#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Yani anlayacaginiz ocakta Sarp, Baris, Ayhanin yerine orta sahaya 1-2 transfer ister Hagi büyük ihtimalle. Misi, Elano dan biri yada ikisi yollanirsa sasirmayin.

Öh yüreğime indircen be . Ayhan bence Sarpl'la aynı cümlede kullanılmamalı son zamanlardaki oyununa haksızlık . Ayhan>Barış>Sarp . Baros o dediklerini yapar her oynadığı maç yıldız oluyo adam zaten . Selçuk İnan tarzı birini aldırmalı Hagi . Ayhan formsuz olursa box to box umuz kalmıyo malesef . Ben Ali samiyendeki maçlarda Cana Ayhan - Elano Misi Arda - Baros orta saha ve forvetiyle çıkarız diye düşünüyorum

Misimoviç şu anda Türkiye'deki en formda, en verimli 10 numara oyuncusudur.

Tartışmasız Avrupa'nın en iyi ofansif ortasahalarından biri Misimoviç,ben çok beğeniyorum tek eksiği gol..

Tartışmasız Avrupa'nın en iyi ofansif ortasahalarından biri Misimoviç,ben çok beğeniyorum tek eksiği gol..

Gol beklememek lazım. Kendisi bilindiği üzere asist kralı, bu günde ilk asistini yaptı kral!

Bence hala gerçek yerinde oynamıyor,sakatların çok olması buna etken,Misimoviç çok ekstra oynuyor bir ara Servet'in yanında top alırken gördüm oha dedim ya...

Zaten bunuda kendisi söyledi. Ligtv röportajinda, alisik olmadigi bir pozisyonda oynadigini belirti. Umarim sakatlarimiz dönünce, kendi yerine gecer ve daha cok katkida bulunur Galatasaray'imiza

sagdan grip sol köşeye kesme bir vurus yaptı ya.tvnın basına kostum resmen ooooooooooo yaparak..auta gitti harıkaydı ama.sokacagı gunler de yakındır

Yahu bu elano nezamandan beri kewell dan iyi oldu? herkes elano yu koyuyor kewell ı yedek yazıyor sakatlık harici ideal kadroya. Tamam çok güzel formunu yükseltti ama kewell ı kesecek kadar değil daha.

Yahu bu elano nezamandan beri kewell dan iyi oldu? herkes elano yu koyuyor kewell ı yedek yazıyor sakatlık harici ideal kadroya. Tamam çok güzel formunu yükseltti ama kewell ı kesecek kadar değil daha.

kewell 45 dk'yı sakatlanmadan çıkarırsa ilk 11 'lere yazılmaya başlar zaten. Sorun şu ki kewell hep sakat.

Alışma dönemini bir atlatsa çok faydalı olacak. Antalya maçında Emre'nin verdiği gollük pası kalecinin eline nişanladı. Kendine güveni tam gelirse tutulmaz.

Kendini bulmaya basladı, birde asıl mevkisinde oynamaya başlasa ..

Kilo fazlası var gibi sanki onu hallederse biraz daha çevikleşir ve beklenen Misimoviç olur

Maça gidenler söyleyebilir mi acaba Misimoviç'in taraftarla uyumu nasıl?

Maç öncesi ve sonrası herhangi bir elektrik oldumu :D

Maça gidenler söyleyebilir mi acaba Misimoviç'in taraftarla uyumu nasıl?

Maç öncesi ve sonrası herhangi bir elektrik oldumu :D

Eski açıktaydım 4. yada 5. kişiydi çağırdığımız tam hatırlamıyorum..Arkadaş biraz cool şimdilik pek fazla elektrik yok tribunle arasında ama zamanla olur..

Topu alışından saklamasından ne kadar kaliteli olduğunu belli ediyor epey de koşuyor yani topsuz alanda(Alex gibi değil kesinlikle)..Yalnız Pino'ya paslarda biraz aceleci davradığı oldu bu aralarda homurdanmalar başladı yavaştan..şimdilik böyle durum Beşiktaş maçında golü de çakınca alırız ortaya :)

Eski açıktaydım 4. yada 5. kişiydi çağırdığımız tam hatırlamıyorum..Arkadaş biraz cool şimdilik pek fazla elektrik yok tribunle arasında ama zamanla olur..

Topu alışından saklamasından ne kadar kaliteli olduğunu belli ediyor epey de koşuyor yani topsuz alanda(Alex gibi değil kesinlikle)..Yalnız Pino'ya paslarda biraz aceleci davradığı oldu bu aralarda homurdanmalar başladı yavaştan..şimdilik böyle durum Beşiktaş maçında golü de çakınca alırız ortaya :)

ehuaeh baya iyi özetlemişsin : ) :tiphat:

Zvjejdan Misimovic. Galatasaray'da yeni Antrenörünüz Gheorghe Hagi. Bir oyun kurucunun yönetimi altında antrenman etmek nasıl bir şey ?

Bizzat kendisi bu pozisyonun zorluklarını ve gerekliliklerini çok iyi biliyor çünkü o tüm zamanların en iyi oyun kurucuları arasında yer alıyor. Bu benim için çok net bir avantaj.

Oyuncu olarak Hagi disiplinsizlikleriyle de bilinirdi. Antrenör olarak nasıl peki ?

Çok başka. Disipline ve takım çalışmasına çok fazla önem veriyor. Oyuncu Hagi'nin Antrenör Hagi'de çok fazla oynayabileceğine inanmıyorum.

Siz sezon başı Wolfsburg'dan Galatasaray'a transfer oldunuz. Eski ile yeni işiniz arasındaki farklar nelerdir ?

Baskı çok daha büyük.. Burada her gün 4-5 canlı televizyon programında takım tartışılıyor. Taraftarlar ise çok başka bir kalibrede. Ekstrem fanatik ve sen sahada mücadele etmezsen bunu kesinlikle kabul etmiyorlar.

Neden istanbul ? Çok başka teklifler de vardı aslında...

Bundan beş yıl önce Bosna milli takımı ile ilk defa İstanbul'a gelmiştim ve burasını çok sevmiştim. Galatasaray dünyanın en çok bilinen takımları arasındadır ve ben bu yüzden buradayım.

Akabinde İstanbul'u özel kılan durumları anlatıyor. Her zevkinizin şehirde bir karşılığı olduğundan tutun da Camilerinden Boğazına kadar detaylara girer iken sadece tek bir şeyin burada kendisini rahatsız ettiğinin altını çiziyor

Trafik..(katılıyorum)

Dahası benimle aynı şekilde düşünüyor. Üç şeritli yolların altıya çıktığından bahsediyor ve her akşam evine kazasız belasız gitmeyi başardığında duyduğu sevinci..

Sezon başı transferi sorulduğunda ise Wolfsburg ile çok önceden gitme konusunda anlaşma sağlandığını ve sadece ardılı bulunduğu zaman gidebileceğini kendisine bildirildiğini belirtiyor ve Diego teması tüm bunların sonrasında gerçekleştiğinin de altını çiziyor.

Neden Schalke olmadı ya da Schalke'yi ister miydiniz sorusuna dürüst bir şekilde cevap veriyor. Kendisi ile klubün anlaştığını lakin Wolfsburg ile Schalke'nin anlaşamadığını belirtiyor...

Siz aslında neden Wolfsburg'dan ayrılmak istediniz ki ? Para yeterince vardı ve iyi oyuncularla beraber önemli teknik adam da..

Yine de Wolfsburg Almanya'nın çok büyük bir klubü değildi. Bu imaj kolay bir şekilde değişmez. İstanbul bir dünya şehri ve Galatasaray bir Dünya Klubü.! Fark çok büyük..

Siz Bundesliganın geçmiş yıllardaki en iyi oyun kurucularından birisiydiniz. Wolfsburg'da değerinizin altında algılandığınızı düşündünüz mü ?

Belki.. Wolfsburg'da 15 gol atmak ile Münih'te atmak arasında fark vardı.

Buradaki taraftarlarınızdan farklı bir ilgi gördüğünüzü hissediyor musunuz ?

Elbette. Size bir örnek vereyim. Ligin beşinci haftasında Bucaspor ile İzmir'de depslamana gittik. İstanbul'dan 600 km uzaklıkta bir şehir. Tribündeki 40 bin insandan 35 bini İstanbuldan geliyordu.! Biz Wolfsburg ile misal Freiburg'a depslamana gittiğimizde tribünde sekiz kişi anca olurdu..

Borges: Misimovic Röportajı.!

Tribündeki 40 bin insandan 35 bini İstanbuldan geliyordu.!

Misi bizim Türkiyenin her yerinde taraftarimizin oldugunu bilmiyor galiba 35 bin kisi niye Istanbuldan gelsinki :)

Geri
Üst Alt