#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Kimse kiralık olarak oynuyor demiyordur , Misimoviç'in açıklamalarına bakarsan belli bir sürede Wolsfurg'a bonservisim ödenmezse geri dönmek zorunda kalıyorum diyor Misi . Sözleşmede ki bir madde sadece belli bir sürede ödenmezse geri dönüyor.

Ödendiği takdirde 4 yıllık bizim , yani kiralık altında değil ancak böyle bir madde var.

Hagi'nin açıklamalarını tersten anlamış herkes,Galatasaray'da kiralık gibi oynayan oyunculardan bahsetmiştir bir tercüman hatasıdır kanımca,yani el gibi oynuyorlar demek istiyor bence,umursamaz relax..

Misi'ye gelince Allah yardımcısı olsun harbi diyorum son yıllarda aldığımız en iyi oyun kurucu ama ne yazık ki sahada takım yok sahada oyuncu yok doğru dürüst bu adamda nasibini alıyor,gerçekten futbolda en kötü şey yetenekli adamlar için,beceriksizlerle top oynamaktır,işkence gibi ya,bir pas atıyorsun o top kayboluyor çaban emeğin boşa..

Eğer yazın belli bir bedeli ödemezsek wolfsburga dönüyor, ilk alındığındada yazılmıştı, üstelik maddeyi koydurma teklifi bizden gelmiş diye yazılmıştı, kimin aklına geldiyse, aaa dur bizim sportif direktörümüzün zekasıdır, çok zeki adam yahu, şaka bi tarafa aslında fena olmayabilir bu madde, uyum sorunu 1 yıl sürecekse bu madde bizi kurtarabilir, ama ben misiyi bilmesemde izleyen herkes çok iyi futbolcuydu almnyada diyor, beklemek lazım

selcuk inan orta alan oyuncusu, misimovic forvet arkasi ve forvete okadar yakin oynayan golu arayan bir isim sag ve sol aciktada

oynamasini bilmeli ! tek forvet arkasi oynayabiliyor diye alindiysa vay halimize, ne büyük topcuymus. Onun akli schalkeli felix magahtda

sol açık diye mi aldık?senin aradığın adam dünya da 2 tane var biri messi biri ronaldo,onlardan birini transfer edersek olur.kaka bile acıkta oynamaz....

selcuk inan orta alan oyuncusu, misimovic forvet arkasi ve forvete okadar yakin oynayan golu arayan bir isim sag ve sol aciktada

oynamasini bilmeli ! tek forvet arkasi oynayabiliyor diye alindiysa vay halimize, ne büyük topcuymus. Onun akli schalkeli felix magahtda

Alakası bile yok Misimoviç bence elinden geleni hep yapıyor hatta fazlasını yapıyor sen bir oyun kurucunun stoperden top aldığını gördün mü? 10 numara tarzı için konuşuyorum günümüz futbolunda ki box to box elemanından bahsetmiyorum..

sol açık diye mi aldık?senin aradığın adam dünya da 2 tane var biri messi biri ronaldo,onlardan birini transfer edersek olur.kaka bile acıkta oynamaz....

Dünyada iki mevki oynayabilen iki futbolcu var demek, kutlarim :)

edit: Arda forvet arkasi, sol acik ve sag acik oynayabilen bir isim, yetenekli olmak lazimmis

Yorumsuz...

Ziya Doğan'ı bilirmisiniz?

Yattara'yı bir kere sağ beke koymuştu,soranlarada tekniğinden yararlanmak istiyorum demişti,Hagi'nin yaptığı malesef bu kadar saçma,sen Emre Çolak'ı her maç sonradan oyuna alabilecek cesaretin varken yürüyen Kewell'ı kes Emre'yi koy kanata madem,at Misi'yi forvet arkasına herkes yerli yerinde tıkır tıkır oynasın,gol yiyelim ama atalımda yenilelim ortada futbol görelim,abuk subuk işler Rijkaard'ın Serkan'ı sol beke koyması kadar saçma bu tarz mevkiler...

Alex'i öve öve bitiremeyen medyam koy bakalım Stoch'un yerine Alex ciddi diyorum 2 maç sonra canlı yayında lafı sokar,bune kardeşim diyecek benim mevkim değil,Misi'nin sesi çıkmıyor niye,çünkü bişey yapamıyor adam çünkü o imkan verilmiyor...

Misimoviç şuanda eleştirilecek son isimlerden beyler..

Arda Turan, gecen sene nerdeyse bütün oynadigi maclarda 10 numara pozisyonunda oynadi, yani forvet arkasi, istatistigi de 11 gol 27 asist !

Arda asla on numara pozisyonunda oynayamaz bence,onun gerçek mevkisi sol kanattır..

Yanılgın var on numara pozisyon aldığı maç sayısı çok az..

Arda Turan ın değeri şuan misimovic in 3 katı neredeyse,karşılaştırdığı adama bak.

Bizim topcumuz degilmi ? karsilastiramam mi ? misimovic neden bukadar koruluyor cok merak ediyorum ?

bir oyuncu göster dediler aha gösterdim iste daha ne istiyonuz ?

Misimovic madem büyük topcu, madem mükemmel bir 10 numara arda kadar olsun hadi görelim

sacma sapan yorum yapıp cevap veriyorsun.arda 10 numaraysa(forma numarası hariç) bende barrack obama yım.

Bundan itibaren sana barrack diyecegim

oku da ögren takiminin futbolcularini bilmiyorsun !

Geride bıraktığımız 2009-10 sezonunda Frank Rijkaard'ın gelişiyle daha çok 10 numara pozisyonunda görev almaya başlayan Kaptan, sezona yine asistleriyle damga vurmuştu. 47 maçta 11 gol ve 26 asist, yıldız oyuncunun geçtiğimiz yılki bilançosuydu

Kaynak ARDA TURAN - GALATASARAY PROFESYONEL FUTBOL TAKIMI

dalgani gecemeden önce maclari izlemeni tavsiye ederim

Yav ne konuşuyoruz açın menajerlik oyununda Misimoviç'i sola koyun kırmızı ışık yanar taktik dizilişte :D

Barrack Obama olamasında başka bir Obama olabilirsin diye düşünüyorum aga :) Arda'ya kelime yapacağınıza bence diğer adamlara laf atın.

ben bu yorumda arda ya laf atmadım sadece arda 10 numara değildir.10 numara hagi,lincoln,alex,misimovic,zidane,riquelme dir....

Bazen öyle yorumlar okuyorumki anlamak çok güç. Kanat oynayamıyor diye adama laf atmak da neyin nesi. Bunu bilmek için uzman olmaya gerek yok. Bu tip adamlar böyledir ve onların üzerine takım kurulur yoksa başarılı olamaz. E alırken bunu da göze almak lazımdı. Hata arayacaksanız bunun sonu yine yönetime gider.

Geri
Üst Alt