#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni eleştirenler utansın reis..
Senin ne topçuluğun kaldı ne bişeyin ama gördüler gerçekleri!

Zambiya ya karsi ilk 11 de.

Zambiya'ya karsi bende oynayabilirim stoperde

Pozisyon bilgim cok iyidir

Lİg tv de son yılların fb maçlarının özetini izliyorum her golde Chedjounun hatası var hemde gün gibi parlıyo sönmez ışık gibi..Adam umursamaz beceriksiz hele bi pozisyon var sow içinden geçip önündeki topu almış bizimki uyuyo hala

Emenike ve Sow'a karşı oynamalı. Semih gibi 1.70'lik adamın omuz darbesiyle bile yere düşen biriyle oynarsak intihar olur.

O çalımı attığı gün bizim bittiğimiz günmüş ne acıdır ki.

Semih'i beğenenlerin bu adamı eleştirmeye hakkı ve yetkisi yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bjk macini veren, adananin kazma forvetine once ceza sahasinda 5 metre bakkala gidip son dakikada arkasina kaciran (semih yetisemese goldu), trabzonun golunde cavandanin tuttugu adami tutup ortayi bos birakip kademeye girmekte gec kalan bir topcuyu bu denli savunmanin manasi olmadigini dusunuom

Ne Semih ne Chedjou bizim kalibremizde değil beyler niye tartisiyonuz boşuna.

Kendisi yetersiz. Tez zamanda defolup gitmeli.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oynadigi maclarda sadece Trabzon maglubiyeti.

Adana macinda oynuyor ve kazaniyoruz.

Basaksehir ve Fenerbahce maclarinda oynamiyor ve kaybediyoruz.
Isin ilginc noktasi kaybetmemiz degil, yerine oynayan stoperlerin bireysel hatalarindan kaybetmemizdir.

Bknz Semih Basaksehir, bknz Hakan ve Serdar Fenerbahce

Forum hani sacma istatistikler paylasmayi seviyor ya.. Semih icin bile oynadigi mac gol fln yemiyoruz deniliyordu.

Bakin elestirdiginiz Chedjou oynamayinca savunma çok daha iyimis cidden. Tebrikler forum :)

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Oynadigi maclarda sadece Trabzon maglubiyeti.

Adana macinda oynuyor ve kazaniyoruz.

Basaksehir ve Fenerbahce maclarinda oynamiyor ve kaybediyoruz.
Isin ilginc noktasi kaybetmemiz degil, yerine oynayan stoperlerin bireysel hatalarindan kaybetmemizdir.

Bknz Semih Basaksehir, bknz Hakan ve Serdar Fenerbahce

Forum hani sacma istatistikler paylasmayi seviyor ya.. Semih icin bile oynadigi mac gol fln yemiyoruz deniliyordu.

Bakin elestirdiginiz Chedjou oynamayinca savunma çok daha iyimis cidden. Tebrikler forum :)

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Kısmen.katılıyorum,tamam Serdar hata yaptı ikinci golü yedik Serdar î da savunacak değilim bir.maçla ne asar ne överim ama şikecilere maçı serdar yüzünden.kaybetmedik.katılmadığım nokta o ,kaldı ki Chedjou ya da beğenmiyorum buda benim şahsi düşüncem aslına bakarsan defansta kimseyi begenmiyorum

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt