#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

81049733.png

Wolfsburg hep böyle oynadi. Kosmayan bir adamla böyle bir sistem oynanmaz.

Baris - Cana olacak gibi. :asd:

Adama dün dogru dürüst bir pas bile geldigini görmedim.

Baris-Cana da yeterli degil ki.

Baris zaten Sarp, Ayhandan beter degilse, iyi degil.

Cana ise tam bir defans adami, topu hemen ayagindan cikaran, hemen hemen hic ayaginda tutmayan, ileriye pek cikmayan tam bir defansif orta saha.

Cananin yaninda Selcuk gibi, Emre gibi, Colman, Ernst gibi biri olsa hem ofansa hem defansa calisan, neyse ama Baris olursa hem Cana'nin isi zorlasir, hem Misimovic tam performansini sahay yansitamaz.

Yine geriye gelip top almak zorunda kalacak adamcagiz, yalan mi.

Misidan tam verim almak icin Ernst-Emre/Selcuk gibi bir orta saha lazim, o da bizde yok.

Baris-Cana da yeterli degil ki.

Baris zaten Sarp, Ayhandan beter degilse, iyi degil.

Cana ise tam bir defans adami, topu hemen ayagindan cikaran, hemen hemen hic ayaginda tutmayan, ileriye pek cikmayan tam bir defansif orta saha.

Cananin yaninda Selcuk gibi, Emre gibi, Colman, Ernst gibi biri olsa hem ofansa hem defansa calisan, neyse ama Baris olursa hem Cana'nin isi zorlasir, hem Misimovic tam performansini sahay yansitamaz.

Yine geriye gelip top almak zorunda kalacak adamcagiz, yalan mi.

Misidan tam verim almak icin Ernst-Emre/Selcuk gibi bir orta saha lazim, o da bizde yok.

Cana ise tam bir defans adami, topu hemen ayagindan cikaran, hemen hemen hic ayaginda tutmayan

Bu yetiyor zaten. :asd:

Yanindaki adam konusuna gelince ben olsam Elano'yu oynatirim orda. Gecen seneden biraz alisik zaten, ileri cikip gol yada asist yapmasina gerek yok. Toplari öndeki adamlara aktarsin ve defans yapsin yeter.

Gelecek sezona kadar böyle idare etmemiz gerek.

Bu yetiyor zaten. :asd:

Yanindaki adam konusuna gelince ben olsam Elano'yu oynatirim orda. Gecen seneden biraz alisik zaten, ileri cikip gol yada asist yapmasina gerek yok. Toplari öndeki adamlara aktarsin ve defans yapsin yeter.

Gelecek sezona kadar böyle idare etmemiz gerek.

yetiyor eger yaninda adam gibi b2b varsa, yoksa yetmiyor.

yaninda elanoyu oynatir diye bekliyor(d)um ben de ama dünkü Elano nah girer ilk 11'e )))

yetiyor eger yaninda adam gibi b2b varsa, yoksa yetmiyor.

yaninda elanoyu oynatir diye bekliyor(d)um ben de ama dünkü Elano nah girer ilk 11'e )))

Adami koy Cana'nin yanina BAM'dan daha iyi oynar. En azindan gereksiz yere pozisyonunu terk etmez. Mustafa dün resmen Misi'nin önünde oynadi. :o

Sabri - Neill - Hakan - Insua

Cana - Elano

XxXxX - Misi - Arda

Baros​

Böyle oynarsakta yabanci kontejanina takiliyoruz.

B-A-M

Barış

Arda

Misimovic

zuhaha.

Dün belki iyi bir oyun ortaya koyamadi ama takimla ilk maci olmasi, milli maclar nedeniyle takimla antreman sansi da pek bulamamis olmasi bunun en büyük etkeni. Zaten Misimovic tarzindaki oyuncularin takimi ayaga kaldirmasi icin gereken sey, takima uyumu ve diger futbolculari tanimasidir. Örnegin Ayhan ve Mustafa Sarp'la tek pas yapmayan calisan Misimovic gördük dün gece.

Misimovic kraldir, 2-3 hafta sonra takimin saha icindeki en iyi oyuncusu olacaktir. Ilk macta gol atamamasi da bazilari icin sevindirici, Lincoln ve Elano'dan sonra.

Misimoviç'i oynatmak için bir kere takım olarak hücum yapmamız gerek..

Anteple oynuyorsun yüklenmiyorsun sen Galatasaraysın komedi..

Adami koy Cana'nin yanina BAM'dan daha iyi oynar. En azindan gereksiz yere pozisyonunu terk etmez. Mustafa dün resmen Misi'nin önünde oynadi. :o

Sabri - Neill - Hakan - Insua

Cana - Elano

XxXxX - Misi - Arda

Baros​

Böyle oynarsakta yabanci kontejanina takiliyoruz.

Elano yüzünden sağ kanatta pino veya kewell yerine serdarı izlemektense elanoyu oynatmayıp cananın yanında sarp ı ve ya ayhanı görmeyi tercih ederim. Elimizdeki 8 yabancı arasında takıma katkısı en az olan Elano olduğundan kulübedeki 2 yabancıdan bir tanesi kesinlikle elano olmalıdır.

Mustafa Dun resmen Misinin onunde oynadı bu adam kendını forvet arkası falanmı sanıyor ya yada Rijkaard orda oynatıyor anlamıyorum

Ya bu sözden nefret ediyorum ama yanındaki oyuncular hrbiden iyi değil.Adam Ayhan'a yada Mustafa Sarp'a pas atıyor attığı pası 10 dakika sonra alabiliyor.

orta sahamiz cana baris olmali

ilk yari kewell ikinci yari pino olmali

ceza sahası ve ceza sahası dışında aldınmı topu işlem tamamdır sevdik seni misimovi***!!!

Dün 2-3 tane ibretlik pas attı Baros'a :tiphat:

Ayriyetten adamın her duran topu tehlike yaratıyor :tiphat:

Bu adam feneri yenecek, bunu bilir, bunu yazarim.

Kariköyde 50 bin ezigi susturacak.

Geri
Üst Alt