#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Bugünkü haliyle Murat erdoğan'ın yanından geçemeyecek futbolcu!

Birisi bana Florin Cernat ile Misimoviç'i karşılaştırabilir mi?

Bugünkü haliyle jubilesini yapacak alex'in yanından geçemeyecek futbolcu

Servet gibilerini unutup bu adama sallayanlar karşısında beni bulur.

Forumda Sergen Yalçın'ı çok örnek alan arkadaşlar var olmaya başladı son günlerde...

Misimovic anladıgım kadarı ile kiralanmıs. Zira Hagi tek oyuncu icin kiralık oyucuların bahsini getirmez.

Servet gibilerini unutup bu adama sallayanlar karşısında beni bulur.

anlamiyorsunuz degil mi? servet`in sucu kalitesizligi ama bu adam aldigi paranin hakkini vermiyor. hic de verecek gibi de degil. sakiz cignemesine bile sinirlenmeye basladim artik. yesilcam daki kötü adamlara benziyor resmen.

yahu servet daha beter diye misimovic niye elestirilmesin. ne alaka? mustafa ve servet floryaya sokulmasin zaten. kotunun iyisi diye tahammul etmek zorunda miyiz.

Adamı geldiğinden beri yerinde oynatma oynatma,kafana göre istediğin dakikada çıkar.Sonra takıma adapte olamayınca gitsin olsun.Nefret ettiriyor bu taraftar kendinden iyice.

Lincolnün tırnağa olamaz bu adam. İnanılmaz hantal , üstelik kuvvetsiz. Bu kadar hantal adam nasıl oyun kurucu oynar anlamıyorum. Hızdan bahsetmiyorum , hantallık= agility eksikliği

Hagi mesaji verdi,sadece isminle Galatasarayda oynayamassin dedi kendisi yolcudur,yanlis transferdi orasi ayri konu.

Bizim en önemli oyuncularımız sakatken bu adam ne yapsın ki..

Çok yazık, aynı şeyi geçen sene Arda'da yaşadı.

Kim sakatlanmazsa suçlu o oluyor.

misimovic'e kimse kötü futbolcu diyemez zaten ama aşı tutmadı falan demek de çok komik. bişeyin tutup tutmadığını değerlendirmek için ortada bir yapı olmalı bir takım olmalı. gerçekten ortada bir takım olduğuna inanıyormusunuz da futbolcuları yorumluyorsunuz ? gayet inanarak söylüyorum c.ronaldo gelsin 2 gün sonra ortada dolaşmaya başlar

En nefret ettiğim oyuncu ve insan tipidir,böyle kibirli ve gamsız olanlar...Anelka V2...Ülkeye,lige tepeden bakan,gelmeye isteksiz adamları,şartları zorlayarak transfer etmek ve yenilen bunca darbeye rağmen bu tutumu sürdürmek nasıl bir yönetici dangalaklığıdır?...

misimovic'e kimse kötü futbolcu diyemez zaten ama aşı tutmadı falan demek de çok komik. bişeyin tutup tutmadığını değerlendirmek için ortada bir yapı olmalı bir takım olmalı. gerçekten ortada bir takım olduğuna inanıyormusunuz da futbolcuları yorumluyorsunuz ? gayet inanarak söylüyorum c.ronaldo gelsin 2 gün sonra ortada dolaşmaya başlar

2 gün fazla. Bence geldiği an başlar. Malum C.Ronaldo ve İstanbul..

misimoviç iyi takımın iyi oyuncusu kurtarıcı değil takım iyi oynarsa adam da çoşar ama ortada futbol mu var? bir de trabzon maçında iyidi çıkarıldı ve bu maç yedek başladı psikolojisi dağıldı kolay değil..

Geri
Üst Alt