#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

top ayağına çok yakışıyor topu onla daha fazla buluşturmamız lazım..

Bu adam Antep'de oynasaydi bugece, sov yapardi.

İlk maçı olmasına rağmen etkili oynadı.

En çok dikkatimi çeken olay da istisnasiz kullandigi her duran topu çok etkili yerlere göndermesiydi.

Çok da iyi değildi kanımca ama ilk maçtan şov yapmasını beklemek de haksızlık olur.Uyum sürecini atlatır yakında :)

Rijkaard'ın biraz hatası var Misimovic konusunda. Misi'yi forvetlin arkasında ön liberonun kucağına atmak, pas trafiğini engeller. Misi ortasaha yayı içinde pas yapmayı seven bir oyuncu. Ayrıca beğendim ben Misi'yi ilerde daha iyi olacak.

Takım ileride top yapamayınca pek etkili gözükmedi.

Nesi iyiydi arkadaşlar? Kötü performans sergiledi, ortasahada kayboldu. Adı Misimoviç diye kötü oynayan adama iyi oynadı demeyin. :)

Ama önümüzdeki haftalarda kendini bulacaktır. Tek çıkış yolumuz da Misimoviç'in kendini bulup, Baros'a bol bol asist yapması zaten. Yoksa bu takım 4. olur bu sezon.

Pek duymadım adını bugün ama zor bi mevkide yeni bir takımda ilk defa oynuyor.

Misimovic topu ayağına aldığında heyecan veriyor ama arkasında Ayhan ve Sarp oynadığı sürece fazla bir şey yapamaz:(

Pas yapamadığımızdan adını pek duyamadık.

Topla buluştuğunda iyi işler yaptı.

İlerisi için umut verdi.

Pas nadiren alıyor(daha doğrusu atamıyorlar),tek toplarla oyunu açmak isteyip etrafına dağıttığı topları geri almayı beklerken,topun ya stopere ya kaleciye yada Baros'a şişirildiğini görüyor.Bildiğimiz klas Misimovic,iyi saha içi organizasyonlarına sahip olabilsek her maç duran toptan gol attırır.Ayhan, pozisyon faul olmasına rağmen boş kaleye atamadığı topta Misimovic'ten tam kafasına harika bir asist aldı.Sonuç ortada.

Nesi iyiydi arkadaşlar? Kötü performans sergiledi, ortasahada kayboldu. Adı Misimoviç diye kötü oynayan adama iyi oynadı demeyin. :)

Ama önümüzdeki haftalarda kendini bulacaktır. Tek çıkış yolumuz da Misimoviç'in kendini bulup, Baros'a bol bol asist yapması zaten. Yoksa bu takım 4. olur bu sezon.

Haklısın

Ayrıca Misimoviç ne kadar da kendini bulsa arkasında onu besleyen olmadıkça %50'den yukarı çıkamaz

Yahu kötü de oynamadı aslında? Daha ilk maçına çıkan bir oyuncu için iyiydi bence. Ayağında gelen topları özellikle ikinci yarıda çok olumlu kullandı. Sağ kanadın işlemesine yardımcı oldu, birkaç kez de attığı paslarla pozisyona sokmaya çalıştı Baros'u. Duran toplarda da iyiydi uzun zamandan beri ilk kez kornerlerde falan etkili vuruşlar yapabildik.

Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum ama dediğim gibi ilk maçına çıkan ve arkasında kendisine top atmayı bile beceremeyen oyuncular olmasına rağmen iyidi.

Kötü değildi ama hayalet gibiydi. Biraz zamana ihtiyacı var. Keşke penaltıyı Misimovic kullansaydı, ona moral verirdi.

Haklısın

Ayrıca Misimoviç ne kadar da kendini bulsa arkasında onu besleyen olmadıkça %50'den yukarı çıkamaz

Ya neresinden tutsan elinde kalıyor. Elimizde ona top taşıyacak adam da yok gibi bir şey, Elano olabilir ama Misimoviç ile Elano'nun beraber oynadığı ortasaha delik deşik olur. BAM desen felaket, hiç girmeyelim o mevzuya. Cana var, yabancı kontenjanına takılıyor vs.

Ama Misimoviç ne yapsın etsin, en azından 10 gol 10 asist yapsın bu sezon. Yoksa dediğim gibi 4. oluruz.

Geri
Üst Alt