#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

bundan sonraki 10 numara transferimiz messi olması lazım.kanat da orta da forvette her yerde oynar:D

Bazen öyle yorumlar okuyorumki anlamak çok güç. Kanat oynayamıyor diye adama laf atmak da neyin nesi. Bunu bilmek için uzman olmaya gerek yok. Bu tip adamlar böyledir ve onların üzerine takım kurulur yoksa başarılı olamaz. E alırken bunu da göze almak lazımdı. Hata arayacaksanız bunun sonu yine yönetime gider.

orasi öyle dogru ama adam okadar büyütülüorki, okadar korunuyorki aceba ronaldinhoyu mu aldik da haberimiz yok diye aklimdan gecmiyor degil.

Ayrica birdaha diyorum, misinin akli almanyada, almancaniz varsa kicker dergisindeki röportajini okuyun !

sisteme bile uymuyor, nasil bu adami aldin anlayamadim...

Ayni bana kiyma lazigmsa, bende ama kiyma degil domates alir mis gibi olur... gereksiz, yaramaz

Bu taraftar da sana yeteneksiz dedi, Sarp'la bir tuttu, yerine Barış oynasa daha iyi dedi ya, gerçekten git kurtul. Kariyerine kariyer kat Almanya'da, bizde burdan özenerek izleyelim. Bu adamı bile yemek üzereyiz ya ben artık herşeyden soğudum.

Her gelen 10 numarada bir hata bulunur ve gönderilir. Takımda düzgün hücum organizasyonu yokki 10 numara ne yapsın. Arkası facia, kanatlar faciaya yakın, forvet denilen oyuncu yetenekli fakat tam forvet koşuları yapamıyor, ekstra 10 numara sol kanatta oynuyor genelde.

Bu arada Misi de vurdumduymaz gibi. Tüm bunlar eklenince ortaya hiç iyi bir sonuç çıkmıyor.

Bu adam niye vurdumduymaz oluyor onu anlamiyorum ?? Yahu her yabanci hirsli mi olacak ?? Bu nasil bir mantiktir. Adam cool ve sakin oynuyor diye vurdumduymaz mi oluyor ?? O zaman Teodosic(Basketbolcu) bizde oynasa onuda 2-3 kötü oynadigi mac sonra linc ederiz. Bizdeki zihniyet bu. :o

11 kişiyi çalımlayıp gol atamıyorsan, sahada nerede duracağını bilmeyen; Barış, Sarp, Ayhan gibi adamların kademesine giremiyorsan, rakiplerin arkasına saklanıp, boşa çıkmayan adamları bulamıyorsan senden futbolcu falan olmaz Misi(!)

Dün LigTV'de bir yanlis anlatilma oldu. Misimovic repörtajinda birdaha Wolfsburg'da oynamayi düsünmüyorum dedi. Schalke Transferinin yatisi icin ise "benden kaynaklanan bisey degildi, birdaha Magath ile calismayi cok isterdim ama bu transfer olmadi diye pismanlik duymuyorum. Istanbul'a bir ay icinde alisabildim ve burda olmaktan mutluyum" dedi.

Bide Taraftari cok övdü. Disarida mac olsa bile cogu Galatasaray Taraftari oluyormus. Ve bu yüzden bu transferin dogru olduguna inaniyormus.

---

Türk medyasina kaniyor herkes..

alanda kabahat, bizim misimovice gerek yoktu, varsa Elano gitmeliydi... ön libero, defans, bek, kaleci, yedek forvet alacagimza ne aldik...

Geçen sene Elano'ya yapılan yorumların aynısı yapılıyor.Acı gerçek bu iki adamda da problem yok.

Geri
Üst Alt