#21 Deniz Gül

taş gibi topçu
aynı eren/jakobs ikilisi gibi en kötü osimheni korumak için her maç 30 dk gönül rahatlığıyla formayı vermeliyiz

yerli olması çok büyük avantaj
boyuna fiziğine rağmen çevikliği çok iyi
ilk dokunuşu a seviyede
fuleli ve hareketli
tekniği yeterli

en büyük eksiğini boyuna rağmen hava topları olarak gördüm ama çalışkan çocuk her konuda üstüne koyar inşallah

1.90+ olup bu yetenek setine sahip herhangi bir topçu bulmak çok zor
bunun 22 yaşında yerli olanını bulmak zaten imkansız

tabi ki eksiği vardır tek vuruş, kafa vuruşu, ceza sahasında konumlanma vsvs.
bu konularda da artık teknik heyet bişeyler katar diye düşünüyorum, burak yılmazın 26 yaşından sonra santrafor olduğunu düşünürsek elimizde bir elmas var tek yapmamız gereken bu elması işlemek

Ekside gundem olunca ulan ne iyi topcuymus gibi guzellemeler var sanirken mesajlarin %90inin kiskanc itlere ait oldugunu gorunce sok oldum.. Milli takim forvet kitligi cekerken herif 10 numara top oynamis yok ayakta duramiyor yok yerlere yatiyor zirlayip durmus srfszler

Osimhene birsey olursa bu mu tek alternatif , bu cocuk topcu mopcu degil ya.

Porto da su sureleri alip gol atamamak buyuk yetenek ister

Ekli dosyayı görüntüle 333070

Noldu Portolu Mehmet Batdal kıymete mi bindi?

Guven Yalcini tercih ederdim

Halil Dervişoğlu > Deniz Gül. Vizyonsuz herifler. Hiç almayın paranız boşa gitmesin.

Cidden Halil kalsa daha iyi olurdu. Verim olarak daha fazlasını vereceği kesin, ayrıca para çıkmazdı kasadan

Nerde leş var arayıp buluyoruz

Değmez maalesef değmez. Bu saçma kontenjan nedeniyle boşa atılmış 11 kâğıt. Türkiye Paraguay maçında delirtmişti beni. Batoliye 30 istediler galiba (net 20 eder bence) pahalı geldi bizimkilere. İnşallah yanılırım beni utandırır.
:asd:

Emrah son gülen iyi güler ama umarım en son yine sen gülersin. Kocaeli maçında ki performansı benim için kriter değil büyük maçlarda görmek gerekiyor ama Barış Alper'den çok daha iyi bir alternatif olduğu şu an için bir gerçek. Dilerim performansını üstüne koyarak artırır çünkü gerçekten çok ihtiyacımız var kardeş ;) Benim tepkim daha çok 1. forvetle 2. forvet arasında ki uçuruma, Denizin 2. değil 3. forvet olarak alınmasınaydı. (y)

fiziğini güçlendirirse dönüşleri falan iyi top da tutuyor değişik bir şey çıkabilir ortaya basite kaçıp atıyor kendini. ayakta kalmaya ugrasması lazım. poziyonu biraz zorlasa gercekten faulü alacak çünkü.

Emrah son gülen iyi güler ama umarım en son yine sen gülersin. Kocaeli maçında ki performansı benim için kriter değil büyük maçlarda görmek gerekiyor ama Barış Alper'den çok daha iyi bir alternatif olduğu şu an için bir gerçek. Dilerim performansını üstüne koyarak artırır çünkü gerçekten çok ihtiyacımız var kardeş ;) Benim tepkim daha çok 1. forvetle 2. forvet arasında ki uçuruma, Denizin 2. değil 3. forvet olarak alınmasınaydı. (y)
sahaya çıkmadan topçuları aşırı yüceltmekten ve gömmekten vazgeçmemiz gerekiyor. Ben de hatalı düşünmüş olabilirim fayda sağlayacağını düşünerek.

Acaba hic kanat oyuncu olarak denenildimi kendisi? Bu sekilde belki daha fazla süre alabilir.

Suan tek begenmedigim yani kendini sanki cok cabuk yere burakiyor

kendini yere attigi denilen posyon penaltiymis

herif inceden ayagini surtuyo denize

kendini yere attigi denilen posyon penaltiymis

herif inceden ayagini surtuyo denize
darbe net yaa ayak ucuna

yine bir penaltımız karambole gitti

tescillilere de savunmacılar hamle yaparken oluşan rüzgar akımından düştükleri için penaltı çalarlar koduğumun liginde

Hem genç hem yerli hem güçlü hem atletik hem yakışıklı daha ne olsun yakıştı Galatasaray ima

25100RA69G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt