GSC Portal "21 yaş altı takımını ben istiyorum!"

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
colak.jpg

Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak İngiltere'ye Arsenal karşısında puan ya da puanlar almak için gideceklerini dile getirdi.

Detaylar GSC Portal'da...

senin yasindakiler takimlarini sirtliyor sen hala böyle malca seyler pesindesin
bu kafayla bir cacik olmaz senden

Bu adamdan hala ümidim var.Selçuk'un yerine birkaç maç görebilsem rahatlayacağım.

Calisayim 11 de olayim demiyor herif ya, oynatmayacagin zaman 21 de oynayayim demis utanmaz. Bu tip oyuncular yuzunden adam cikaramiyoruz zaten altyapidan.
A takim seiyeinde olmadigi icin karsisindaki oyuncular orda tatmin ediyo kendini gel de delirme.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milletin kanattan-ön liberodan devşirdiği bundan ve Furkan'dan daha kötü oyuncuları tonla parayla alıp ilk 11 oynatıyoruz da biz kendi adamlarımızı devşiremiyoruz. Eğer kendin yapamıyorsan anlaş bir takımla mesela Ertuğrul Sağlam ile bu oyuncuyu sadece sol bek oynatma koşuluyla kirala geldiğinde faydalan.

Calisayim 11 de olayim demiyor herif ya, oynatmayacagin zaman 21 de oynayayim demis utanmaz. Bu tip oyuncular yuzunden adam cikaramiyoruz zaten altyapidan.
A takim seiyeinde olmadigi icin karsisindaki oyuncular orda tatmin ediyo kendini gel de delirme.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hamid ve xelcuk abisinden ne gördüyse aynısını yapıyor
:o

Kafa rahat ya.. Oynamadan maaşı arttı, sözleşmesi uzatıldı, arada bir kadroya girerse ne ala, girmezse de u21 var orada oynar, yeter ki Galatasaray da kalmaya devam etsin. Hayat buna güzel valla, dert yok tasa yok.

nekadar geriiii varsa forumami toplanmis
"Zaten kadroya girmediğimde hocaya gidip 21 yaş altı takımında oynamak istediğimi kendim söylüyorum. Çünkü kendimi hazır tutmam için bu önemli" sizin yapicaniz yorumlara... anca kendi oyuncularimiza bok atmak isiniz

bu ve aydin yilmaz GS sayesinde trilyoner oldular yattiklari yerden

bu hadi yine 1 sezon oynadi ama aydin tamamen fos

adaletini sevdigimin dünyasi

Kendi etrafında dönerek arsenallileri aptal et EmreC reyiss.

nekadar geriiii varsa forumami toplanmis
"Zaten kadroya girmediğimde hocaya gidip 21 yaş altı takımında oynamak istediğimi kendim söylüyorum. Çünkü kendimi hazır tutmam için bu önemli" sizin yapicaniz yorumlara... anca kendi oyuncularimiza bok atmak isiniz

kendini hazir tutsa ne olur
en hazir hali bile yetersiz
kendini gelistirmek yerine bebelerle mac yaparak mac kondisyonu topluyor iste

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

sen de kral trollük yolunda emin adımlarla ilerliyorsun majallah

Ne trollügü kardesim... Ciddiyim ben. Adam sonucta kronik sakat ona yapacagi birsey yok. Ben Hamit´i Schalke zamanlarindan beri takip ediyorum, adam nekadar uzun süren sakatliktan dönse bile, olabilecegi en hazir sekilde cikiyor kondisyon olarak maclara. Bu sakatlik sorunlari olmasaydi daha bile parlak kariyer sahibi olurdu. Work ethic konusunda parmak ile gösterilecek bir oyuncu Hamit...
Bizdeki performanisini övüyürum sanma, bizim icin hayal kirikligi oldu ama profesyonelliginden ve is ahlakindan dolayi takdir hak eden bir oyuncu.

Bu Çolak tam dayaklık. Biraz beyni olsa bu takımın değişilmezi olurdu.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt