#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Yalnız Hagi futbolculuğunun ilk yıllarında harbiden disiplin problemleri yaşamış bir oyuncu..

Hagi gelmiş geçmiş en disiplinli yıldızlardan biridir.Soruyu soran saçmalamış.

Reisin Bundesliga'daki asistlerinden bekliyoruz. Geçen hafa sinyalleri aldık. Reis yakında beklediğimiz performansına ulaşacak umarım. :)

Hagi Real Madrid ve Barca 'da disiplinsiz tavırları nedeniyle barınamadı diye hatırlıyorum sanki. Hatırladığım kesin ama doğru mu değil mi bilemem.

Eski açıktaydım 4. yada 5. kişiydi çağırdığımız tam hatırlamıyorum..Arkadaş biraz cool şimdilik pek fazla elektrik yok tribunle arasında ama zamanla olur..

Topu alışından saklamasından ne kadar kaliteli olduğunu belli ediyor epey de koşuyor yani topsuz alanda(Alex gibi değil kesinlikle)..Yalnız Pino'ya paslarda biraz aceleci davradığı oldu bu aralarda homurdanmalar başladı yavaştan..şimdilik böyle durum Beşiktaş maçında golü de çakınca alırız ortaya :)

Bende parayı denkleştirsem artık bir Asy yapmanın vakti geldi malum öğrencilik,Misimoviç'in taraftarla bütünleşmesini çok istiyorum gerçekten..

Hagi Real Madrid ve Barca 'da disiplinsiz tavırları nedeniyle barınamadı diye hatırlıyorum sanki. Hatırladığım kesin ama doğru mu değil mi bilemem.

Soccer: Gica Hagi - Brian Keogh - K and S Sports

Barcelona came knocking on his door and Hagi looked to have signed the last big contract of his career when he joined fellow Rumanian Gica Popescu for a new adventure at the Camp Nou. But what should have been the cherry on the top of a sweet career turned sour and Hagi knows who to blame.

“I wanted to triumph at Barcelona but the coaches and directors didn’t want me for a third season. I’m a player who needs to play games and Cruyff never gave me the continuity. I’d play one game and then the next I wouldn’t even be in the squad. Cruyff prevented the Barcelona fans from seeing the authentic Hagi. I never had his confidence and many times I had to play in a position that didn’t suit me” he recalls.

Whne Johan Cruyff was acked just efore thend of last season the writing was on the wall for Hagi in Bar celona. “There was a bad atmosphere. We could have won the league, the Cup and the UEFA Cup and we ended up with nothing. When he had no chance of winning anything one thing followed another. Cruyff was fired. New signings, big changes....”

Buyuk futbol adami Cruyff'mus problem :o

Misimovic biraz süratli olsaydı ne güzel olurdu. Pasları, top tekniği ve duran topları çok iyi, fakat çok yavaş. Süratli olsa Real Madrid'de oynardı.

En iyilere bok atıp farklı gözükmek 2010 kış sezonunun yeni modası.

94 yılının sonunda Cruijff Hagi için "bu yılın en iyi oyuncusu Hagi" açıklamasını yapmıştı.

Geri
Üst Alt