Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden herkes Misi'den gol bekliyor arkadaş , spikerlerde her çıktığında : yine gol atamadan çıktı felan sanki adam golcü Allah'ım ya .
SERGEN ZEREN;1797631[U' Alıntı:]seni unuturmuyum sandın?serveti bulmuşsun duran toplarda .
[/U]anlaşılan mehmet batdalı aryosun hala .
![]()

Hasan sasa göre Hagi'nin kadrosu ocak ayina kadar söyle olacakmis:
ortada: Baris/Sarp-Cana-Ayhan bazen de Sabri.
ilerde: sagda Pino, forvet Baros ve solda Arda.
Yani orta sahada kosan, savasan, mucadele eden adamlari seviyormus hagi.
Diyelim Cana-Barisi oynatti ve Sarp-Ayhanin yerine Elanoyu tercih edebilir bence ama Hagi. Misiye göre elano bu isleri daha iyi yapar bence. En azindan bir kac mac dener diye düsünüyorum, cünkü Elano top rakipteyken topun arkasina gecen, elinden geldikce defansa yardim eden biri. Ofansa olan katkisida paslariyla, oyun zekasiyla, sutlariyla cok iyi (olur artik bu satten sonra insAllah kendine gelir)
Kanatlarda ama hizli, teknik kapasitesi yüksek olan, ayni zamanda da defansa yardim eden, yani top rakipteyken topun arkasina gecen oyunculari seviyormus Hagi. Forvette oynayan Baros dahi bunu yapicak diyor, yapmayani Hagi oynatmaz, yollar diyor Hasan sas. Pino simdiden bunlari yavas yavas yapmayi basladi 2 haftadir diyor, dogru da söyliyor. Elano ve Misimovicte yapti.
Yani anlayacaginiz ocakta Sarp, Baris, Ayhanin yerine orta sahaya 1-2 transfer ister Hagi büyük ihtimalle. Misi, Elano dan biri yada ikisi yollanirsa sasirmayin.