21.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yemeğe geçiyorum lütfen cevap ver diye rahatsız etmeyiniz

Şarkımı gönderdim. Pek iddialı değilim. Sevdiğim ve yeni keşfettiğim bir şarkı ile katıldım. Öyle pek çok kişinin de bildiğini zannetmiyorum. Maksat Playlist'e renk katmak.

Aynen. Ben de daha bugün duyduğum bir parçayla katıldım. Ama renk katmak. Yoksa bir iddiam yok geçen yarışmadan ötürü.

2011'de sabah staja giderken hisarüstü- kabataş otobüsünde ilk kez keşfettiğim şarkı ile katıldım bakalım.

Cumartesi bekliyorduk yarışmayı. Emrah bir kıyak yaptı sağolsun. Bundan sonra haftada bir en iyisi, bir düzene oturtalım yarışmayı. Gerektiğinde Aslan ve ben de taşı elimizin altına sokar yaparız yarışmayı.

şarkımı ifşa etmiycektim be :@

artık bende marjinal takılcam

İyi bi şarkı yolladım ama buradaki cahillerin anlayacağını sanmıyorum ilk 20ye girsem kafi

Konuyu hortlatmayıp Aslan Türkoğlu'na çağrıda bulunmasaydım Emrah Yıldırım da kıskanıp yarışmayı yapmayacaktı.Yarışma benim sayemde oldu laykları alıyım. :DD Benim katıldığım yarışmadan sonra sık sık yarışma yapıldığını da hatırlatırım.

Ayıp ediyorsun Uğur. :) Emrah yapmasaydı da ben yapacaktım zaten. Size sözüm vardı. Bir nevi seçim vaadimdi yani. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt