ? Mentiona gerek yok takip ediyordur muhtemelen

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt