#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Misi 62 kiloysa puhahahaha minumum 80 kilodur.

1.80 boyundaki bir futbolcu için 85 kilo çok fazla!

Doğum Tarihi: 05.06.1982

Doğum Yeri: Münih

Ülkesi: Bosna Hersek

Yaşı: 28

Boyu: 1.80

Kilo: 75

Mevkii: Orta Saha

Doğum Tarihi: 05.06.1982

Doğum Yeri: Münih

Ülkesi: Bosna Hersek

Yaşı: 28

Boyu: 1.80

Kilo: 75

Mevkii: Orta Saha

Gerçeği bu işte.75'ten 1 gram fazla olamaz bu adam.Siz daha 80-85 kiloluk birisi nasıl olur farkında değilsiniz.Bu kalıpsızlıkta ve zayıf görünümde bir insanın 85 olması fizik kurallarına aykırıdır.65 olsa zaten 1.80 boyla futbolcu değil balet olurdu anca.

85 kilo deniyordu da o kadar değildir. Adam normal kilosunda gözüküyor. Fazlası falan yok.

Valla benim boyum 1.87 kilom 80 şuanda ideal sayılacak kilodayım ama 83 84 gördüğüm zaman göbek salmaya başlıyorum.Onun için 1.80 boyundaki bir insan 85 kilo olursa göbek yapmama olasılığı yok hele ki o vücut ile.Eğer Arnold gibi bir vücut olmuş olsa olur derdim ama Misi gördüğüm izlediğim kadarı ile kaslı biriside değil.Taş çatlasın 70 72 kilodur hadi biraz daha çık 75 kilodur :D

Lincoln Schalke'yi şampiyon yapamadı, sadece bir kere Almanya Kupası'nı aldılar sanırım. Hatta bize gelmeden önceki sezonunda Leverkusen maçında Schneider'i tokatlayıp 5 maç ceza alarak şampiyonluktan etmiştir. Sonra da 5 milyon Euro gibi komik bir bonservis ile bize satıldı. Yoksa Lincoln ondan önceki sene Bundesliga'nın en değerli oyuncusu seçilmişti, bonservisi tavan yapmıştı. Bize geldiği dönemde son yaşananlardan sonra değeri düşmüştü ama en az 10 milyon Euro ederi vardı yine de. Herifler elden çıkarmış olmak için için dehlediler Lincoln'ü.

Lincoln çok spektaküler bir oyuncuydu, tek başına bir maçın seyrini değiştirebiliyordu. Tek sorun canı istediğinde oynamasıydı. En az Misimovic kadar yeteneklidir, bazı açılardan daha iyidir, bazı açılardan daha kötüdür belki. Ama Misimovic Lincoln'ün sol bacağı etmez demek futbola ihanettir. İbrahim Üzülmez, Dani Alves kadar iyi bir bektir, demek gibi birşeydir.

Sol bacağı olamaz nedir ya :) Gülüyorum sadece bu yoruma. Sol bacak sağ bacak hepsi nasıl kullanılır gösterecek Misimovic geldiği zaman herkeze.

Basının yeni hedefi gelmeden korkutmuş bazılarını.Umarım futbolcularımız bu tarz haberlerden etkilenip adamı dışlamazlar.

Fanatik gazetesi Misimoviç'i yıpratma çabalarına şimdiden başlamış karaktersizler..

İrlandalı çok bu memlekette neyse kafaya takmamak gerek.

Haberlere gore Mısımovıcın Istanbula gelmesınde en buyuk etken paraymıs

Para için gelecek tabi adam, Adnan Sezgin'in kara kaşına, kara gözüne mi gelecekti ? :D

Para ıcın geldıgnı bende bılıyorum herhalde :D

Geri
Üst Alt