#21 Deniz Gül

Forma yakışmış, performans da gösterir umarım. H.O.

Temiz yüzlü çocuk. Hiç bir beklentim yok ama hiç bir beklentimin olmaması da hoşuma gidiyor. Hadi bakalım hayırlı olsun

Başka numara mı yoktu?
Screenshot 2026-09-02 at 6.40.58 PM.webp

Utandır olm bizleri

Hayırlı olsun inşallah

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erden Timur’dan Allah razı olsun, adam Gardiyi kulübe kazandırdı halen onun sayesinde şampiyonluklar kazanıyoruz.

Komisyon filan geçtim 4 senelik şampiyonlukta direk omurgayı oluşturdu bu sene Leao tutarsa o da net fark yaratır 5/5 olur

Seneye de şöyle güzelinden orta saha ayarlarsın helalinden 2 m Euro komisyon çaksın

leblebi gibi gol atan Diagne ye 13 verdik diye ortalık ayağa kalkmıştı. 500 kaat zam yapmadık diye Gomis i kaybetmiştik, dünyanın golünü atan keremi 12 ye verdik. Batshuai yi 3 e falan verdik ...vs.

Yok abi içime sinmiyor bir türlü bu transfer. Jelert sorunsalına benzer birşey olacak sanki.

Umarım benim gibi düşünenleri utandırır, rezil rüsva eder

Okan ilk defa eski takimlarindaki gibi pivot kuvvetli ve seri bir forvet aldırdı, denizden herkes cok umutlu degil belki fakat surpriz şeylerde yapabilir takim oyunu ve asist olarak

15 dakikada 1 ya da 2 kere topa değebildi galiba.

Boteli'yi almadığımıza öyle böyle pişman olmayacağız.

amacım eleştirmek değil ama leao gibi süper star giriyor oyuna rakibe kayıyor, işte taca giden topu kovalıyor bir şey gösteriyor. Büyük takımlarda sahada agresiflik göstermek lazım. Süresi kısaydı o yüzden eleştirmek haksızlık olur ama diğer maçlarda bu görüntüyü görmeyiz inş.

amacım eleştirmek değil ama leao gibi süper star giriyor oyuna rakibe kayıyor, işte taca giden topu kovalıyor bir şey gösteriyor. Büyük takımlarda sahada agresiflik göstermek lazım. Süresi kısaydı o yüzden eleştirmek haksızlık olur ama diğer maçlarda bu görüntüyü görmeyiz inş.

Kesinlile agresyon onemli bir husus..Mesela Batrakova bakiyorsun oyun ici bir agresifligi var ..

Lezlynin forvet versiyonu olabilir

Erden Timur’dan Allah razı olsun, adam Gardiyi kulübe kazandırdı halen onun sayesinde şampiyonluklar kazanıyoruz.

Komisyon filan geçtim 4 senelik şampiyonlukta direk omurgayı oluşturdu bu sene Leao tutarsa o da net fark yaratır 5/5 olur

Seneye de şöyle güzelinden orta saha ayarlarsın helalinden 2 m Euro komisyon çaksın

Ortasaha ve stoper gerekecek gibi. Dursun'u da oy toplayıp göndermek lazım.

kenarda deniz varken barış'ı pivot santrafor başlatmak bitshiuba varken önde apo'yla oynamakla eşdeğer. barış belki kontra maçlarında oynar ki biz kapanmayı da becerebilen takım değiliz, onun dışında osimhen'in olmadığı maçların %90'ına deniz santrafor başlamalı. barış sağda herkesi kesebilir.

Geri
Üst Alt