#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Affedileceğini sanmıyorum.Affedilse bile bu yıldız harcama yuvasında oynamak istemeyecektir.Çoktan kaybedildi bu aslan parçası da.

Rahşan ecevit affedecek en son adamı.Dönsün artık.

elanodan yeterince zarar ettik bu adam geleli iki ay oldu şans verilmesi lazım bir an önce kadro dısı bırakılması gereken bir sürü adam varken kadro dışı kalan adam en son gelmiş cok güvenilen adam geldiginden beri çok kötü olsada şans verilmeli güvenilmeli henüz çok erken

Arkadaşlar Misimoviç affedilirse acaba herşey süt liman olacak mı?Sonuçta Hagi açıkça söyledi Misimoviç konusu benim için kapanmıştır diye.Zaten Elano'yu da yolladı.Ya Hagi gidecek ya Misimoviç yoksa bu evlilikten doğan çocuk sakat olur.

Elano'yu tercih edip silinen Misimoviç'e A2 yolu gösteren yönetim,Elano'yu satarak Misimoviç'i küstürerek kendilerinden bekleneni yapmıştır...

Yazıklar olsun,Misimoviç affedilirse oynamazsa hiç kimse ağzını açmasın bu adama,adam yerine bile koymadılar Misimoviç'i,bu saatten sonra hayırlısı olsun onun için başka bir kulüpte kariyeri iyi geçer umarım...

Elano'yu tercih edip silinen Misimoviç'e A2 yolu gösteren yönetim,Elano'yu satarak Misimoviç'i küstürerek kendilerinden bekleneni yapmıştır...

Yazıklar olsun,Misimoviç affedilirse oynamazsa hiç kimse ağzını açmasın bu adama,adam yerine bile koymadılar Misimoviç'i,bu saatten sonra hayırlısı olsun onun için başka bir kulüpte kariyeri iyi geçer umarım...

Yönetim yapmadı ki bu tercihi hagi yaptı. Yönetim Elano yu yolladı Hagi de şimdi affetmek zorunda kalacak Misiyi istemese de. Bence iyi yaptı yönetim Elanoyu yollayarak kazanırsak bu şekilde kazanırız Misiyi. Haginin inadına bıraksaydık işi bitmiştik..

artık affedin şu adamı..

Öldü mü lan bu ? :D kimse hakkında konuşmuyor.

Yönetim yapmadı ki bu tercihi hagi yaptı. Yönetim Elano yu yolladı Hagi de şimdi affetmek zorunda kalacak Misiyi istemese de. Bence iyi yaptı yönetim Elanoyu yollayarak kazanırsak bu şekilde kazanırız Misiyi. Haginin inadına bıraksaydık işi bitmiştik..

Sadece Hagi'nin görüşü olduğunu sanmıyorum..

İşin içinde iş var,hayatım boyunca idman kaçırmadım diyen adam nasıl olurda A2'ye yollanır,kötü oynayabilir sol açıkta hatta rezil oynayabilir ama asla sahada boş dolaştığı maç hatırlamıyorum Misi'nin,yazık oldu sanki fm oyununda ki gibi biri Galatasaray'a menajer eklemiş takımın canına okuyor..

Bense yaklaşık 3 haftadır maç izlemiyorum çok güzel oluyor her hafta yeniliyoruz çünkü,umarım kümede kalırız ne diyim.

Geçen gün Beşiktaş'ta Misimovic'e çok benzer birini gördüm.O sandım.Teselli etmeye gidecektim yanına :) Sonra baktım değilmiş.

hep bir ümit bekliyorum süpriz bir şekilde maç günleri, kadroya alındı haberi gelir mi diye ama yok.

Adam halen Almanya'da arkadaşlar.Muhtemelen bu adamı da sepetleyecekler, olan kaliteli yabancılara olacak.

misi gibi bi futbolcuyu

5 maçta..hemde yerinde oynatmadan..hemde hiç 90 dakka oynatmadan.anında kapı dışarı etmek için

a.despot olmak gerekir

b.misiyi hoca idmana çağırdığın ne idmanı yaa uykum var ben uyuyacam dgibi abes bi durum gerekir(ki kariyerinde yok)

c.hocanın idari zayfiyeti

d.işin içinde başka iş olması gerekir bence..

b en makul şıkkı gibi geliyor...b şıkı ile sadece misiyi kaybederiz...diğer şıklar takımıda götürür..düşünmek bile istemiyorum

Seni şu takımda izleyemiyoruz ya, ne diyeyim ben daha :)

Geri
Üst Alt