#21 Emre Aşık

Cevap: #21 Emre Aşık

50 yaşında Gökhan'ı da Serveti'de cebinden çıkartır.

Yarın defanstaki eksiklerden dolayı 11de sahaya çıkacak

Özlemiştim seni be yaşlanmayan adam

Nezaman dönecek sahalara bilen varmi ? 2. yariya yetisir herhalde demi ?

Emre Aşık kadroda ama oynamıyor. Sakatlığı; kadroda olduğuna göre yoktur. Ayhan gibi bir sorunu olabilir.

Bu adamın kesinlikle artık ilk 11'lerde yer alması lazım.Servet'ten Gökhan'dan çok çok iyi bi' defans ne diye kadro dışı kalıyor anlamıyorum.Bildiğim kadarıyla sakatlığıda yok.

Gördüğüm kadarıyla Graz maçında da hatasızdı.Artık ilk 11'lerde yer alması gerekiyor.

Helal lan Emre Aşık formanın hakkını veriyosun.

45 yaşına kadar oynasa kimse neden oynuyor demez..

Türkiye'nin Maldini'si..

Gençlerbirliği maçında da ilk 11'de oynar inşallah.

hala guven verıyo servetten kat kat ustundu dun bana gore rıkard bıle dayanmadı servete

Anlatmaya kelimeler yetmiyor.Süper! Servet ve Gökhan Zan'ın bu oyuncuyu örnek alması gerek.

Trabzon maçında bence 11 çıkacak,Balta sol beke geçecek,Caner sol açık,Arda(Keita oynarsa sol iç orta saha),oynamazsa sağ açık,Barı sağ bek olur(Uğur yetişmezse.)

40 taban yapti masallah :)

allah nazardan saklasin ya.. Trabzon Macinda Hakan sola Emre stopere !!! lütfen ya ..:(

artik Emre Asiktan fazla birseyler beklemeyelim, takimda abilik yapiyor genclere iyi örnek oluyor oynadigi zamanlar her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyor, ama bize daha genc, hizli, pozisyon hatasi yapmayan, teknik stoper lazim

Geri
Üst Alt