#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın maçı satmış olabilir bu. Hatalar hata değil bildiğin izliyor. Hata yapacak adam toplara müdahale ederken ıskalar sektirir bişey yapar, bu yamyam izliyor resmen izliyor.
Reis maçı satmak değil adam ruhsuz adam önemsemiyor karakteriz ahlaksız itin teki bu kadar hakareti hakediyor dediğin gibi hata değil bunlar hata aynen senin anlattığın şekilde olur bir top gelir ıskalarsın falan filan bu adam umursamıyor lanet olsun geldiği güne önünden geçen topa bakmak nedir be soysuz herif.

Madem tüm transferleri TR içinden yapacaktık Serdar yerine Bruno Alvese razı olurdum..Vallahi de olurdum billhi de olurdum.

Servet den sonra bu forma altında maç satan ilk futbolcu oldu tebrik ediyoruz kendisini.

Hoş bu herif satmasa ne olur, zaten idiot gibi futbol oynayan savruğun teki.

Bakın maçı satmış olabilir bu. Hatalar hata değil bildiğin izliyor. Hata yapacak adam toplara müdahale ederken ıskalar sektirir bişey yapar, bu yamyam izliyor resmen izliyor.
satmış

normal hata değil bunlar

4-5 yıl önce kafasını topa vurmamak için eğip gol yediren futbolcu vardı

anormal 1 davranıştı ve şike olduğu ispatlandı heral uefa ligiydi yada bundesliga

bu da öyle 1 hareket

40 yasindaki Song reisi cagirsak bunu cebinden cikarir.

GIT LAN GIT GIT GIT GIT. Halen burda

Reis maçı satmak değil adam ruhsuz adam önemsemiyor karakteriz ahlaksız itin teki bu kadar hakareti hakediyor dediğin gibi hata değil bunlar hata aynen senin anlattığın şekilde olur bir top gelir ıskalarsın falan filan bu adam umursamıyor lanet olsun geldiği güne önünden geçen topa bakmak nedir be soysuz herif.

satmış

normal hata değil bunlar

4-5 yıl önce kafasını topa vurmamak için eğip gol yediren futbolcu vardı

anormal 1 davranıştı ve şike olduğu ispatlandı heral uefa ligiydi yada bundesliga

bu da öyle 1 hareket

Topa vurmak için yeltenmedi bile, hani zıplayıp eğilse bile beceriksizliğinden yedik hata yaptı diyeceğim. Hata değil bu, defalardır izliyorum maç bittiğinden beri hata değil bu kasıtlı. Bu adamın kademe anlayışı sıkıntılı, yan toplarda lig ortalamasının üstünde bi defans böyle saçmalık yapmaz. Cenk bile ikinci golde topu beklemiyordu, chedjou vurur zaar diye girdi bi baktı top ayağına çarptı gol oldu. Muslera da beklemiyordu cenkte yani o topa dokunamamak imkansız kasıt var. 1 tane kanıt çıkmasın, chedjou haftaya 150 top kapmayla oynasın kendini affettirsin ama yinede bugünkü maçta kasıt var.

Abv mal herif. Keşke yönetim kronik sakat 1 herif yerine adam gibi bir stoper alsaydı da defolup gideydin emek hırsızı.

Maçı canlı izleyemedim ailevi nedenlerden dolayı ligtv'deki özeti bile yetti 5 dakikalık videoda bile mal mal hatalar yapıp rezil etmiş takımı.Serdar mıdır ne boktur iyileşsin artık ulan.Bu kadar dengesiz olmaz bi adam.

Bu adam için kaç defa söyledik bu herif saatli bombanın önde gideni...

Adam bu sene toplam 6 resmi maçta oynadı...

Beşiktaş süper kupa maçında kendi kalesine olmayacak bir gol attı.O maçta normal sürenin son pozisyonunda önündeki topu rakibe vererek cenk tosuna net pozisyon hazırladı allahtan cenk tosun o golü atamadı.

Akhisar deplasmanında rezil oynadı yine bir sürü bireysel hata yaptı.Maç 2-1'ken yine muslerayla bir pozisyonda anlaşamadı ve topu kendi kalesine gönderiyordu.

Beşiktaş maçında ise durup dururken net kendi hatasıyla 2 gol yedirdi.

Yani bu sene toplam 4 gol yedik resmi maçlarda 3 tanesi bu chedhou denen adamın yaptığı bireysel hatalar.Onun dışında sadece 1 gol yedik o da kayseri deplasmanında.

Bu adam bu sene beşiktaştan yediğimiz 3 golün tamamını tek başına yarattı.

3 sezon önce fenerbahçe deplasmanında maç ortada sessiz sakin giderken neredeyse ceza sahası dışında yerdeki topa elle dokunarak penaltı yaptı maçı verdi.O maçla puan farkı 9 oldu ve orada çoğu şyi kaybettik.

Geçen sene rize deplasmanında maç 3-2 iken son dakikada yine hava topunu alamadı ve kweukwe golü attı ve o maçla sezon kırıldı belki de...

Şampiyon olduğumuz 2015-2016 sezonun son 7 haftası bu adam oynamadı ve takım gol yemedi.Onun öncesinde her maçımız 3-2,4-2 gibi skorlrla bitiyordu.

Bu herifle ilgili söylenecek o kadar şey var ki aslında..Allah aşkına serdar aziz dönsün en azından da şu rezil adamı bir daha izlemeyelim devre arası da adam gibi biri gelsin savunmaya...

Adem kardeşim ben hayatımda bu kadar rezil bir stoper görmedim.Ne düşünüyorsun?

90 dakikanin belirli zaman dilimlerinde beyin fonksiyonlari iflas eden bir arkadasimiz. 6.5 bonservis ile 2 milyon yillik ücreti ile 4 yildir oynatmamiz, daha da aci verici.

Daha ilk derbide görmeliydik, beyin fonksiyonunun iflas ettigini, en can alici örnegidir.

Fenerbahce 2 - Galatasaray (1 Kasım 213 Geniş Ozet) - YouTube

Kendisine sormak isterdim macdan sonra, neden ceza sahamizin icinde kalecilik yapiyor diye.

Bu maçtan sonra savunulacak bir tarafı kalmadı.Yalan yok kafa topları , arada delirip hızla hücum etmesi filan güzel gözüküyor ama bu adamın işi defans. Ayrıca kendine orta saha şansı verildi forumda da çok istedik fakat donk dan beter oynadı , ağır biri olduğu orda çok belliydi.

Yerine Urfalı gibi adam lazım , Serdar'ın son milli maçı beni aşırı şüphede bıraktı , Heralde Semih'e kaldık gibi.

Müthiş bi stoper.Korner atılıyor takımın stoperi kafa topuna sıçrayacağına mal gibi izliyor nasıl kafa vuruyor tinerciler diye.Ama ben şaşırmıyorum.Her zaman dedik el bombası bu adam.70 dakka Pique gibi oynar 10 dakkada maçın içine sıcar.

Telefonu incelenirse S.Engin ile maçtan önce yaptıgı konusmalar görünecektir

Ben de çok eleştiriyorum sakarlıklarını vs. ama elimizdeki en iyi stoper olduğu gerçeğini de görmek lazım. Balta, Semih ve kendisinden umutlu olsam da henüz piyasada görmediğimiz Serdar var kadroda beyler :( Bu kadar rezil gözükmesinin sebebi biraz da o rezil savunmada sürekli sorumluluk almaya çalışması diye düşünüyorum. En basit örnekle, orta sahada hava toplarını karşılayan tek isim Chedjou. Kendisi topu bu kadar önde karşılayınca onun kademesini dolduracak adamımız da yok, defans tel tel dökülüyor. De Jong rahatlatabilir kendisini bir nebze, defansın önünde çakılı kullanacaksa eğer JOR.

Şöyle bir yorum yapmışım kendisi hakkında kısa bir süre önce. Tüm futbol severlerden özür diliyorum bunun için. Takım savunmasını, Balta, Semih ve Serdar gibi oyuncuları hala yetersiz bulsam da Chedjou'yu bu rezil performansla savunmak imkansız. Beni her seferinde, bir şekilde yanıltmayı başarıyor kendisi. Bezdim artık.

Takımın baskı altında olduğu dakikalarda bu kadar saçmalayan bir oyuncu zor bulunur. Klinik bir vaka. Derbi performanslarının tam bir fecaat olması da bunu doğrular nitelikte. Hata yapana kızsan bile canın sağ olsun dersin, olabilir futbolun içinde var bunlar dersin. Bu maçta yaptıklarına hata demek oyuna hakaret. Direk mallık. Devre arasında Çin'e fln bi yere kitlemek lazım, olmadı teşekkür edip versinler tasdiknameyi eline.

Son düzenleme:
Chedjou'yu almamıza vesile olan Fatih Terim'i de küfürlerimizden mahrum bırakmayalım arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt