#21 Deniz Gül

İlk maçına göre gayet iyi performans gösterdi. Belli ki çocukta bir kumaş var. Süre aldıkça daha iyi olacaktır. Yeter ki saha içi mücadeleden vazgeçmesin.

Gerek Deniz, gerekse Lesley gömüldüğü kadar kötü oyuncu değiller.. Bu ligde bench için gayet yeterli oyuncular..

İlk defa bu tarz oynadık Leao hep Denizi aradı falan denedi, çabaladı bence tutacak gibi

Çok beğendim çok faydalı olacak golden bağımsız en azından oyun gücümüzü sağladı, bu kadar kapanan rakibe karşı bu kadar olurdu zaten

Elmander vibe'ı verdi ben baya beğendim Deniz'in oyun tarzını ve mücadele gücünü. Osimhen'le yan yana oynayabilecek bir oyun tarzı da var.

Bence verdigi vibe Elmanderin cok ustunde .. Yetenek skalasi olarak diyorum ..
Bugun gol atamamasi tamamen hakamin itligidir.. Muazzam bir mac cikardi keske hoca Baris forvet fantazisi yerine Denizi oynatsaydi 90 dk olusu ondan iyi is yapiyor forvette

sane baris boyle devam ederse,osimen donunce kanat rotasyonuna da dahil olur

Deniz GS’a uygun oynamayı öğrenmez de takım Deniz varken ona uygun oynamayı öğrenirse çok iş yapar.

Ama Deniz’den Osimhen’lik yapmasını beklersek Icardi’ye yapıldığı gibi çok küfür yer

Deniz GS’a uygun oynamayı öğrenmez de takım Deniz varken ona uygun oynamayı öğrenirse çok iş yapar.

Ama Deniz’den Osimhen’lik yapmasını beklersek Icardi’ye yapıldığı gibi çok küfür yer
hoca rize'de muriç'i serie a topçusu yaptığı için ben deniz'den de çok faydalanacağını düşünüyorum. ha deniz'den muriç çıkar mı ondan emin değlim ama hocanın en iyi kullandığı tip santrafor esasında.

Bu piyasafa yerli oyuncu kazanmak çok önemli. Osi abisi de birşeyler öğretirse tadından yenmez

Şunada değinmek lazım Osi ile çok rahat 4-4-2'de oynar sıkışan maçlarda sırtı dönük oyunu Osimhen'i baya rahatlatır.

Elmander - Baroş gibi takılırlar

Geri
Üst Alt