#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Gaziantep karsinda oynayacakmi acaba? reisi seyretmek icin sabirsizlaniyorum..

Diego Wolfsburga gitti,ertesi gün ilk 11deydi.

Bizde hic böyle olmuyor.1-2 hafta bekliyoruz,nedense:(

Misi reis inşallah gelmenle orta saha toparlanır tabii buna şüphem yok

Baslamaz Misi Milli takımdan donucek 4-5 gun takımla antremana cıkıcak Rijkaard'ın ne zaman gördu yen gelen oyuncuyu dırekt oynatıgını yedek beklıcektır Insua ise 11 oynar

bence 11 de oynatacak oynatmali

ayrica önceki sayfadaki misi ye yazilmis sarki cok güzel Ali samiyen de misinin attigi golden sonra calinabilir güzel olur

Biriyle beraber olur sonra ayrılırsın bi süre kendi kabuguna cekilirsin hayatın bi heycanı kalmaz hicbişey seni sasırtmaz işte gecen seneki fener macından beri bu ruh halindeydim bu sene transfer sonuna kadarda böyle hatta uefadan elenmemize ses cıkarmıcak kadar bezmiş durumdaydım ki sen geldin misimovic yeniden beni heycanlandıran bi futbolcu görmek cok güzel basarılar misi

Antep maçında ilk 11'de çıkmaz. Ancak ikinci yarı oyuna dahil olabilir.

Antep maçına Pino iyileşirse bence ortasahada Elano ile başlar Rijkaard daha sonra Misi oyuna girer.Sonraki maçtada 11'de başlar bence.Baros çok mutludur tekrar gol kralı olacağı için.:D

Milli aranın denk gelmesi aslında iyi oldu, hem formsuz futbolcular kendini toparlar, sakatlık sorunu olanların iyileşme süreci daha hızlı olabilir ve Misimovic ve İnsua'nın takıma uyum sağlaması daha kolay olabilir. Antep maçında büyük ihtimalle ikinci yarı oynar.

Evet, Antep maçında ilk 11 başlayacağını sanmıyorum. Rijkaard'ı tanıyoruz hepimiz. :)

Misimoviçç oleyyyyyyyy

Ooooooo Misimoviçç oleyyyyyyyy

Misimoviçç oleyyyyyyyy

Bu takımda efsane olabilecek bir futbolcu. Takım içinde gerekli desteği görürse farkını hemen farkettirir.

İnşallah Antep maçına 11 başlar.

Geri
Üst Alt