#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkür edip yolar ayılmalı bence. Bir renktaş vardı Delice savunan myc almadı değil mi ? Mentiona gerek yok takip ediyordur muhtemelen

Sent from my iPhone using Tapatalk
Oda biliyor aslında çöp stoper olduğu da egosu izin vermiyor okadar destekten sonra doğruları söylemeyi.

İçmiş gibi çıkıyor maçlara hiç güven vermiyor.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 kere olsa tamam dersin, 2-3 kere olsa olur öyle dersin. Ama her önemli maçta en az 1 mallık yapıyor. Küçük maçlarda yaptığı mallıklar göze çarpmıyor ama büyük maçlarda durduk yere büyük sıçıyor. Ne zaman ölümcül bir hata yapacak diye bekliyorsun.

2-3 sene önce de Kadıköy'de ortada giden maçta yanında kimsecikler yokken öylesine uzaklaştırması gereken topa bir anda beyin şeyi yaşayıp, eğilip bükülüp, kafa omuz bişeyler yapıp uzaklaştırmaya çalışıyordu ve penaltı yaptırmış, maçın içine sıçmıştı.

Ee,sakalımız yok ki sözümüz dinlensin.

Küfür serbest olsa ana avrat düz giderim bu stoper bozuntusuna.Takım ikinci yarı biraz rehavete girse de ne güzel top yapıyorduk,Beşiktaşlılar da kabullenmişti artık mağlubiyeti hafiften.Hadi ilk gol normal bir hata diyelim.Yahu ikinci gol top önünden geçiyor,niye vurmuyorsun be adam?Hava topu alama,markaj yapama,boktan boktan hatalarla gol yedir dur,ama neymiş teknikmiş.Yerim ben öyle stoperi.Defolup gitmeli devre arası,iyi bir stoper alınırsa.

Ben küfürümü ettim burada. Tek de degildim sanirim kimse de ceza yemedi bu yüzden, millet doldu tasti iyice bu gerizekai yüzünden. Emrah admin bile cildirdi bir ara.

Vallah artik kim oynuyorsa oynasin umrumda bile degil, isterse Semih oynasin ama yine de bu vurdumduymaz beyinsizi görmeyelim sahada. Laptopu kucagimdan firlatiyordum neredeyse, deli etti beni. Ulan ayagini uzatsan orada top kalene bile gelmeyecek, öküzün trene baktigi gibi bakiyor. Bu kadar da olmaz ya, sinirlerimizle oynamasinin hakki yok.

Kovacaklar mi parasinin geri kalanini verecekler mi bilmem ama defolup gitsin artik nerede oynuyorsa oynasin. Yetti artik patlama yasadim bugün.

Mustafa denilen cahil nerede ?? Onu sorgulayın

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben küfürümü ettim burada. Tek de degildim sanirim kimse de ceza yemedi bu yüzden, millet doldu tasti iyice bu gerizekai yüzünden. Emrah admin bile cildirdi bir ara.

Vallah artik kim oynuyorsa oynasin umrumda bile degil, isterse Semih oynasin ama yine de bu vurdumduymaz beyinsizi görmeyelim sahada. Laptopu kucagimdan firlatiyordum neredeyse, deli etti beni. Ulan ayagini uzatsan orada top kalene bile gelmeyecek, öküzün trene baktigi gibi bakiyor. Bu kadar da olmaz ya, sinirlerimizle oynamasinin hakki yok.

Kovacaklar mi parasinin geri kalanini verecekler mi bilmem ama defolup gitsin artik nerede oynuyorsa oynasin. Yetti artik patlama yasadim bugün.

Ya sahaya forumdan al birini koy,2. golde o topu diklerdi bir şey yapardı uzaklaştırırdı orada.O hata değil,net olarak mallık,salaklık.Yani hata dediğin nasıl olur,kademeye giremezsin,adamını kaçırırsın,hava topunda geç zıplarsın falan.Top önünden süzüle süzüle gidiyor,bu mal öküzün trene baktığı gibi bakıyor dediğin gibi.Muslera da bu salağın yüzünden yedi o golü.Yoksa yemezdi normalde o da.Beklemiyordu bu malın o mallığı yapacağını.

Sezon başlamadan önce kaç kez dedim herkes 11 e yazıyordu bu adamda pozisyon bilgisi ve kademe anlayışı yok tam sığır açın geçen sezonum gollerini buraya kaç kez yazdım linç edildik atın bunu takımdan bir an önce gitsin

Allah seni kahretsin !!!

Ulan kupa macında kupayı vermeye kalktın penaltılarla aldık pacayı kurtardın. Bu mac müthiş oynadık 70 dakika geldin 5 dakikada içine mıctın elimizi kolumuzu sallaya sallaya 40 bin kudurmus kişinin önünden 3 puanı alıp geliyoduk allah seni bildiği gibi yapsın !!!!

T@patalk ????

Yahu hayret ediyorum bu adam nasıl 2 yıl üstüste Fransa liginde yılın stoperi seçilmiş bu sallama bi habermi yahu önünden geçen topa dokunmaktan aciz bu pislik aşağılık herif ulan genç takımdan bir stoper koysak bunun yerine bundan daha fazla hata yapmazdı zaten oynamasın abi şu adam Linnes'i ufak tefek hataları yüzünden silip atan Riekerink bey bu adamı oynatmasın artık lanet olsun böyle stopere.

Sezon sonu sözleşmesi zaten yenilenmeyecek. Şimdiden uzun, hava toplarında iyi, dengeli iskandinav bir stoper bulmak lazım.

Takımın en kötü stoperi hatta stoper bile değil.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah senin belanı versin uykularımdan uyanıyorum ...............................

Ya sahaya forumdan al birini koy,2. golde o topu diklerdi bir şey yapardı uzaklaştırırdı orada.O hata değil,net olarak mallık,salaklık.Yani hata dediğin nasıl olur,kademeye giremezsin,adamını kaçırırsın,hava topunda geç zıplarsın falan.Top önünden süzüle süzüle gidiyor,bu mal öküzün trene baktığı gibi bakıyor dediğin gibi.Muslera da bu salağın yüzünden yedi o golü.Yoksa yemezdi normalde o da.Beklemiyordu bu malın o mallığı yapacağını.

Ya Semih bile orada böyle salak salak bakmazdi topa. Cildirdim ya deli gibi ziplayip durdum o golde. Gerizekali ya o an karsimda olsa kafasina falan tekme atardim herhalde.

Insan ayagini uzatir ya, topa yetisirsin yetismezsin önemi yok, ama insan orada ayagini uzatir en azindan birsey yapmaya calisir. Öküz ya resmen öküz.

Ya Semih bile orada böyle salak salak bakmazdi topa. Cildirdim ya deli gibi ziplayip durdum o golde. Gerizekali ya o an karsimda olsa kafasina falan tekme atardim herhalde.

Insan ayagini uzatir ya, topa yetisirsin yetismezsin önemi yok, ama insan orada ayagini uzatir en azindan birsey yapmaya calisir. Öküz ya resmen öküz.

Her türlü o topu diklerdi veya başka türlü uzaklaştırırdı orda.Bu kadar öfkemin sebebi de o zaten.

Bizim adımıza günün en berbat, bu yaptığını halı sahada yapsam. Tüm takımdan maç boyu ve sonunda küfür yerim.

Bakın maçı satmış olabilir bu. Hatalar hata değil bildiğin izliyor. Hata yapacak adam toplara müdahale ederken ıskalar sektirir bişey yapar, bu yamyam izliyor resmen izliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt