#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Bence haddinden fazla vasattı.Tabii ki ilk maçı, ama yine de birşeyler belli etti, arkası gelecek gibi.

Daha hareketli oynamalı. Wolfsburg daki gibi.. Alex gibi statik 5 metre2 alanda oynarsa pek hoş olmaz sonu.

Misimovic Alex gibi statik kalan biri degil. Milli takimda ve eski takimi Wolfsburgda gösterdi bunu. Zaman zaman ön libero bölgesine gelip top alip veren biri.

Dün de bir iki kere bunu yapti. Hatta bir pozisyonda Insua`nin oldugu bölgede defansa yardim ediyordu.

Misimovic Alex gibi statik kalan biri degil. Milli takimda ve eski takimi Wolfsburgda gösterdi bunu. Zaman zaman ön libero bölgesine gelip top alip veren biri.

Dün de bir iki kere bunu yapti. Hatta bir pozisyonda Insua`nin oldugu bölgede defansa yardim ediyordu.

Benim yazdığım dan farklı birşey söylememişsin :)

2ep1pfo.jpg

koşmuyor diyenlere

Katettiği mesafe bu sürekli hareketli oynadı ama topla dribbling falan yapmadığı için öyle gözükmesi normal. Taraftar fazla şey bekliyor Misimovicten.

Tüm taraftar çok şey bekliyor, uyum süreci felan çekmeden -baros, kewell gibi- biran önce kalitesini gösterir İnşallah.

takımda iki tane bam varmış, vay bee, ardalı bamlardan lazım bize.

Bazı brezilyalılar gibi 15 ay vermeye gerek yok takıma alışması için. 15 güne bu takımın lider futbolcularından olacaktır. Sana güvenim tam deli oğlan:D

B_f176c94ea4d9bc76c963c9301a3e3cec.jpg

:bid:

Sağdaki çocuk cep telefonuyla resmini çekiyor ama kendisini çıkmamış.

sağ kanatta oynar mı hiç sağda oynadı mı

Geri
Üst Alt