#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Lincoln ve frikik, adam penalt bileı atamadı.Ne firiki.Galatasaray daki performasından bahsediyorum.

Bende hatırlamıyorum :) Lincoln Firikik'den gol mu attı bizde , hatırlayan varsa koysun :) Hı Kadıköydeki endirek vuruşu gidip o golü diyorsanız gülerim :)

biizm takim bir sezonda kaleyi karsidan goren kac frikik kazaniyor

saydinizmi?

bence 3 u gecmez:)

geçen sene bi nonda atmıştı , yolladık

birde keita'nın vardı , oda disiplinsizdi :o

Genelde isimden çok avatara baktığım için; kendin yazıp, kendin cevapladın zannettim. :D

Bu arada avatarda fena...

Yeni gelecek olan hocayla birlikte farklı bir hava yakalayacağını düşünüyorum Misi'nin..

4 maçtır bi cacık yapmıyor zaten bundanda devre arasına kadar birşey olmazsa almasınlar başka 10 numarar.Fenerlilerin dalga konusu oluyoruz yok bu adam 30 alexmi eder 40 alexmi diye.

4 maçtır bi cacık yapmıyor zaten bundanda devre arasına kadar birşey olmazsa almasınlar başka 10 numarar.Fenerlilerin dalga konusu oluyoruz yok bu adam 30 alexmi eder 40 alexmi diye.

son macta cok iyi oynadi

nasil mac seyrettiginizi anlamakta inanilmaz zorlaniyorum

sanirim ben gazete radyo tv izlemedigim icin oluyor

tavsiye ederim

son maçta inanılmaz iyimi oynadı:)İnşallah böyle oynamaya devam eder:):)0 gol 0 asist:):)

Gidişat 2. elano olacağa benziyor ama inşallah yanılırım

Her maç 2 olmadı 3 gol atamadığı için kınıyorum Misimoviç'i..

Oysa ki kıyaslandığı oyuncular bi oturdu mu 4 golü bulmadan sahadan çıkmıyorlar...!!

Tiksiniyorum yorumların bazılarını görünce ama kimden tiksindiğimi bilmiyorum o yorumu yapanlaramı yoksa bunları Galatasaray taraftarı yapanlara mı ?

Yok yeni Elano imiş yok Alex ile kıyaslamalar falan arkadaşlar kendinizde misiniz yahu ?

Duran top ustası dedik son maçta iki duran toptan ortayı eski açıktaki liseli bebeler yolladı kornerlerinin kaleciler tarafından gasp edildiğini söylememe gerek yok.Çok önemli değil ama nede olsa uyum süreci Almanyadaki top ve kalyle Türkiyedekiler farklı alışmak zor olur tabi.

Duran top ustası dedik son maçta iki duran toptan ortayı eski açıktaki liseli bebeler yolladı kornerlerinin kaleciler tarafından gasp edildiğini söylememe gerek yok.Çok önemli değil ama nede olsa uyum süreci Almanyadaki top ve kalyle Türkiyedekiler farklı alışmak zor olur tabi.

aman tanrim bunu okudum ve butun hayata bakis acim degisti

allahim kuresel isinma da mi yalan yoksa

Ya sen bir defolsana. Gelip gelip Misimoviçe saldırıyorsun , git muzunu ye ! Töbe töbe gece gece adamın sinirini bozuyorsun.

yaşım 23 ıkı sene moıskovada yaşadım cıkar 21.12 yaşımdan beeri ailemin vebenım gsye harcadıgımız para kombıneler formalar atkılar bardaklar burdakı ınsanların cogunun ailesının yıllık gelirlerinin 10 katıdır.Ben 3 hafta önce 4.5 milyara kombıne aldım ben bu kadar şey yapıyorsam ıyı futbol ıyı futbolcu beklerım bu adam ıyı futbolcu dıye geldı ama oynamıyor bende eleştırırım.Avatar yorum uyuymu yapma gerçekte beni görsen ne uyumu olur anlarsın.Faceden bak bi istiyorsan.

Geri
Üst Alt