#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Bugün genel olarak fena değildi, çabalaması çok güzeldi gerçekten gelecek için umut verdi.İnşallah diğer reisler de dönünce çok iş yapıcak.

bugün süperdi gerçekten hep oyunun içinde umarım daha iyi olacak bir sürü top kaptı..çalımları da diziyordu ha:))

Maçın sonlarına doğru bir hızlı atakta Misi mustafa sarpa pası verdi verkac için ceza yayında, koşuya devam etti ve mustafanın yapması gereken tek şey o boş pozisyonda topuğu ile sadece topa dokunmaktı . Peki ne yaptı sarp ? Tabi ki topa bir kaç kere dürrtü ilerledi ve kaybetti :) Suç onda değil onu hala takımda tutanlarda.

yahu bu adama kim diyordu koşmuyor diye allah aşkına reis:tiphat::tiphat: mustafa sarp'tan daha çok top çaldı hele 2.yarıda kaçıncı dakikaydı unuttum antalyaspor yarı sahasında hemen baskı yaptı rakibe topa dokundu pıno aldı misimoviç'e güzelde pas verdi ama iyi vuramadı işte Koşmayan MİSİMOVİÇ ulan fener medyası sizi Allah'a havale ediyorum...:mad:

i_love_misimovic_tshirt-p235299200070795134tda2_210.jpg

:ask:

Arda ve Elano ve Baros ile oynayınca daha çok pozisyon bulacağız ve uzaktan goller atacak :) Baros ile Misi, Dzeko-Misi gibi olacaktır.

Adam zaten iyi. Dedik ya kötü zamana denk geldi.

Bugün çok iyi oynadı,fizik olarak daha iyiye gittiğinde yeteneklerini çok daha iyi kullanacaktır..Arda ile çok can yakacağından eminim..

Adamın kötü zamanına falan denk gelmedi Misi de Servet gibi sistem kurbanı olma yolunda ilerliyordu.Rijkaard Misi den İniesta yaratmaya çalıştı tabi göz göre göre açık bişey Misi den öyle bişey olmaz hakeza Servet ten Pique olmayacağı gibi.

Hagi geldiğinden beri forvete en yakın oyuncu konumunda oynatıyor Misi yi şuan sakatlıklardan dolayı biraz daha sol çizgiye yakın oynuyor 2.yaır E.Çolak girdikten sonra gerçek mevkisinde oynadı ve bence geldiğinden beri en iyi oynunu çıkardı o kısıtlı bölümde.

Devre arasını beklememiz lazım tam hazır Misimoviç için.İyi bir idman yemesi lazım.

bugün gayet iyi oynadi bi de gol atsa takima tam alisacak oda rahatlayacak

Neden herkes Misi'den gol bekliyor arkadaş , spikerlerde her çıktığında : yine gol atamadan çıktı felan sanki adam golcü Allah'ım ya .

Ülkemizde yıldız = gol atan futbolcu olduğundan normaldir.

Örn; Bugün Rıdvan Misi'den bahsederken Alex dedi 150 gol falan dedi....

Misi reyize de selamlar, saygılar. Bu akşam baya iyidi..

SERGEN ZEREN;1797631[U' Alıntı:
]seni unuturmuyum sandın?:) serveti bulmuşsun duran toplarda .:D[/U]anlaşılan mehmet batdalı aryosun hala .:D

Kimle konuşuon Sergen? :D

Hasan sasa göre Hagi'nin kadrosu ocak ayina kadar söyle olacakmis:

ortada: Baris/Sarp-Cana-Ayhan bazen de Sabri.

ilerde: sagda Pino, forvet Baros ve solda Arda.

Yani orta sahada kosan, savasan, mucadele eden adamlari seviyormus hagi.

Diyelim Cana-Barisi oynatti ve Sarp-Ayhanin yerine Elanoyu tercih edebilir bence ama Hagi. Misiye göre elano bu isleri daha iyi yapar bence. En azindan bir kac mac dener diye düsünüyorum, cünkü Elano top rakipteyken topun arkasina gecen, elinden geldikce defansa yardim eden biri. Ofansa olan katkisida paslariyla, oyun zekasiyla, sutlariyla cok iyi (olur artik bu satten sonra insAllah kendine gelir)

Kanatlarda ama hizli, teknik kapasitesi yüksek olan, ayni zamanda da defansa yardim eden, yani top rakipteyken topun arkasina gecen oyunculari seviyormus Hagi. Forvette oynayan Baros dahi bunu yapicak diyor, yapmayani Hagi oynatmaz, yollar diyor Hasan sas. Pino simdiden bunlari yavas yavas yapmayi basladi 2 haftadir diyor, dogru da söyliyor. Elano ve Misimovicte yapti.

Yani anlayacaginiz ocakta Sarp, Baris, Ayhanin yerine orta sahaya 1-2 transfer ister Hagi büyük ihtimalle. Misi, Elano dan biri yada ikisi yollanirsa sasirmayin.

Hasan sasa göre Hagi'nin kadrosu ocak ayina kadar söyle olacakmis:

ortada: Baris/Sarp-Cana-Ayhan bazen de Sabri.

ilerde: sagda Pino, forvet Baros ve solda Arda.

Yani orta sahada kosan, savasan, mucadele eden adamlari seviyormus hagi.

Diyelim Cana-Barisi oynatti ve Sarp-Ayhanin yerine Elanoyu tercih edebilir bence ama Hagi. Misiye göre elano bu isleri daha iyi yapar bence. En azindan bir kac mac dener diye düsünüyorum, cünkü Elano top rakipteyken topun arkasina gecen, elinden geldikce defansa yardim eden biri. Ofansa olan katkisida paslariyla, oyun zekasiyla, sutlariyla cok iyi (olur artik bu satten sonra insAllah kendine gelir)

Kanatlarda ama hizli, teknik kapasitesi yüksek olan, ayni zamanda da defansa yardim eden, yani top rakipteyken topun arkasina gecen oyunculari seviyormus Hagi. Forvette oynayan Baros dahi bunu yapicak diyor, yapmayani Hagi oynatmaz, yollar diyor Hasan sas. Pino simdiden bunlari yavas yavas yapmayi basladi 2 haftadir diyor, dogru da söyliyor. Elano ve Misimovicte yapti.

Yani anlayacaginiz ocakta Sarp, Baris, Ayhanin yerine orta sahaya 1-2 transfer ister Hagi büyük ihtimalle. Misi, Elano dan biri yada ikisi yollanirsa sasirmayin.

Hasan nerden biliyomus?

O değilde, Misi zaten Elanodan daha çok defansı var.

Geri
Üst Alt