#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Hasan nerden biliyomus?

Hasan sas Hagiye en yakin olanlardan biriyim diyor. Taa eskiden beri. Millete anlatmadiklarini bana anlatiyordu, paylasiyordu diyor. Hagiyi ezbere biliyorum diyor. Hafta ici konusmus sanirim Hagiyle. Konusmalarina göre bu kadro ve bu sistemle oynayacak diyor.

ama mustafanın ,barışın ,hakanın halini gördü hagi o önceleridir...ve sizce elanonun ,ardanın misimoviçin rahat oynamsını istemezmi onların yerine koyarsa hagi kendini anlar. yeni bir emre ,okan yaratabilir ..... musa ,emre yüksektepe,cumhur.

Hasan sas da zaten futbolculari elestirdi, uyardi hemde baya agir.

Bugün 2-0 öne gecmissen eger Alisamiyende, sen büyük takimda oyniyorsun, sen Galatasarayda oyniyorsun, 5 pas yapip Anatlyayi oyundan düsürüp 3. golü aticaksin diyor.

Kosmak, mucadele etmek savasmak iyi hos diyor, ama sen 5 pas yapamiyorsan Galatasarayda isin ne diyor.

Buna Hagi, Rijkaard bir sey yapamaz diyor.

2-0 öne gecip, Antalyadan baski yiyorsan ve zar zor kurtuluyorsan futbolcular sorunu kendilerinde arasin diyor.

Galatasaray 2. yari üstüste 5 pas yapamadi diyor, bunun tek sorumlusu o sahadaki futbolcular diyor.

10 km koşmuş bugun....cok iyi oynadı.

Cem Kılıç alarm kurmuş kalkmış. :asd:

Sizinle tartışmaya girmeye gerek yok, Misi'nin koştuğu mesafe belli.Her maç en çok koşanarın başında geliyor, Elanoya göre zaten daha hareketli ileri geri gelebilen birisi.

Nasil oynadi Misimovic son 60 dakika? Izleyemedim de

Dünkü maçı izleyip de bu adama koşmuyor, defansa yardım etmiyor falan diyen varsa lütfen bir daha izlesin maçı.

Ayrıca Hagi futboldan anlar dünkü maçı izledikten sonra takıma direk koyacağı adamlardan bir tanesidir Misimovic.

profesyonelce sol kanatta elinen geleni yapıyor

Pino'nun pasında yazsaydın o golü be Misi.

O değilde, Misi zaten Elanodan daha çok defansı var.

Zaten Elano'yla Misi'yi defansa yardım etsinler diye aldık. Hey Allah'ım. Asıl yapmaları gereken şeyleri karşılaştır. Misi daha iyi defans yapıyormuş, Arda kalede fena değilmiş. Bilmemne

Senin defans anlayışın top rakipteyken savunmak sanırım ama Elano ilerde top tutarakta savunmaya yardım edebilir ki etmesede olur. Bunu yapması gerekenler var zaten.

Pino'nun pasında yazsaydın o golü be Misi.

mustafa denizliye göre berbat bir pas atmış pino misimovic'e nedeni ise pinonun attığı pas sonrası bir adım beklemiş topu almayak için durmuş. Vuruş denkliğini kaybetmiş. Oradan iyi bir vuruş yapmak zormuş bu denizlinin açıklaması.

Statta izleyince Misimovic'in çabası daha iyi görülüyor. Geriye geliyor, her topta yardıma koşuyor ama Hakan Balta onun yaptıklarını anlayamıyor. Insua ile daha etkili olabilirler. Bir de Pino'nun yanına Baros da gelirse iki efektif hücumcuyu Misimovic çok iyi besleyebilir.

Ben geldiginden beri yapmak istediklerinden memnunum Misimovic´in. Gün gectikce daha cok alisiyor oyunculara. Ilk asistini de yapti zaten. Arda´yla cok iyi anlasacagini düsünüyorum

mustafa denizliye göre berbat bir pas atmış pino misimovic'e nedeni ise pinonun attığı pas sonrası bir adım beklemiş topu almayak için durmuş. Vuruş denkliğini kaybetmiş. Oradan iyi bir vuruş yapmak zormuş bu denizlinin açıklaması.

Bence dogru soyledı cunu Misi kosuyordu top falsolu ve yavas geldı Misi kosarken kendını gerıye doğru atıyor dıkkat edersenız Pino zaten sol ayaklı değil onunedoğru atsaydı Misinin daha iyi vururdu

Resmen yabancı oyuncularımıza karşı bir linç kampanyası var.En başta rıdvangiller tarafından.Ulan dün adam bir maestro gibi oynadı ve takımı yönetti tek kelime geçmiyor haber bültenlerinde ve gazetelerde.Milleti resmen manipule ediyorlar. Kahvedeki adam bile diyor takıma Mustafa Sarp gibi sert futbolcular lazım, Misimovic güçsüz falan diye. Bu yüzden ülke futbolundan ve sporundan bir halt olmaz işte.

Bence hala gerçek yerinde oynamıyor,sakatların çok olması buna etken,Misimoviç çok ekstra oynuyor bir ara Servet'in yanında top alırken gördüm oha dedim ya...

Geri
Üst Alt