#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Geçen sene Elano'ya yapılan yorumların aynısı yapılıyor.Acı gerçek bu iki adamda da problem yok.

zaten yok, ama ona bakilirsa bizim daha dogrusu Rijkaard in sisteminde böyle oyuncuya yr yok, bu daha eski klassik 4-4--2 sisteminde cok yararli olurdu, zaten elano, misi, baros filan hepsi futbolcu degil, servet sarp onlar mükemmel..

bi bakin Sarp geldi, hemen yanindaki oyunculari nasil kötü etkileddi, Topal bile cok kötü oynadi, Elano zaten verim alamadi, daha pas bile veremiyordu Elano ya.

Servet de ayni, Meira ayni servet gibi oldu, Neill de basladi artik, gel keyfim gel

Hiç bişey umrunda değil adamın sahada eli belinde dolanıyo. Elano da kötü oynuyo ama en azından bişeyler yapmaya çalışıyo.

Adamlar açık açık bize yatmaya geliyolar işte.Ne golü var ne asisti.Bari R10 u alsaydık reklam yapmış olurduk

zamanın doldu. auf wiedersehen(güle güle)

Eğer çoğu gelen futbolcuda aynı problemler yaşanıyorsa sorun çok başka yerlerde.Belki bir ipucu olabilir sizlere.

Barış Özbek : Takımda hiç abi kalmadı.Ne yapacağımızı bilemiyoruz.

:)

Adamı geldiğinden beri yerinde oynatma oynatma,kafana göre istediğin dakikada çıkar.Sonra takıma adapte olamayınca gitsin olsun.Nefret ettiriyor bu taraftar kendinden iyice.

Yorumlara bakıyorum ve gerçekten diyecek birşey bulamıyorum. Suçun Misimovic'te olmadığı bu kadar bu kadar gün yüzündeyken, bu kadar belliyken hala biz bu adama laf atıyoruz, yazık...

misimoviç iyi takımın iyi oyuncusu kurtarıcı değil takım iyi oynarsa adam da çoşar ama ortada futbol mu var? bir de trabzon maçında iyidi çıkarıldı ve bu maç yedek başladı psikolojisi dağıldı kolay değil..

+1905

Pff, gr katkı sağlamıyor.Hantal mı hantal, bir tane adam gibi mevkiisine yakışan pas yahut onu anımsatacak bir hareket göremedim.Allahtan sözleşmesindeki bir maddeden dolayı geri gönderme şansımız var.

Kendinizi Misimovic'in yerine koyun Bundesliga'dan Türkiye Ligine gelmissiniz. Takimdaki oyuncular kötü üzerinizde cok büyük baski var herkes sizden en iyisini bekliyor. Takimin en önemli oyunculari sakat ve ne kadar cabalasanizda iyi oynasanizda 55.dakikada oyundan aliniyorsunuz ve o kadar kalitesiz futbolculari hala sahada futbolunu oynarken görüceksiniz bkz: Mustafa Sarp, Ayhan Akman. Insan neyi dogru neyi yanlis yaptigini anlayamaz. Tamam daha cok sey yapmasi lazim aldigi paranin hakkini daha cok vermesi lazim ama takima bu sezon katilan kendisini tüm dünyaya ispat etmis kaliteli bir oyuncuyu elestirmek yerine gercekten elestirilmesi gerekenleri elestirelim.

Peh herkes süper bir tek Misimovic kötü!.Çok değil daha 2,5 ay önce misimovic gelsin çıplak koşarım diyenler şimdi adamı suçlu ilan etmiş.:oyazık.

Pff, gr katkı sağlamıyor.Hantal mı hantal, bir tane adam gibi mevkiisine yakışan pas yahut onu anımsatacak bir hareket göremedim.Allahtan sözleşmesindeki bir maddeden dolayı geri gönderme şansımız var.

Bunlari yaptigi bir kac mac vardi ve hepsinde 70. dakikayi göremeden oyundan alindi.

Adamlar açık açık bize yatmaya geliyolar işte.Ne golü var ne asisti.Bari R10 u alsaydık reklam yapmış olurduk

Dikkat skor yorumcusu ve kariyerini para için riske atacağını sanan bir taraftar.

Misimoviç en çok koşan, kıçını yırtan adam bu ortasahasızlıkta ama golü olmayınca bütün emekler çöpe. O zaman Sarp bu takımın kralı.

Ulan Ronaldo bile milli takımda dökülüyorken, Messi bile milli takımda Barcelona'da ki gibi oynayamıyorken neyin derdindesiniz arkadaş ? Söyleyin de bilelim gerçekten merak ediyorum...

Messi'nin yanına da, Ayhan ve Sarp'ı koyun futbola küser.

Bu adamı da taraftarlar olarak gözümüzde 1 ayda bitirdik anlaşılan. Sıradaki kim olacak acaba? Sen takımla hiç kamp yapma, transferin son günü gel takıma, daha alışma sürecini atlatamadan 11'e girmek zorunda kal (sakatlıklar vs nedeniyle), yine de elinden geleni yap mücadele et, futbolu gol veya asist olarak yorumlayanlar başta olmak üzere daha birkaç maçta sana baskı kurmaya çalışsın, iyi oynadığın maçlarda sebepsizce oyundan alın, 1 hafta sonraki maçta güya ders alma sebepli yedek başla, takım kötü gidince yine hemen sana sarılsınlar...

Ve tüm bunlar yaşanırken, herkes senden tam performans beklesin, yapamayınca da gönderilecekler listesinin başına senin ismini yazsın. Mükemmel.

Koskoca Misimovic'i bile bitirdik. :D :D :D

Komedi resmen ya. :D :asd:

Eeee biz bosuna demedik Xavi bile gelse bisey yapamaz diye.

Bundan 6 önce biri bana gelip, ''Misimovic önümüzdeki sezon Galatasaray'da oynayacak'' dese, gülüp geçerdim. Misimovic gibi asist kralı bir oyuncu kullanamıyorsak, gerçekten takımın hali içler acısı.

acaba taksidin ne kadarını ödedik?,ufak bi miktar ödediysek bence hagi gönderir.

Kulubune 2 milyon verdiler. Kendisine ne verdiler bilmiyorum,

Bundan 6 önce biri bana gelip, ''Misimovic önümüzdeki sezon Galatasaray'da oynayacak'' dese, gülüp geçerdim. Misimovic gibi asist kralı bir oyuncu kullanamıyorsak, gerçekten takımın hali içler acısı.

ben hala inanmiyorum geldigine

bu iste bir alengir var

artik kiraladikmi naptik bilemiyorum, zorlami aldik

sezgin adamlarida sarhosmu etti nefesiyle bilemiyorum:)

Geri
Üst Alt