#21 Pops Mensah-Bonsu

Bonsuyla beraber biz de sezonu kapattık o zaman.

Ersin-Furkan

Erceg-Macvan rotasyonu ile devam edecez. Zaman zaman Hairston'ı da 4'e kaydırılırken görebiliriz. Bonsu malesef kendisine en cok ihtiyac olan zamanda sakatlandı. TOP 8 sansımız biraz azaldı.

uzun zamandir birşey olmuyordu. şaşirmiştim. geçmiş olsun nediyelim.

Bravo Ergin hoca aldığın bütün riskler için sonsuz teşekkürler.

Hem Bonsu'ya hem bize geçmiş olsun,belliydi bile bile ladese girdik,sonumuz hayrola.

Galatasaray Basketbol

6 saat ·

Transfer hakkımız kalmadığı için Bonsu'nun yerini takım içinde dolduracağız. Büyük ihtimalle Markoishvili'nin lisansı çıkmayacak ve sezonu Macvan-Erceg-Furkan-Ersin 4'lüsü ile tamamlayacağız.

Ohaa ulan genemi sakatlikk. Ne cekdikk beee

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zalgiris fb cska maçlarında olmayacak olması bile gayet kötü haber

top8 yalan olmaz umarım

Çeptalk

zalgiris fb cska maçlarında olmayacak olması bile gayet kötü haber

top8 yalan olmaz umarım

Çeptalk

Galatasaray Basketbol

31 dk. ·

Bonsu'nun capraz baginda kopma yok. 10 gunluk bir tedavi surecinin ardindan idmanlara baslayabilecek.

Neyse ki iyi bir haber geldi. :)

Galatasaray Basketbol

31 dk. ·

Bonsu'nun capraz baginda kopma yok. 10 gunluk bir tedavi surecinin ardindan idmanlara baslayabilecek.

Neyse ki iyi bir haber geldi. :)

Haftaya oynayacakmış onun için Kaunas macında dinlendiriliyormuş.

Galatasaray Basketbol

6 saat ·

Transfer hakkımız kalmadığı için Bonsu'nun yerini takım içinde dolduracağız. Büyük ihtimalle Markoishvili'nin lisansı çıkmayacak ve sezonu Macvan-Erceg-Furkan-Ersin 4'lüsü ile tamamlayacağız.

öyle bişey olursa ben bişey demem daha. hairston bile 4 oynayabilir. böyle bir malligi yapiyorlarsa devam etsinler. macvani dogru dürüst oynatmiyor bile.

edit- bonsu iyiymiş ama sezonu bitirse bile böyle bir saçmaligi istemezdim.

dün rezaletti

zaten defansı 0

hücumda da bi varlık gösteremeyince hoca aldı tabi

karşısında dorsey olunca bonsu tarzı oyuncularında yapıcak pek bişeyi kalmıyor...

bi ara Krstic ismi geçmişti zaten Ergin Hocada pek beğenmiyor Bonsu'yu umarım daha üst düzey birini alırız Jawai hele bu kiloyla kolay düzelmez.

Oğlum noldu sana ? 1.85'lik oyun kurucu senden daha fazla katkı verir pivot bölgesinde.

bitmiş nokta net

Geri
Üst Alt