#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoruma gel.. Te allahim ya bu tip yorumlari bide ciddi ciddi begenenler oluyor.

Stoper degilse degil, oynatmayacaksin ozm. Haftalardir Chedjou oynamasin deniliyor. Savunanlar da elinde daha iyisi yok, ondan önce kesilecek Hakan Balta var diyor.

Gecelim bos populist yorumlari.

Sen Hakan'i kes, oraya 1+1 cok iyi stoper al, Chedjou'yu da kesersin, sorun yok. Yokken kimi nereye kesiyorsun..

DEnayer gelecekti işte büyük yanlış almamak

En uyuz olduğum "özelliği" top yanına veya yakınına gelirken topa müdahele etmemesi hatta oralı bile olmaması, öküzün trene baktığı gibi mal mal izliyor bazen resmen.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Belki bile yapmıyodur ya tutuluyo gibi o analrda bende dikkatli izledim de müdahale edemiyo bizim için çok kötü bi özellik hatta her maç gol yedirebilir

Hakan Balta Chedjouyu stoper olarak 8le carpar. Bugunku golde Hakan hatali dogru ama Hakana gelene kadar Tolganin sacma pas hatasi ve Sabrinin malca savunmasi var. Savunma hazirliksiz yakalandiginda bu tarz hatalari stoperler yapar. Hakan olmayan yerden bize gol cok nadir yedirmistir. Chedjou olmayacak yerden yedirdigi golleri videoya alsak 30 dk.yi gecer.

En kötü stoper falanda değil tarihte abartmayin yahu. Fransa liginde yılın stoperi seçilmiş yıldız bir oyuncu Chedjou.

Bu gözler Almaguer izledi.

Hakan Balta Chedjouyu stoper olarak 8le carpar. Bugunku golde Hakan hatali dogru ama Hakana gelene kadar Tolganin sacma pas hatasi ve Sabrinin malca savunmasi var. Savunma hazirliksiz yakalandiginda bu tarz hatalari stoperler yapar. Hakan olmayan yerden bize gol cok nadir yedirmistir. Chedjou olmayacak yerden yedirdigi golleri videoya alsak 30 dk.yi gecer.
Tolganın pas hatası değil Yasinin mal gibi bekleyip topu alamaması var.

{taptap}

Kim seçmiş yaw? Şehir efsanesi o

Şey o olay ya, bizde de oluyor ya yorumcular falan lig sonunda sezonun 11'i bence bu falan diye gazetelerde yazıp çiziyor. birisi 11'ine stoper ikilisinden birini chedjou yazmıştı.

ki ben istiyordum bu adamı biraz tuhaflaştı ama. alternatifi de yok bir yandan.

Semih diye bir adam vardı bizde ölmediyse onu mu denesek tekrar napsak.

Tolga´nin pasi nasil hata oluyor golde ? kaleye oradan 70-80 metre var, taxi ile gitsen 20 lira yazar. yapmayin, etmeyin.

Dengesiz mi yakalandi?Gol gostere gostere geldi adam hakan daha adamla ceza sahasina girmeden geriye dogru kosu yaparken o adami goruyor sonrasinds pozisyonunu kaybediyor maci ac izle kardes mac izlemeden yorum yapma komik oluyo.

tapatalk

En kötü stoper falanda değil tarihte abartmayin yahu. Fransa liginde yılın stoperi seçilmiş yıldız bir oyuncu Chedjou.

Bu gözler Almaguer izledi.

Ne zaman izledin Almaguer'i söyle bakalım. Adam 14 sene önce oynadı bizde, sende 19 yaşındasın yaşın doğruysa.

5 yaşında mı izledi gözlerin Almaguer'i?

Ne zaman izledin Almaguer'i söyle bakalım. Adam 14 sene önce oynadı bizde, sende 19 yaşındasın yaşın doğruysa.

5 yaşında mı izledi gözlerin Almaguer'i?

logosert.png

5 yaşında insanlar kör mü oluyor ? Gayet de izleyebilir

Körlük ile alakasi yok. Bir yerinden salliyor sadece.

5 yasinda hem Almagueri izlemis olacak, hem 5 yasinda bilincli olarak ne izledigini hatirlayacak hem de kötü oldugunu görecek ve hatirlayacak öyle mi. Gecenlerde birisi burada Almaguer örnegini vermisti muhtemelen orada gördü ve yazayim dedi aklinca.

Körlük ile alakasi yok. Bir yerinden salliyor sadece.

5 yasinda hem Almagueri izlemis olacak, hem 5 yasinda bilincli olarak ne izledigini hatirlayacak hem de kötü oldugunu görecek ve hatirlayacak öyle mi. Gecenlerde birisi burada Almaguer örnegini vermisti muhtemelen orada gördü ve yazayim dedi aklinca.
Musap Aydinli da ayni boyle hatta ikisi ayni kisi saniyordum ben baktim musap daha cahil ozaman anladim

Resimleri bekliyorum.
Simdi de haksizsin diye birseyler uydurma lütfen. Adam paylasmamis, kendi basina takiliyor. Dün golde ayni, arkasinda ki adami tutmuyor, serbest sekilde takiliyor. O dün yedirdigi golü amatör stoperler yedirmez. Dikkatli degil bir kere.

unbenanntce24iq83vy.png

Son düzenleme:
chedjou-balta al birini vur diğerine... ama kötünün iyisi kim derseniz tabi ki hakan balta en azından az çok pozisyon bilgisi var..ve adam oldum olası hep alternatif diye duruyor ama bir şekilde ya sol bekte ya stoperde görev alıyor..ayrıca aldığı ücret de gayet düşük..Bizim sorunumuz her yıl yedek diye beklettiğimiz ona göre maaş verdiğimiz adamdan çok iyi performanslaar beklememiz..

Mesela bu hafta yediğimiz gole açın bakın %80 balta %20 carole hatalı(polis raporu gibi oldu)göz göre göre yedirdiler golü.. serdar aziz -semih- koray adlı sakat çöpleri de sayarsak elimizde tertemiz 5 adet çöp stoper mevcut.bunların en iyisi bile ancak yedek olarak kulübede oturabilir...Belki hayatında ilk kez stoper oynayan tosic bile bir gelişme kaydedebiliyor bizimkilerin birinde bile gelişme yok

Son düzenleme:
Golde hatanın büyüğü Carole'de.Orda hakan arkadaki adama yapışmaya kalkarsa iki stoper arasının nasıl açılacağını görürsünüz.Yayda rakipten adam var.Ortaya da gerek kalmazdı bir ara pasıyla adam kaleye girerdi.Orda Carole direk olarak adama yapışmaya gitseydi kafayı o kadar rahat vuramazdı.1-2 saniye oyalandı o sırada orta yaptılar.Uyandı ama çok geç kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt