#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Sunu söyleyeyim. Misimovic bu laflari yedirir size :) 1 haftadir Türkiye´de adam. Hücumda cogalamiyoruz ki Misimovic etkili olsun. Baski yapamiyoruz. Siz sadece hareket bekliyorsunuz. 2 hareket yapsa iyidi diyeceksiniz. Misimovic bu laflari size yedirir. Banko yedirir

ilk yarıda organize korner kullanıyo misi mustafaya arka direge super falsoyla kesiyo ama mustafada nerde o yetenek sonra jeton düşüyo ama top dışarda !

ilk yarıda organize korner kullanıyo misi mustafaya arka direge super falsoyla kesiyo ama mustafada nerde o yetenek sonra jeton düşüyo ama top dışarda !

Kapasıte meselesı mıllet anlıyo ama mustafa bey anlayamıyo elını kaldırıyo halen

Maci izliyemedim ne yazik ki. Ama yorumlara bakilirsa pek de Misimovicin maci olmamis. Zaten olsaydi 1 gol 1 assisti olurdu en az. Misiyi yakindan taniyanlar bilir ne kadar kaliteli futbolcu oldugunu zaten tartismaya acik bir konu degil bu. Uzaktan taniyanlarda 5 dakka google emmiyle görüssünler, o anlatir.

Biraz zaman. Misimovic cosacaktir bundan eminim. Akilli adamdir.

Bu arada macin 90 dakka tekrarini nerden izliyebilirim?

bu sistem de bize faydası olmaz malesef.

Burda kimse Misi'nin kalitesine laf atmiyor. Ona laf atanlar varsa zaten gitsinler masa tenisi felan seyretsinler ama görünen köy kilavuz istemez. Misi'nin arkasinda Sarp ve Ayhan oldugu sürece bu takima zerre kadar katki saglamaz, belki arasira duran toptan biseyler kazandirir ama mac icinde hic bir faydasi olmaz. Buna acilen bir cözüm bulmali Rijkaard yoksa cok büyük ihtimal bu adamida BAM'a kurban verecez.

Bir sonraki maç Pino'nun yerine Aydın Sarp'ın yerine Cana oynar o da coşar.

Gaziantep maçı ligin ilk maçı. (Kendisi için) Bir varlık gösterememesi doğal. Buca deplasmanında ise söyleyecek hiç bir şey yok. "Nerden geldim lan ben buraya" demiştir adam. Bu zemini görünce. Yok yayın ihaleleriymiş. Türk futbol marka değeriymiş. Kimse zırva yapmasın bana. Şu zeminleri gördükten sonra bana kimse Marka değeriymiş, Misimovic balonmuş, kötüymüş yorumları yapmasın. Ligimizin 3 büyük klüplerinden Beşiktaş'ında zeminini görüyoruz. Artık bu rezaletlere son verilmeli. Görmediniz mi, Ayhan yanındaki adama pas atamıyor. Dribling yapmaya kalkıyor, top sekerek önünden açılıyor. Oyuncular ayakta duramıyor, kayan kayana.

Misimovic niye kötü oynadı diyeceğinize, bu zemin neden bu kadar kötü demeliyiz..

Bana çok agır göründü. Misimovic biraz panik transferi olursa ya tutarsa şeklinde bekliyoruz.

almanya'daki sahalardan sonra dün o statta çıkıp oynamazdım bile yine iyi dayandı

4 Sene bizi sırtlayacak bu adam ben beklerim arkadaş yeter ki sonu lincoln gibi olmasın 9. haftaya kadar performansını artır aslanım 9. hafta tavan yapacaksın

İlk haftalarda kötü oynuyor.Golde atmadı.Bu iyiye işaret demek ki yılın transferi (bknz.Lincoln-Elano):D

Youtube'de biraz gezerken gördüm. Bazi cahiller simdiden b.k atmaya baslamislar bu adama. :asd:

bu adama biraz daha zaman verirsek çok iyi olucak bizi uzun süre taşır

Dün kötüydü ama bu biraz da sistemden kaynaklanıyordu. Zamanla çok iyi olacak.

İlk haftalarda kötü oynuyor.Golde atmadı.Bu iyiye işaret demek ki yılın transferi (bknz.Lincoln-Elano):D

İyi futbolcu bence daha ilk gününde iyi olduğu anlaşılır. Duruşundan, pas atışından, gol ve asist yapışından...Lincoln, Keita, Pino bunlar daha ilk maçlarında iyi oynadılar gol attırdılar. Neill'de ilk maçında iyi oynadı.

Elano'yu futbol şairi Lincoln ile karşılaştıranı futbol tanrısı çarpar!

Geri
Üst Alt