#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Şöyle 1 tane frikikten çaksa da yılların hasretini giderse keşke...

Simovic kova, Prekazi sahada seyirci:

-Galatasaray 2-1 Eses = 14 senelik hasretin bittigi mac,

-Xamax 3-0 Galatasaray, Galatasaray 5-0 Xamax = mucizenin ayak sesleri,

-Monaco 0-1 Galatasaray, Galatasaray 1-1 Monaco = Turk futbol tarihinin kulup bazinda Avrupa'nin en trajeli turnuvasinda kazanilmis ilk ve son yari final veya hala erisilemeyen bir destan.

Onun icin biraz sabir, zira tarih tekerrur etmeli.

Biraz sabır. Tarihe damga vurucak bu adam.

Misimovic'in maçı olacak gibi geliyor.

Koçum misi ya küt diye yerleştirse bitane frikikten kaleci olduğu yerde dursa bi tane de uzaktan yaslasa aslan parçası ne tatlı olur. Alsın tek başına maçı hadi!

Misi golll golll gollll..

Misi golll golll gollll..

Boş adam.Umarım çok yanılırım.

Bilmiyorum reis.Sadece öyle düşünüyorum.:)

Kendini ispatlayan adamların ekstra size kanıtlaması gerekmiyor.Emre Çolak'tan bahsetmiyoruz.Misimoviç gibi adamı kullanamıyorsak bu bizim hıyarlığımız kusura bakmayın.

Misimovic boşsa kim dolu allah aşkına söyler misin ? :o

Kendini ispatlayan adamların ekstra size kanıtlaması gerekmiyor.Emre Çolak'tan bahsetmiyoruz.Misimoviç gibi adamı kullanamıyorsak bu bizim hıyarlığımız kusura bakmayın.

Tamam yahu , iyi ki birşey söyledim.Misimovic'in neler yaptığını biliyorum Onur, tabii ki bana da birşeyler yaptığını kanıtlamak zorunda değil.boş adam lafımı gri alıyorum, sadece bize yeterli katkıyı sağlayamayacağını düşünüyorum o kadar.

Tamam yahu , iyi ki birşey söyledim.Misimovic'in neler yaptığını biliyorum Onur, tabii ki bana da birşeyler yaptığını kanıtlamak zorunda değil.boş adam lafımı gri alıyorum, sadece bize yeterli katkıyı sağlayamayacağını düşünüyorum o kadar.

Öyle de o zaman dostum :D

Benim bugün sahada en çok güvendiğim isimlerden biri..

Ve bugün çok iyi performans gösterecek diye düşünüyorum çünkü artık alışmaya başladığını görüyoruz..

Boş adam demek direkt oyuncunun kalitesine laf atmak demektir. Yanlış bir tabirle ifade etmişsin kendini orada, o yüzden bu tepkiler biraz normal hocam :)

Niye öyle düşünüyorsun ki hacı. Adam her hafta daha iyi oynuyor. Ve bence tam anlamıyla uyum sağladıktan sonra ve Arda da takıma dönünce yardıracak.

Geri
Üst Alt