#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

3 antremana cikmis, daha oyuncularin adini bile muhtemelen ögrenmeye calisiyordur, siz iyi oynadi mi diyorsunuz :) Ama cok akilli bir futbolcu oldugunu gösterdi. Show beklemeyin demistik zaten. Tek pas oynayan, aralara cok akillica paslar atan bir futbolcu Misimovic. Topla samba mamba yapmaz yani. Kalitesini gösterdi kisacasi. Onun arkasindaki felaketlere ragmen.

3 antremana cikmis, daha oyuncularin adini bile muhtemelen ögrenmeye calisiyordur, siz iyi oynadi mi diyorsunuz :) Ama cok akilli bir futbolcu oldugunu gösterdi. Show beklemeyin demistik zaten. Tek pas oynayan, aralara cok akillica paslar atan bir futbolcu Misimovic. Topla samba mamba yapmaz yani. Kalitesini gösterdi kisacasi. Onun arkasindaki felaketlere ragmen.

Bu dediğin şartlarda iyi oynadı diyorum ben, ne kadar iyi oynanabilirse işte :)

Bu dediğin şartlarda iyi oynadı diyorum ben, ne kadar iyi oynanabilirse işte :)

Evet bence iyi oynadi Anil. Daha takima ve ülkeye alismasi gerektigini gözönünde bulundurursak iyi oynadi diyebiliriz. Tabiki cok etkili oldu diyemem. Olmadi. Ama ilerde bize nasil katki saglayacagini gösterdi.

Bu adamın arkasında sağlam bir CMF olmadığı sürece %100 verim alamayız.

Vasatı aşamadı. 1 maçla yorum yapmak ancak futbol cahillerinin yapacağı iştir. Kumaşını belli etti.

cok zeki ve Kalitreli bir Futbolcu oldugunu su macta dahi kanitladi.. Ama Arkasinda Ayhan ve Sarp gibileri oldukca unutun bu mücevheri..

Topu alışı, topla dönüşü, tek topları, uzaktan kaleyi düşünmesi ve çalım atabilmesi. Gerçekten çok kaliteli oyuncu. Rakibe baskı kurduğumuz maçlarda çok etkili olur. Birkaç haftaya çok iyi işler yapacaktır.

Topu alışı, topla dönüşü, tek topları, uzaktan kaleyi düşünmesi ve çalım atabilmesi. Gerçekten çok kaliteli oyuncu. Rakibe baskı kurduğumuz maçlarda çok etkili olur. Birkaç haftaya çok iyi işler yapacaktır.

+1905 tamami ile katiliyorum takimin Arda ile birlikte beyni olacaktir..

Bide duran topları iyi kullanıyor, kornerleri hep iyi yerlere gönderdi.

Ligtvde gösterdiler.Maçın en çok koşan adamıymış bizden,10 km ile.Mustafa sarpta 4.

Sarp çok klas adam takımın yarısına bedel, tek başına takım hala oynatan hocası var tabi...boşver!

Ama Misimoviç gibi futbolcular oynayacaksa orta sahadaki diğer oyuncularda biraz yırtınacak olmaz armut piş ağzıma düş.

Geri
Üst Alt