Üye Görüşü 21.Yüzyılın En Kötü Galatasaray'ı

Töre Dirik

👐 Mauro İcardi 👐
GalataSarayı Efendileri
23 yaşındayım, ben daha aklım erdi ereli bu kadar kötü bir Galatasaray izlemedim. O okyanusun dibi zannettiğimiz 2010-2011 sezonunda bile bu kadar kötü değildik. Ha yeniliyorduk, puan kaybediyorduk ama en azından oynuyorduk az buçuk bir oyun. Şimdi o da yok. Prandelli sağolsun...

Tabi yakın tarihe bakınca, 90 larda da bu kadar kötü olduğumuzu hatırlamıyorum. Öncesi hakkında yorum yapamam çünkü izlemedim, bilmiyorum.

Ama benim fikrim budur. Şu sıralar, 21.yüzyılın en kötü Galatasaray Futbol Takımıyla karşı karşıyayız arkadaşlar.

2010-2011'de CL yoktu.

Olsaydı BJK'nin rekoru falan kalmazdı.16 mağlubiyeti unutmayalım

2010-2011'de CL yoktu.

Olsaydı BJK'nin rekoru falan kalmazdı.16 mağlubiyeti unutmayalım

Skor anlamında değil sahadaki oyun anlamında konuşuyorum ben. 16 maçı kaybettik evet. Ama sahada "olmayan" bir Galatasaray izliyoruz şu an. Yokuz yani sahada.

20 yaşımda kel kaldım, emeği geçen herkese teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ligde ilk 3te olmamiz, ligimiz ne kadar vasat oldugunu anlatiyor

büyük temizliği savunurken yazın bana sallayanlara selam olsun

Yapacak bir şey yok, Galatasaray'a yapılan büyük operasyon başarıyla devam ediyor.

Yöneticilerin menfaat korkusu olmasa, hapise girme korkuları olmasa, ligden çekilmeleri en doğru karar olacaktır.

Fenerbahçe'siz lig olmaz diye diye ligin annesine tecavüz ettiler ve ülkede ki futbolu bitirdiler, bir de görelim Galatasaray olmadan nasıl oluyor?

Şu ligde averajla 2. bir takım bu ,
düşünün şu ligin leşliğini birde buradan çıkıp ŞL de oynamaya kalkıyorsunuz ,
bazı şeylere şaşırmamalı !
Yabancı sınırlamasının amacı tamda buydu zaten , denilebilirki gittin cemali pandevi aldın doğrudur ama o başka ve bir nebze telafi edilebilir fakat sınırlama ile yerli oyuncunun yatışının telafi edilecek tarafı yok !

2010-2011'in yerini hicbir sezon tutamaz.

Umutsuz bir durumdayız...para yok 45 tane sözleşmeli topçuu ne yapacaz merak ediyorum

2010-11'de fenaydı ya haksızlık yapmayalım. :) Belliydi ama bugünlerin geleceği ya net ekonomik, idari bütün sorunları şampiyonluklar örttü, bir yerde acısı çıkacaktı.

Yahu hic mi akilli bi adam yok bu camiada? Aklim almiyor. Koskoca klubu nasil bu hale getirebilirler. Nasil olurda bi akilli cikip "yahu durun n'apiyosunuz siz, bu boyle olmaz" demez.

Neden Prandelli sağolsun ? Bu takımı Prandelli mi kurdu ?

Ünal Aysal'ı konussanıza biraz. Kadro planlamasını yapan bizzat kendisi, kulübü finans olarak batıranda kendisi.

Müsebbibi ünal aysaldir

Moderatör tarafında düzenlendi:
2011 sezonu ile kıyaslanamaz o bir faciaydı ancak Galatasaray tarihinin en rezil teknik direktörü diyebiliriz. Mesela 2011 sezonunda prandelli olsaydı ne olurdu diye düşünüyorum da,garanti küme düşerdik. Hatta 2. ligden bile düşürürdü bizi bu vasıfsız herif.

Ben 2010-2011'de bu kadar çok 4'lük olduğumuzu hatırlamıyorum. Galatasaray tarihinin en çapsız senesi olsa gerek. En azından başlangıç itibariyle böyle. Devamı nasıl gelir bilmiyorum. Bu biraz da yapılacak olan hamlelere bağlı. Prandelli denen uyuz zaten gidecektir öyle ya da böyle. Ama şu kadarını söyleyeyim, bu takımda devasa bir temizlik yapılmazsa, özellikle belli başlı isimler gönderilmezse seneye bu 4'lerin yerini 6'lar, 7'ler, 8'ler alacak. Gerçi seneye Şampiyonlar Ligi'nde olma ihtimalimizi de ayrıca tartışırım. Belki Avrupa Ligi'nde bile olamayacağız.

23 yaşındayım, ben daha aklım erdi ereli bu kadar kötü bir Galatasaray izlemedim. O okyanusun dibi zannettiğimiz 2010-2011 sezonunda bile bu kadar kötü değildik. Ha yeniliyorduk, puan kaybediyorduk ama en azından oynuyorduk az buçuk bir oyun. Şimdi o da yok. Prandelli sağolsun...

Tabi yakın tarihe bakınca, 90 larda da bu kadar kötü olduğumuzu hatırlamıyorum. Öncesi hakkında yorum yapamam çünkü izlemedim, bilmiyorum.

Ama benim fikrim budur. Şu sıralar, 21.yüzyılın en kötü Galatasaray Futbol Takımıyla karşı karşıyayız arkadaşlar.

94-95 sezonunu hatırlamazsın sen.. hocamız reinhard saftig'ti.. ondan rezil hoca, 94-95'ten rezil sezon tanımam..

Bu sene de şimdilik ikinci sırada futbol olarak.. 94-95'i geçer mi? Bilemem. İlerleyen haftalarda yorumlarım.. ama şu an için hala en kötüsü saftig'in takımıdır..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt