#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Bu nasıl bir aşıysa kim geldiyse tutmadı.Bir kere de demezler aşıda değil olay, bünye vebalı diye.

tüm oyuncu değerlendirme topicleri kitlensin. artık gerçekleri görmeliyiz, resmin tamamını görmeliyiz. geçmişte harikalar yaratmış oyuncular bizde sıfır oluyor çöplük olduk bu basiretsiz yönetim yüzünden.

Benim 3-4 sene takip ettiğim Misimovic bu değil.Hakikaten bizim yerliler Arda-Sabri dışında çöplük.Gelen herkese de bulaştırıyorlar.Kangren olduysa kesip atacaksın arkadaş başka çaren yok.Ama bizim yönetimin basireti bağlanmış anasını satayım.

Hırsızın hiç mi suçu yok? Hagi niye ilk 11 başlatmıyor? Elano'nun olduğu ilk 11'de, Misimovic tek bacağı olsa da oynar.

Benim 3-4 sene takip ettiğim Misimovic bu değil.Hakikaten bizim yerliler Arda-Sabri dışında çöplük.Gelen herkese de bulaştırıyorlar.Kangren olduysa kesip atacaksın arkadaş başka çaren yok.Ama bizim yönetimin basireti bağlanmış anasını satayım.
Yok abi yok,sorun rijkaard da,sorun misimovic de keita zaten disiplinsiz amaaaaaaa servet türkiyenin en iyi stoperi,mustafa sarp savaşçı,aslan parçası.Hakan balta keşke 100 mt koşucusu olsaymış,sabri ayak futbolunda daha başarılı olurmuş.

Yok abi yok,sorun rijkaard da,sorun misimovic de keita zaten disiplinsiz amaaaaaaa servet türkiyenin en iyi stoperi,mustafa sarp savaşçı,aslan parçası.Hakan balta keşke 100 mt koşucusu olsaymış,sabri ayak futbolunda daha başarılı olurmuş.

Aynen bu akşam yine yabancılara ihale patladı. Servet-Sarp-Ufuk-Barış-Mbatdal bu takımda oynuyorsa Misi-Elano hayli hayli oynar.

Ne komik insanlar varya. Yok Misimovic soyle dandik boyle dandik. Ceza almak istemedigim için sadece komik diyorum.

Misimovic> kadromuz

her mac sakiz var agzinda. sakincali bir durum degilmi.. bogazina kaca bilitesi var bence :ays:

misi_puro.jpg

Neden kötü oynadığı belli oldu. Hakan Balta'yla beraber fosur fosur içiyorlar. :mad:

Şakaydı la, kızmayın. :asd:

Inanamiyorum ya.. Bundesliga'nin en iyi oyun kurucusu bizde yedek.. adami hemen bitirdiler..

Ya yüzde yüz oyuncuna inanacaksin ve takimi onun üzerine kuracaksin yada yollicaksin.. bunun baska caresi yok.. Hagi Misimovic ile bir toplanti yapmali. Misi'nin planlarini ögrenmeli. Burde kalma ve kendini gösterme gibi bir niyeti varsa Hagi bundan sonra onu her mac ilk on birde oynatmali ve takimi onun üzerine dizmeli.

Misimovic'i solda kullanarak verim alamayız. Özellikle hücum oyuncularının birbirlerini tanıması için belirli bir süre geçmelidir. Zaten adama Baros ve Arda ile oynamak fazla nasip de olmadı. Misimovic gibi adamı bu kadar kolay yemeyiz umarım.

Geri
Üst Alt