- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Chelsea macinda ve hele Anderlecht macinda attirdigin gol icin tesekürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elimizde hem ayağı temiz hem hava topunda etkili olan tek adam da ayrıldı. Umarım yerine gelecek 2 stoper de sade savunması iyi olan kazma adamlar olmaz. Mümkünse 2si de ama en az bi tane ayağı temiz stoper almamız gerekiyo.
Mental olarak bitmiş bir defansçı.
Bize bu saatden sonra faydası dokunmaz.
Chedjou Türkiye şartları için iyi bir stoper ama hava topuna çıkmıyorsa abuk subuk zamanda beyni yanıyorsa istediği kadar özelliği olsun bize ondan fayda gelmez.
Fener'e kadiköyde yaptığı penaltı ve Beşiktaş maçı bunların göstergesi...
P9 Gscimbom Mobile
Chedjou üzerinden takımdaki ayağı temiz stoper eksikliğinden bahsettim. Galatasaray'ın stoperleri 2 metre yana pas atamayan kazma adamlar olmamalıdır. Ne kadar formsuz olsa da mevcutlar içinde takıma en yakışan stoper kendisiydi bana göre.
Hakan Balta fizik olarak çok zayıf zaten onu saymadım. Pas oyunu oynayan takım olduğumuzdan rakipler bizim ortasahaları çok marke ediyo, geriden oyun kurabilen stoper olmadığı zaman da Semih ve Ahmet'le 3 pasta 1 Muslera'ya geri dönüyoruz maç kitleniyo. O yüzden ben 2 stoper birden alınması taraftarıyım. Birisi daha fizikli uzun, diğeri yine fiziği iyi oyun görüşü yüksek pasör stoper.Hakan Baltanın ayağı düzgün ama başka zaafları var, üstünü çizmişler besbelli.
Koray'ında ayağı düzgün.
Bence dönüşümlü Koray ve Serdar oynasın. Birde lider uzun boylu stoper aldık mı yeter.
Semih oynamasın Ahmet'de kupada oynar.
P9 Gscimbom Mobile