#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Size Misimovic´in show yapmadigini söylemistik. Takim icin ne yaptigina bakacaksiniz Misimovic´in. Ilk yarida o futbolu oynamamizda Misimovic´in de etkisi büyüktü. Takim oyuncusu Misimovic. Ben cikmasini dogru bulmadim. Oyunda kalmasi gerekiyordu bence.

Kondisyonu yok diye çıkarıldı bence,son dakikalarda bocalıyordu.

Misi-Elano'yu izlemek keyif verecek.Hele Misi serbest oynadığında.

Orta sahası savaşan ve koşan rakipler Elano-Misimoviç'ten oluşan orta sahamızı dağıtır. Bir de Mustafa Sarp'ın oynatıldığını düşünün!

Orta sahası savaşan ve koşan rakipler Elano-Misimoviç'ten oluşan orta sahamızı dağıtır. Bir de Mustafa Sarp'ın oynatıldığını düşünün!

Amacin nedir, her mesajinda bir karambol yaratmak mi?

Oynatildi. Iyi de oldu. Belki Hagi'ye isik veriyorlar. Elano'nun Brezilya milli takimi ve Shahtar'daki isigini, Misimovic'in de Bosna milli takimi ve Wolfsburg'daki isigini belki gordu Hagi. Belki Hagi bu iki adami ilk 11'de dusunuyor. 5. gunden ders vermeye baslamayin.

Elano+Misimoviç bir Lincoln'ün yarısı etmez. Elano'yu 1.5 yıldır, Misimoviç'i sezon başından beri maçlarda gördük ışık vermiyorlar. En azından ikisi aynı anda oynatılmaz.

Misimoviç'te olup Lincoln'de olmayanda bir çok şey var...

Bence Misimoviç'in final pasları Lincoln'den çok daha iyi...

Misimoviç'in frikik atışları ve ortaları Lincoln'den çok daha iyi...

Daha fazla insiyatif alan bir oyuncu Misimoviç

Daha çok oyunun içinde,yere düşmüyor hemen..

İki ayağınıda etkili kullanabilmesi bir artısı daha..

Yani Misimoviç'i bekleyin bakalım biraz,hemen atıp tutuyorsunuz bu lafların hepsini yersiniz ben sana söyleyeyim.

Pino topçumu dediler gördüler,Cana Sarp ve Barış'tan ne farkı var dediler gördüler,gördükleri sadece ön söz durun adamlar yeni sahipleniyor takımı,tanışma bitiyor az kaldı..

Elano+Misimoviç bir Lincoln'ün yarısı etmez. Elano'yu 1.5 yıldır, Misimoviç'i sezon başından beri maçlarda gördük ışık vermiyorlar. En azından ikisi aynı anda oynatılmaz.

erman toroglu ile ahmet cakar kombinasyonumusun?

sergen dilmen var bide

canadan turkiyede 60 tane buluyor

Misimoviç'te olup Lincoln'de olmayanda bir çok şey var...

Bence Misimoviç'in final pasları Lincoln'den çok daha iyi...

Misimoviç'in frikik atışları ve ortaları Lincoln'den çok daha iyi...

Daha fazla insiyatif alan bir oyuncu Misimoviç

Daha çok oyunun içinde,yere düşmüyor hemen..

İki ayağınıda etkili kullanabilmesi bir artısı daha..

Yani Misimoviç'i bekleyin bakalım biraz,hemen atıp tutuyorsunuz bu lafların hepsini yersiniz ben sana söyleyeyim.

Pino topçumu dediler gördüler,Cana Sarp ve Barış'tan ne farkı var dediler gördüler,gördükleri sadece ön söz durun adamlar yeni sahipleniyor takımı,tanışma bitiyor az kaldı..

herseye tamam da pıno 1 mac ıyı oynadı dıye,diğer yaptıklarını unutmadın dilerim...ha cokta bos adam olmadıgını gosterdı sadece pıno fb macında

bu senin görüşün saygı duyarım. ama ben katılamayacağım buna.bundan sonra seyretmeni tavsiye ediyorum bu ikiliyi.ayrıca lincoln gibi karakter fukarasını burda konuşmak bile abesleiştigaldir.ayrıca o düzenbaza metin oktayın forması verdik birde ne yazıkki.

B_4bff7c150f7e35868b9d0a5f13dad5c5.jpg

Hâlâ Lincoln hâlâ Lincoln... Karşılaştırma yapmak yerine daha iyi olmaları için destek versek olmaz mı.. Daha mı zor destek vermek anlamadım ki...

herseye tamam da pıno 1 mac ıyı oynadı dıye,diğer yaptıklarını unutmadın dilerim...ha cokta bos adam olmadıgını gosterdı sadece pıno fb macında

Bir oyuncu gözünden baktığında bu kadar sade anlamlar içermez,bir yabancı oyuncu için güven o kadar önemli ki,adam geleli kaç ay olmuş burayı benimsediği zaman neler yapabilir tahmin bile edemezsin,Pino bugüne kadar hiç düzenli forma giymedi,o yüzden oda bunun bilincinde bence çok yararlı olacak..

Bi sıkıntısının olduğu çok belli benim bildiğim Misimovic bu değil beyler umarım Hagi kendine o güveni verir ve almanyadaki gibi oynar eğer o performansı gösterebilirse ligin tozunu dumanına katar

Bişey duydum fakat ne kadar gerçekci bilmiyorum. Bizim yönetimin Misimoviç'e henüz müstakil bir ev ayarlamadığı ve Misimoviç ve ailesinin otelde kaldığı söyleniyor. Canını sıkan durum bu olabilir mi?

Bişey duydum fakat ne kadar gerçekci bilmiyorum. Bizim yönetimin Misimoviç'e henüz müstakil bir ev ayarlamadığı ve Misimoviç ve ailesinin otelde kaldığı söyleniyor. Canını sıkan durum bu olabilir mi?

Böyle birşey herkesin canını sıkar.

Böyle birşey varsa çok ayıp.

evet geçenlerde gazetenin birinde böyle bir haber vardı.çok mu zor yahu reise bir ev ayarlamak?

Bu benim bile canımı sıkar taraftar olarak ki, Misimovic sonuna kadar haklıdır böyle birşey varsa. Eminimde para gitmesin diye böyle birşey yapmışlardır, Adnan'ın otelinde kalıyordur.

benım bıldıgım mısımovıc n aılesı okul nedenıyle falan devre arasında gelecegi

Geri
Üst Alt