#21 Deniz Gül

Ne olursa olsun sirti donuk oynamayi bilen bir forvet ozlemisiz .. Osimhen dahi sirti donuk cok iyi degil genelde topu sektirip yardirmaya ugrasiyor..
Zaten farkli profilde olmalari cok iyi.Mesela İcardi Jardel bitirici ozellikli futbolculardi.Osimhen yirtici forvet.Deniz Gul bitiriciligini ilerletebilirse Shorloth tarzi bir oyuncu olabilir.En guzel tarafi 21 yasinda degilde 25 yasinda gibi fizigi var.Biz 21 yasinda alt yapidan cikan oyunculari yeni oynatiyoruz.Deniz Gul bizim alt yapimizdan cikmis olsaydi gelecegin yildizi derdik

Zaten farkli profilde olmalari cok iyi.Mesela İcardi Jardel bitirici ozellikli futbolculardi.Osimhen yirtici forvet.Deniz Gul bitiriciligini ilerletebilirse Shorloth tarzi bir oyuncu olabilir.En guzel tarafi 21 yasinda degilde 25 yasinda gibi fizigi var.Biz 21 yasinda alt yapidan cikan oyunculari yeni oynatiyoruz.Deniz Gul bizim alt yapimizdan cikmis olsaydi gelecegin yildizi derdik

Bir de bu tarz forvetler genelde 25 ten sonra aciliyor..Oyun bilgisi aratacak topu ne zaman tutuo ne zaman pas atacagini ogrenecek cok yolu var...
Bu arada illa Sorloth gibi olsun diye beklentim de yok sahsen atiyorum Umut Bulut olur ona da fitiz yerli standart katkisi olacak adamlara ihtiyac var..

Bir de bu tarz forvetler genelde 25 ten sonra aciliyor..Oyun bilgisi aratacak topu ne zaman tutuo ne zaman pas atacagini ogrenecek cok yolu var...
Bu arada illa Sorloth gibi olsun diye beklentim de yok sahsen atiyorum Umut Bulut olur ona da fitiz yerli standart katkisi olacak adamlara ihtiyac var..
bende yok diyordun

bende yok diyordun

GBGUHawW8AA5FzW.webp

Umut Bulutu cok begenmiyordum renkdas ama cok pres yapiyordu en azindan Elmander katkisi verir diye dusunuyorum.

Şu cocugu oyundan aldi ya ona cok üzüldüm. Böyle yaparak oyuncu kazanamayiz. Inatla orda Barisi oynatanlar utansin. Sanarsin her mac gol atiyor, asist yapiyor.

Osimhen gibi gol makinesinin arkasına, Porto'da yedek olan ve kariyerinde daha toplasan 10 golü anca olan gencoyu alıp koymak nasıl bir düşüncedir, işte bugün ortaya çıktı. Ben çocuğa birşey demiyorum zaten, ona bu misyonu yükleyen ve takım planlamasını böyle yapanlara söylüyorum. Daha ilk krizli sonuçta, oyundan alınan ilk kişi kendisi oldu, geçmiş olsun. Bir 10 milyonu daha çatır çatır yedi Okan bey, şu kaybedilen özgüven ile artık bu çocuktan ne elde eder bilmem.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Icardi seviyesinden Deniz Gül seviyesine gelmek ,Tanju ile Halil gibi oldu maalesef.
Icardi gitmeliydi o ayrı konu ama yakın bir striker gerekliydi.
Deniz Gül 3.golcü olarak olabilir ancak ve ancak.

Geri
Üst Alt