#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Vasatı aşamadan kumaşını belli etti, ama 1 maçla da yorum yapmak futbol cahilliği... Hmm...

Sanırım yanlış söyledim.

Şöyle ki, bir futbolcuyu bir maçla tüm sezon yapacaklarını veya yapamayacaklarını değerlendirmek cahilliktir demek istedim aslında. Ben sadece şu maçlık içinse "Vasat" dedim. Forumda genel kanı tüm sezon ne yapabilirliğin üstüne. Ve bütün bunlar 1 maç üzerinde söylenmekte:)

Türk futbolunun bitmeyen paradoksu.... Hay Allah yine yanlış söyledim, Türk futbol seyircisinin bitmeyen paradoksu;

'orada bir köy var uzakta. gitmesek de, görmesek de, okumasakta, anlamasakta o yorum bizim yorumumuzdur.'

:)

Kalitesini belli etti,zaman geçtikçe daha iyi olacaktır.

Duran toplarda hemen belli etti kendisini.Adam resmen alın atın diye orta açıyor.

2ep1pfo.jpg

koşmuyor diyenlere

Çok agır bir oyuncu gibi duruyor . Gerçekten bu kadar ağır mı yoksa kondisyonla ilgili bir sorun mu ? Bilen birileri ?

Ârkadaslar bu arkadası bende tam bılmıyorum ılk macında cokda kotu oynamadı duran toplar kornerler guzel ortalar actı bısey sorcam adam gecmesı bırebırlerı fılan nasıldır lıncoln tarzı bı oyuncumudur bırı acıklarsa cok sevınırım...

Ârkadaslar bu arkadası bende tam bılmıyorum ılk macında cokda kotu oynamadı duran toplar kornerler guzel ortalar actı bısey sorcam adam gecmesı bırebırlerı fılan nasıldır lıncoln tarzı bı oyuncumudur bırı acıklarsa cok sevınırım...

Lincoln'ün şov yapmayanı diyebiliriz.Ama ilk maç olduğu için defansa da yardım etti.Birdaha böyle bulamayız yani.:)Çok çok alan daraltır.

Valla birebirde, özellikle Nürnbergde oynarken cok etkili olurdu.

Ama iste hizli degil.

2ep1pfo.jpg

koşmuyor diyenlere

Maçı izlemedim ama takımın vahimliğinden kaynaklanıyor olsa gerek. :o

Misimovic'i böyle sağa sola koşturup yorarak tam verim alabileceğimizi düşünmüyorum ben, çünkü Misimovic gerçekten de geriye yardım etmeyi fazla sevmeyen, durarak oynamayı tercih eden (Alex kadar olmasa da) bir oyuncuydu Wolfsburg'ta. Dediğim gibi dün maçı izlemediğim için birşey diyemiycem ama umarım Rijkaard da bunun farkındadır. Ondan 4-3-3 orta sahası yaratmaya çalışmanın verimini kesinlikle düşüreceğini düşünüyorum.

Maçı izlemedim ama takımın vahimliğinden kaynaklanıyor olsa gerek. :o

Misimovic'i böyle sağa sola koşturup yorarak tam verim alabileceğimizi düşünmüyorum ben, çünkü Misimovic gerçekten de geriye yardım etmeyi fazla sevmeyen, durarak oynamayı tercih eden (Alex kadar olmasa da) bir oyuncuydu Wolfsburg'ta. Dediğim gibi dün maçı izlemediğim için birşey diyemiycem ama umarım Rijkaard da bunun farkındadır. Ondan 4-3-3 orta sahası yaratmaya çalışmanın verimini kesinlikle düşüreceğini düşünüyorum.

Kesinlikle düser.

Korkarim ki "BAM" üclüsü Misiyi bitirir.

Burda orta sahaya, Elanoya güvenerek adam aldirtmayan Rijkaardin da sucu yok degil.

Misimovic kosmuyor diye kim dedi zaten onu anlamiyorum. Yahu bu devirde kosmayan adami sizce Bundesliga'da oynatirlarmi.

dun televizyonda soylediler hicbirsey yapmadı eli belinde dolaştı diye

Adam daha dogru dürüst kimseyi tanimamasina ragmen. 1-2 tane golluk pas atti. Bu bile yetiyor ya. Herifin ortlari bile bir baska. Arda gibi hep ön direge kesmiyor.

Bu herif tutarsa Hagi'den sonra efsane olur Türkiye'de.

Geri
Üst Alt