#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

adamin kicker dergisine verdigi röportajda belliki akli almanyada, zaten istemeden geldi, schalkeye gitmek istiyordu

wolfsburgda almanyada hic bir takima satmayiz seni, alici cikmassa yedek oturursun dedi ve onun üzerine

bize gelmeyi karar verdi, kisin gidecektir büyük ihtimal, ayni ribery olayi gibi

Bu adamdan cacık olmaz diyeceğim ama arkadaş takımda ne yoğurt var ne salata nede sarımsak bu adam nasıl cacık olsun .d

Hırsızın hiç mi suçu yok? Hagi niye ilk 11 başlatmıyor? Elano'nun olduğu ilk 11'de, Misimovic tek bacağı olsa da oynar.

valla benim anladığım adamın aklı biraz schalke de kalmış,bide burada yerinde falan oynatılmayınca iyice gitti kafa,biraz zor toparlanır bence.

Misimovic'in kalitesiden şüphe yok ama bence Rıdvan Dilmen değimiyle iyi yaşamıyo,git gide şişiyo bu adam

Tamam hadi brezilyalılara genel olarak bu takımın dokusu tutmuyor diyorduk.Her milletten gelende sorun oluyor.

Sıkıntı içerlerde bir yerde.

Cok vurdumduymaz havalari var, hic takmiyormus gibi takimi skoru parami aliyorum geri bos tripleri seziyorum bunda...

Istanbul macerası Misimoviç için iyi bir hava değişikliği oldu. Park takımı olduk. Suç yönetimde. Son dakikada yangından mal kaçırır gibi bu gereksiz transferi yaptı. Emre Çolak'ı bir çoktan kazanmıştık aslında. Fb'lileşme saman altından ilerler.

adam sarp ın ayhanın barışın elano nun oynadığı takımda oynayamıyor.ben olsam maça ağzımda sakızla değil yarım ekmek köfteyle çıkarım onun yerinde.

Cok vurdumduymaz havalari var, hic takmiyormus gibi takimi skoru parami aliyorum geri bos tripleri seziyorum bunda...

Kendinizi bu adamın yerine koyun,Almanya'dan asist kralı olarak gelmişsiniz,takımda sol kanatta oynuyorsunuz ki hiç alışık olduğunuz birşey değil,üstüne her hafta 60'da oyundan alınıyorsunuz,sesinizi çıkartamıyorsunuz yenisiniz diye,bu nedir arkadaş..Misimoviç efendi ve karakterli adam sakızına laf edenler sakız çiğnemiyor mu hiç?

Sakız stresi alır bilmiyorlar mı?

Atıp tutuyorlar,yok iyi oynayamamışta,ulan adam kaç kere mevkisinde oynadı?

Cevap 1 yada 2 kez..Bırakalım bu işleri sorun Misimoviç gibi bir yıldızı kullanamıyoruz!

Ayhanlar 90 dakika yürür no problem..

yok su var diye oynayamiyor, yok bu var diye oynayamiyor. birde sahanin ortasina koltuk koysaydik da ordan toplari dagitsaydi.

baska takimlarin oyunculari neden oynayabiliyor ? onlarin yaninda ronaldo, messi mi var ?

futbolcunun akli baska seylerde olunca verimli olamaz tabiki. Jaja neden oynuyor ? onun yaninda messi mi var ? xavi mi var ?

selcuk inan neden oynayabiliyor ? Bir Galatasaray futbolcusu kendisini Takima göre ayarlamasi lazim tam tersi degil

4 yıllığına kiraladk evet :D

Komik komik yazılar neyi kiralık saçmalamayın..

Kendinizi bu adamın yerine koyun,Almanya'dan asist kralı olarak gelmişsiniz,takımda sol kanatta oynuyorsunuz ki hiç alışık olduğunuz birşey değil,üstüne her hafta 60'da oyundan alınıyorsunuz,sesinizi çıkartamıyorsunuz yenisiniz diye,bu nedir arkadaş..Misimoviç efendi ve karakterli adam sakızına laf edenler sakız çiğnemiyor mu hiç?

Sakız stresi alır bilmiyorlar mı?

Atıp tutuyorlar,yok iyi oynayamamışta,ulan adam kaç kere mevkisinde oynadı?

Cevap 1 yada 2 kez..Bırakalım bu işleri sorun Misimoviç gibi bir yıldızı kullanamıyoruz!

Ayhanlar 90 dakika yürür no problem..

Sakız olayında hemfikirim seninle. Vurdumduymazmış, pehh ! Ayhan vurdumduymaz değil mesela, Murat Erdoğan'a ana bacı dümdüz gidiyor.

yok su var diye oynayamiyor, yok bu var diye oynayamiyor. birde sahanin ortasina koltuk koysaydik da ordan toplari dagitsaydi.

baska takimlarin oyunculari neden oynayabiliyor ? onlarin yaninda ronaldo, messi mi var ?

futbolcunun akli baska seylerde olunca verimli olamaz tabiki. Jaja neden oynuyor ? onun yaninda messi mi var ? xavi mi var ?

selcuk inan neden oynayabiliyor ? Bir Galatasaray futbolcusu kendisini Takima göre ayarlamasi lazim tam tersi degil

Selçuk İnan'ı al sen sol açığa koy,Trabzonlular hamsi atar kafasına!

4 yıllığına kiraladk evet :D

Komik komik yazılar neyi kiralık saçmalamayın..

Kimse kiralık olarak oynuyor demiyordur , Misimoviç'in açıklamalarına bakarsan belli bir sürede Wolsfurg'a bonservisim ödenmezse geri dönmek zorunda kalıyorum diyor Misi . Sözleşmede ki bir madde sadece belli bir sürede ödenmezse geri dönüyor.

Ödendiği takdirde 4 yıllık bizim , yani kiralık altında değil ancak böyle bir madde var.

misimovic,lincoln, 10 numaralar hep mundar oluyor....neden acaba?

Selçuk İnan'ı al sen sol açığa koy,Trabzonlular hamsi atar kafasına!

selcuk inan orta alan oyuncusu, misimovic forvet arkasi ve forvete okadar yakin oynayan golu arayan bir isim sag ve sol aciktada

oynamasini bilmeli ! tek forvet arkasi oynayabiliyor diye alindiysa vay halimize, ne büyük topcuymus. Onun akli schalkeli felix magahtda

Geri
Üst Alt