#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

bilmiyorum birtek benmi farkettim ama misimovic bize geldiginden beri kilo aliyor sanki, almanyadayken daha inceydi suan kalinlasti gibie geliyor

Orta sahada pas yapabilen oyunu ileri taşıyabilecek bir orta saha oyuncusu istedik bağıra bağıra noldu? yönetim gene en önemli bölgeyi pas geçti bunun sıkıntısını Cana'da Misimoviç'de çekiyor malasef etkiliyor ikisininde oyunlarını adam napsın geriye gelip pas almaya çalışıyor topu ona ulaştırabilecek bir pasör orta saha oyuncumuz yok..

Haklısın hocam. Ama hiçbir futbol yorumcusu bunu görmez, körü körüne eleştirir. En basitinden Alex örneği vereyim. Bu adamın en iyi olduğu dönemde arkasında Appiah, Aurelio gibi koşan, dikine oynayan isimler vardı. Misimovic'in de iş yapabilmesi için, çok koşan ve dikine oynayan oyunculara ihtiyaç var.

Haklısın hocam. Ama hiçbir futbol yorumcusu bunu görmez, körü körüne eleştirir. En basitinden Alex örneği vereyim. Bu adamın en iyi olduğu dönemde arkasında Appiah, Aurelio gibi koşan, dikine oynayan isimler vardı. Misimovic'in de iş yapabilmesi için, çok koşan ve dikine oynayan oyunculara ihtiyaç var.

Ahmet yanlış anlama, Misimovic'in Elano'dan daha iyi bir oyuncu olduğundan hemfikiriz.

Yanlız fark ettiysen, bu iş Elano muhabbetine dönmeye başladı. :)

Arkasında oynayacak oyuncu çift yönlü olması lazım dedik transfer döneminde.

Arkasında oynayacak oyuncu çift yönlü olması lazım dedik transfer döneminde.

Elano'da melek değil biliyorum da, madem öyle niye "vurun kahpeye" misali yüklenildi bu adama?

Elano içinde aynısını geçen sene yazdığımızda, tepki alıyorduk. :)

bu adamın arkasına 2 tane orta saha değil onu kullanmasını bilen bir teknik adam lazım !!!

Devre arasi Elano yollanir. Sezon sonuda Misimovic. Sucluda yabancilar olur, yerliler degil.

Bi Mustafa Sarp etmez bu Misi midir nedir.

Tekniğini, ara pasını yemişim bunun. Sanki forvet var da arapası atıyor, Mustafa Sarp olaydı onun yerine devire devire parçalaya parçalaya bi gol atardı, arapasa gerek kalmadan

Cana ve Pino gibi Misimovic de en büyük fiyaskolardan biridir Galatasaray tarihinde.

vay canına ne güzel sallanıyor . yüceldim birden. büyük Galatasaray taraftarıyım ben he.

Bize gelen kaliteli futbolcular eriyor arkadaşlar. Buna bir çare bulmak lazım. Ya da Misimovic iyi olan takımda harika işler yapıyor da bizim bu kötü oyunumuzda kayboluyor ortalıktan.

daha zaman vermeyi düşünüorum sabır sabır sabır

ya bırakın bu adamın arkasına şu oyuncuyu koy çoşar muhabbetlerini cernatın arkasında kim var adam tek başına takım misimoviç cernatın yarısı etmez..ne hız var ne teknik ne şut olmaz ki arkadaş...

ya bırakın bu adamın arkasına şu oyuncuyu koy çoşar muhabbetlerini cernatın arkasında kim var adam tek başına takım misimoviç cernatın yarısı etmez..ne hız var ne teknik ne şut olmaz ki arkadaş...

Boş konuşmalar bunlar.Benim babam da Wolfsburg u şampiyon yapar zaten iki sene üst üste asist kralı olur. Cahillik kötü çok kötü.

Cernat'ın karşısında orta saha mı vardı ? Adam aldı topu önünde bomboş bir patates tarlası. Vallaha Cernat'ın yerinde bende olsam, bende birşeyler yapardım. Karşında orta saha yok, al topu sür git. Defans desen evlere şenlik, bir Emenike'yi tutamıyorlar. Sanırsın Drogba.

Beklediğim gibi geçen sene Elano'ya yapılan yorumlar şimdi Misi'ye başlamış.Kimse ne dediğini unutmasın ;)

"Grafite, Dzeko, Josue gibi adamlarla ben de oynarım !"

"Bosna milli takımında da aynı, hiç oyunda olmaz, 2 pas atar sonra gene oyunda olmaz, kesin hoca torpili var bu işte"

"İyi futbolcu olsaydı Galatasaray'a gelmezdi, ama adam Almanya'dan bile hiç dışarı çıkamamış"

...gibi yorumlar da gelmeye başlar yakında. Bakalım (öyle olacağını tahmin etmiyorum çünkü hemen hemen kendi mevkisinde oynuyor Zvjezdan) Wolfsburg'ta ki veya ona yakın bir performans gösteremezse Elano gibi yüklenilecek mi adama ?

bu sitemde hiç bir futbolcu başarılı olamaz..........çünkü sitem yok

Bu zeminde nasil oynasin? Daha topu durdurmasi zor olan bir sahada adam nasil iyi bir pas atsin? Almayada böyle zeminleri amatör takimlarda bulamassin.

Adam disarida iki maca cikti (Buca,Karabük) iki zeminde berbatti. Misimovicin Türk Takimlari hakkinda düsüncelerini cok merak ediyorum.

Benim anlam veremediğim tuhaf bir basiretsizlik var üzerinde bu takımın. 2005 yıllarıydı sanırım yanılıyorda olabilirim Lincoln Shalke de iken gıptayla izlerdim imrenerek dost muhabbetlerinde hep söylerdim inanılmaz oyuncu falan diye. Tesadüf bu ya alındı Shalkede izlediğimizin onda birini oynamadı.. Dünya kupası elemeleri grup maçlarında yakından takip etme fırsatı bulduğum vedat ibisevic ve misimovic icinde yakın zamanda bize geleceğini aklımın ucundan bile geçirmiyerek objektif olarak nekadar sıra dışı bir oyuncu olduğunu gerek yazıyla gerek konu aralarında anlatımla dile getiriyordum. Keza Elano da aynı şekilde Shaktar Donesk te oynarkan nekadar yaratıcı buluyordum..

Fakat anlam veremediğim bir şekilde oyuncularda çok saçma bir form, istek eksikliği peyda oluyor ve oyuncuların gözünde kendini kanıtlama ihtiyacı gerektiren ateşi göremiyorum. İnanılmaz bir rahatlık söz konusu.. Ya sözleşmelerinde bu şekilde oynamalarına neden olacak bir kesinlik maddesi var yada bizim takımda birşey var.. 5 maç oldu da (lazca'daki da) artık yeter.. Hırsa yada iyi oyuncu olduğuna dair bir renk vermiyor. Tamam ben biliyorum öncesini iyi oyuncu, ama daha öncesini izlememiş bir taraftar olsam imkanı yok sabretmem..

Elano ile Misi'nin yeri farklı bana göre, yani Elano'yu eleştirdiğim gibi hiç bir zaman Misimovic'i eleştirmem. Bu adamın karakteri düzgün hiç değilse.

Elano bir sezon kaç maça çıktı, Misimovic daha bismillah kaç maç oynadı. Bu kadar peşin hükümlü olunmaz.

Geri
Üst Alt