#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Mustafa Denizli bok atmaya basladi. Bundesliga Türkiye'ye göre daha kolay bir ligmis. :asd:

İyi yorumcu tipi var.

renktaşlar misimovic nerlerde ya gstv de florya günlüğünde antremanda göremedim daha gelmedi mi ki Türkiye ye?

Misi antrenmana çıkıyor mu arkadaşlar?Çıkmıyorsa derdi nedir?Gaziantep maçında ona çok ihtiyacımız olacak.İlk 11 de çıkmayacak gibi duruyor,ne iş anlayamadım?

Rijkaard'ın 4-3-3 inadı devam ederse sonu olur.

Az arimior Wolfsburgu Misimovici. Insallah yarin oynar, cok merak ettim Misi (10) :D

Misi antrenmana çıkıyor mu arkadaşlar?Çıkmıyorsa derdi nedir?Gaziantep maçında ona çok ihtiyacımız olacak.İlk 11 de çıkmayacak gibi duruyor,ne iş anlayamadım?

Rijkaard'ın 4-3-3 inadı devam ederse sonu olur.

Evet biz Rijkaard yüzünden böyleyiz zaten sırf oyuncular sahaya böyle yayılıyor diye. Forvetten bir kişi orta sahaya gelse böyle olmazdık.

Bugün oynayacağını sanmıyorum.

kim oynayacak beyler? tabiki misimoviç oynayacak.

BAM üçlüsünden kolay kolay vazgeçmez Rijkaard.

60.dakikadan sonra oyuna girmesini bekliyorum.

İnsua kesinde,Misi konusunda 11'de başlaması taraftarı değilim ben..Pino'nun kesinlikle 11'de başlaması gerek.

Misi'nin ilk 11 başlaması saçma olur.. İkinci yarı 20-30 dk oynasın..

Adam hazır, çıkar çatır çatır oynar. Cana ve İnsua'da 11 başlasın artık düzgün bir takım izleyelim.

11 başlamalı. Hazır gözüküyor. Bosna maçında oynadı mı? Bilmiyorum. Ama Wolfsburg ile iyi bir kamp dönemi geçirdi. Hatta Bayern Münih maçında oynadı. Zaten bir bizim ülkemizde var; Artık görenek mi oldu? Adet oldu anlamadım ama, aldığımız oyuncuları 1 maç kadroya almıyor, 2 maçtada yedek oturtuyoruz. Ne alakası var kardeşim? Adamı sen hazır alıyorsun. 20 Kilo almış değil ya. Antreman yapıyor, maç yapıyor. Sonuçta çalışıyor. Kendiside zaten yaptığı açıklamada "Kendimi gayet hazır hissediyorum" demişti. Oynatılmaması için bir tane neden yok. He o zaman İnsua niye oynuyor? O nasıl hazır oluyor? Bu ne perhiz ne lahana turşusu!

İnsua takımla 2 haftadır antremana çıkıyor çünkü

İnsua takımla 2 haftadır antremana çıkıyor çünkü

Bu adam antreman yapmıyor mu? :) Yan gelip yatıyor mu? En son Fransa karşısında oynadı! Wolfsburg'da Bayern Münih'e karşı oynadı. Milli takım kampındaydı. İnsua bu yakın zamanda hangi derecesi yüksek maçta oynadı? :)

Geri
Üst Alt