#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Budur abi. Oyunu kendi sahamızda kabullenip, kontrataktan gol arıyoruz. Nedir bu yahu, koskoca Galatasaray'a yakışan bir oyun sistemi mi bu ? Misimovic yavaş bir oyuncu, kontratak sisteminde iş yapmaz.

koskoca Galatasaray'a yakışan ne yerli oyuncumuz var ne ruhumuz var nede saldırışımız var

Kral Aslanın amblemini taşıyoruz süt dökmüş kedi oyunu oynuyoruz

koskoca Galatasaray'a yakışan ne yerli oyuncumuz var ne ruhumuz var nede saldırışımız var

Kral Aslanın amblemini taşıyoruz süt dökmüş kedi oyunu oynuyoruz

Aslında korkak bir kadro çıkarmıyor Rijkaard neredeyse 4 forvet oynuyoruz,ama orta saha elemanları Ayhan-Sarp o kadar etkisiz ki hücumda top taşıyamadıkları için defansın içine gömülüyorlar,hal böyle olunca Misimoviç top almak için geri geliyor,otomatik olarak bütün takım geri çekiliyor..İşin özü Ayhan-Sarp ve ya her kim oynayacaksa seri ve dikine olarak hızlı bir şekilde ileri taşıyamazsa topu bu futbolu çok seyrederiz,Trabzon'da Selçuk,Fenerbahçe'de Emre,Beşiktaş'ta Guti-Ernst bizde ne yazık ki Ayhan var oda bence kendini aşıyor son 2 maçtır ama rezalet oynayacağı günlerde gelir çünkü artık eski gücü yok..Kesinlikle oraya bir takviye şart.

Aslında korkak bir kadro çıkarmıyor Rijkaard neredeyse 4 forvet oynuyoruz,ama orta saha elemanları Ayhan-Sarp o kadar etkisiz ki hücumda top taşıyamadıkları için defansın içine gömülüyorlar,hal böyle olunca Misimoviç top almak için geri geliyor,otomatik olarak bütün takım geri çekiliyor..İşin özü Ayhan-Sarp ve ya her kim oynayacaksa seri ve dikine olarak hızlı bir şekilde ileri taşıyamazsa topu bu futbolu çok seyrederiz,Trabzon'da Selçuk,Fenerbahçe'de Emre,Beşiktaş'ta Guti-Ernst bizde ne yazık ki Ayhan var oda bence kendini aşıyor son 2 maçtır ama rezalet oynayacağı günlerde gelir çünkü artık eski gücü yok..Kesinlikle oraya bir takviye şart.

.

Oraya takviye gerektiğini sen biliyorsun, ben biliyorum; peki Rijkaard neden bilmiyor?

Misimoviç çok çok yavaş bir oyuncu,şimdiden onu eleştirmek istemiyorum ama,korkuyorum elimizde patlayacak diye.Umarım düzelir.

Yorumlari okuyup sadece gülüyorum :) Kimse Misimovic´i benden iyi taniyamaz. Senelerdir takip ediyorum. Misimovic olumsuz elestirileri yedirir adama. Bu kadar söylüyorum. Sakin Elano´yla karsilastirmaya kalkmayin bu adami. Misimovic yüzünüzü kizartir. Bunu böyle bilin.

Yönetimin taraftar baskısından kurtulmak için, yani laf olsun torba dolsun diye son anda düşünmeden yaptığı bir transfer. Bu futbolcunun Galatasaray takımı ile bütünleşebilececeğini sanmıyorum. Bu tür futbolcular ezik fb'ye her yıl geliyordu ellerine birşey geçirmedi. Bizde onları taklit ediyoruz. Yine transfer şampiyonu olduk.

Oraya takviye gerektiğini sen biliyorsun, ben biliyorum; peki Rijkaard neden bilmiyor?

rijkaard o bölgeye transfer istemedi mi sanıyorsun?,yüzde 1 milyon istemiştir,ama bu işin para boyutu var,kontenjanı var var oğlu var.

edit:biri emre okan ı durdursun.

Misimovic umarım düzelir

Daha bir şey belli değil. Takıma ısındı mı ısınmadı mı bilemeyiz. Elano gibi olmayacağından eminim ama.

Arkasina kosan adamlar lazim.

Okan-Suat

---Misi---

Cana-Inler

---Misi---

Devre arasinda veya sezon sonunda transfer butcemizin (miktara gore) %70/90'lik bir kismini tek bir kaliteli orta saha oyuncusuna ayirabilirsek, 2012-2013 sezonunda CL'de cok iddiali bir takim olabiliriz.

CL'ye gidipte ilk senesinde inletmis takim yok. Yaparsa yine mucizelerin takimi Galatasaray yapar, ama zor. Dogru hamlelerle 2 sene sonra orada her takima kafa tutariz.

Misimoviç kalitesini ispatlamış bir isim. Takıma alışması için daha biraz zamana ihtiyacı var. Şöyle havalar bir açılsın, yağmurlar yağsın, çimenler büyüsün, havalar ısınsın, sular durulsun, leylekler yuvalarını kursun, çiçekler açsın... Ali Sami Yen sonuna kadar dolsun, takım kendine gelsin, bir kaç süper transfer yapılsın, Aslantepe açılsın, Kuşlar kafeslerine kapatılsın...şöyle bir Avrupa'ya adım atalım tekrardan... Avrupa maçlarında takımın değişmez ismi olacaktır Misimoviç. İkinci bir Hagi olacaktır belki. Taraftar sabır etmeli sabır. Sabırr.

Emre dalga mı geçmeye çalışıyorsun kendi aklınca ?

Misimoviç kalitesini ispatlamış bir isim. Takıma alışması için daha biraz zamana ihtiyacı var. Şöyle havalar bir açılsın, yağmurlar yağsın, çimenler büyüsün, havalar ısınsın, sular durulsun, leylekler yuvalarını kursun, çiçekler açsın... Ali Sami Yen sonuna kadar dolsun, takım kendine gelsin, bir kaç süper transfer yapılsın, Aslantepe açılsın, Kuşlar kafeslerine kapatılsın...şöyle bir Avrupa'ya adım atalım tekrardan... Avrupa maçlarında takımın değişmez ismi olacaktır Misimoviç. İkinci bir Hagi olacaktır belki. Taraftar sabır etmeli sabır. Sabırr.

''Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer'' diye güzel bir atasözümüz var. Fakat sen geçmişde yaptıklarından hiç ders çıkarmıyorsun. :)

Bugatti motoru ile Reno Flash kullanmayı bırak, kontrol bile etmen mümkün mü sence?

Geri
Üst Alt