#21 Deniz Gül

bağlantıyı kurmadı aslında

pas alırken çok iyi ama sürekli dönmeyi bırakmalı

geri vermiyor maalesef zamanında

öğrenmesi lazım
Dikkatimi çekti henüz toy tabi

Bazı yerlerde dönüp vurması lazım

Bazı yerlerde de duvar olması lazım

Henüz bunları ayarlayamıyor ama aşılabilir şeyler bunlar

Mücadele etmesi ve istekli olması güzel

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

allahım sosyal medyada bunun yerine icardi 1 yıl daha kalamaz mıydı diyenler var

LAN KALIR KALMASINA DA KİM GİTCEK TAKIMDAN. ICARDI YABANCI STATÜSÜNDE BU YERLİ STATÜSÜNDE. VALLAHİ DELİRCEM ARTIK

fb denen oluşum 3 tane topçusunu beleşe gönderdi. iso fred kalcak dedi gönderdiler talisca kalcak dedi gönderdiler; sebep? yabancı sınırı

çok iyi 1 yedek. bizde hayatının herhangi 1 yerinde as santrafor olabilir mi emin değilim ama dar zamanda iyi katkı sundu. keşke ezberler bozulsaydı da lizbon'da da 11 çıksaydı.

Oyundan çıkmaması lazımdı, umuyorum yorulduğu için çıkarılmıştır yoksa Barış'ın kalıp bunun çıkması hoşuma gitmedi, iyi bir mesaj da değildi. Umarım Barış halen o mevkide bunun önünde gibi bir mesaj içermiyordur bu durum.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyundan çıkmaması lazımdı, umuyorum yorulduğu için çıkarılmıştır yoksa Barış'ın kalıp bunun çıkması hoşuma gitmedi, iyi bir mesaj da değildi. Umarım Barış halen o mevkide bunun önünde gibi bir mesaj içermiyordur bu durum.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sanmam barış forvete geçtikten sonra hiç bişey yapmadı diyebiliriz

Kocaelinin defans mı kelekti bilmiyorum ama ceza sahasında topla buluştuğunda hem topla yüzünü dönebiliyor hem servis için oyun görüşü var hem de güçlü maşallah yıkılmıyor herif

Geri
Üst Alt