#21 Emre Aşık

Cevap: #21 Emre Aşık

Dün Emre Aşık "sıfır" hatayla oynadı. Tam bir görev adamı olduğunu yine gösterdi. Helal olsun!

36 yaşındayım 20lik stoperlere taş çıkartırım diyor sahada resmen

Emre Aşık'tan daha iyi bir yedek bulamayız, adam fizik ve mental açıdan her zaman hazır. Bana kalırsa Gökhan Zan'ın yerine oynamalı ilk onbirde....

nasıl bir profesönellik varsa daha kendini saldığını görmedim valla helal olsun.

herzaman kendini hazır tutyor. oynamayınca aglamıyor gercek profesönel.

Harika oynuyor ya,hele bir kesişi var topu kayarak kalktım ayağa alkışladım gerçekten çok yürekten oynuyor hamle zamanlaması çok iyi bir de topla çıkarken bu kadar pervasızca çıkmasa basit oynasa daha ne isteyeyim ki.

Ya 2 yıllık daha sözleşme imzalasak çok iyi olur.

Bu arada TR de yaş rekoru kaç ?

Emre bunu kesin kırar fazlasıyla...

nasıl bir profesönellik varsa daha kendini saldığını görmedim valla helal olsun.

herzaman kendini hazır tutyor. oynamayınca aglamıyor gercek profesönel.

katılıyorum kendisinide tebrik ediyorum her ne kadar fenerdeoynamışda olsa:D gerçek bir görevadamı tebrik ediyorum ayrıca böyle bir profosyonele jest yapılıp kaptanlık verilmesini isterim

Yine çıktı görevini yaptı.

Sanki her an 11 de oynayacakmış gibi hazır.

Helal olsun sana Emre ağabey!

Alem stoper görsün profesyonelliğin tanımı=EMRE AŞIK

önder ceyhun senin elini ayağını öpsünde o milli takımda oynasın be emre abi helal olsun.

emre abi bayılıyorum sana ya bi insan bu kadar mı profosyonel olur buram buram tecrübe kokuyusun ya bence sana haketteiğin değeri tam olarak veremiyoruz

Yönetim sanırım emre abiyle 1 yıllık daha uzatmayı düşünüyorumuş mukaveleyi

bence çok doğru bi adım atmış olurlar

şarap gibisin yaşın ileledikçe daha bi olgunlaşıyorsun böyle devam

Geri
Üst Alt