#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Emre'nin kafasına ulaşmak için ne kadar içmek gerekiyor? Merak ediyorum ben de deneyeceğim :D

Emre Okan hazır beyin bedavayken, sende alsana yavrucuğum.

Meyhaneye gidip Emre'nin içtiğinden desem işe yarar mı acep?

Kendine gel hacı.İyi oynaman lazım bu hafta.

Her gelen oyun kurucuya Hagi ile mukayese etmekten ne zaman geçecek taraftar?

Kimse Hagi olamaz.

B_1a1b84ea9c03bab787ae6a1b466594ff.jpg

Beyler benim tuhafıma giden, F. Rijkaard'ın hala çoğu futbolcumuzdan daha fit, zinde ve fizikli gözükmesi.

Sana demedim ben genel konuştum,yeni Hagimiz gibi yorumlar beni çok sıkıyor açıkcası.

Hagi 1. sınıf futbolcu denilen kategorinin de üstündeydi.

Şimdi Hagi gibi bir futbolcu getirmek istesek bunlar Misimovic, Elano, Lincoln gibi isimlerle olmaz... Del Piero'yu alıp getirmen gerekir.

Hagi 1. sınıf futbolcu denilen kategorinin de üstündeydi.

Şimdi Hagi gibi bir futbolcu getirmek istesek bunlar Misimovic, Elano, Lincoln gibi isimlerle olmaz... Del Piero'yu alıp getirmen gerekir.

Bugüne kadar ve bugünden sonra çok duyacağız Hagi'nin ismini,ama şu bir gerçek ki onun gibisi bir daha gelmeyecek.

Balkanlar ve Galatasaray, illa ki iyi cikicak. Biraz sabir.

Misimovic transferi Rijkaard ın kendisine ve sistemine ihanettir.Sanırım; Misimovic den İniesta yaratma gafletine düşücek.Bir ara Servetten Pique yaratmaya çalıştığı gibi.

Misi beklentilerimin çok çok altında kaldı şu anda. Açıkça söylemek gerekirse an itibariyle kendisinden sihirli değneğiyle maç almasını bekliyorum. Umarım takıma alışır ve beklentilerimizi aşan bir performans sergiler.

Hagi´yle kiyaslamayi birakin herkesi. Adam begenmiyoruz sonra. Kimse Hagi gibi olamaz.

Misimovic transferi Rijkaard ın kendisine ve sistemine ihanettir.Sanırım; Misimovic den İniesta yaratma gafletine düşücek.Bir ara Servetten Pique yaratmaya çalıştığı gibi.

Sen takımın hala 4-3-3 mü oynadığını sanıyorsun?

Geri
Üst Alt