#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Bu adam da gider ve gittiği takımda yardırır.Sonra burada bu adama sallayanlar üşüyoruz reis falan demeye başlar.

Kötülükle alakası yok, Misimoviç geldiğinde de bunu az çok görebilen birkaç kişi vardı. Misimoviç bize uyan bir futbolcu değil.

Misimoviç'in oynayacağı takımda dağıtıcı bir santrafor ve hareketli ortasahalar olması lazım. Mustafa Sarp'la, Elano'yla, Ayhan'la kusura bakmayın da Misimoviç'ten nah verim alırsınız.

Arda ve Baros dönene kadar ritmini bulması zor.

Devre arası kaliteli bir b2b transfer edilmezse yine %100 verimle izleyemeyiz kendisini.

---Cana

--------XX

----Misi

Kötü olan biz değiliz oğlum, Misimovic kötü... Hala bunu diyen var mı?

ben diyorum.misimovic asist değerinde pas attı da forvet mi kaçırdı? misi iki adamın belini kırdı da biz mi hakkını yedik? misi kaleye bırak adam gibiyi normal bi amatör takım topçusu gibi bile şut çekmedi çekemedi...attığı şutlar komedi ötesi.küçük kız çocuğu gibi cılız isabetsiz...şu haliyle misiyi savunmayın lütfen

not: biz zaten berbatız ama iyi adam pino gibi kendini bu ortamda bile belli eder...

ben diyorum.misimovic asist değerinde pas attı da forvet mi kaçırdı? misi iki adamın belini kırdı da biz mi hakkını yedik? misi kaleye bırak adam gibiyi normal bi amatör takım topçusu gibi bile şut çekmedi çekemedi...attığı şutlar komedi ötesi.küçük kız çocuğu gibi cılız isabetsiz...şu haliyle misiyi savunmayın lütfen

Sen her zaman haklısın paşa, sana laf söyleyenin burnunu kırarım.

Sakatlık problemi olmayan, kaliteli, kariyer ve karakter sahibi bir on numara aldık ama arkasında oynayan adamları görünce Kaka olsa etki yaratmaz arkadaşlar.Vizyon Misimovic'i almak değil, onu oynatabilmek.Etrafına takım kurulcak adam bu.

Misimovic takım oyuncusu, Elano takım oyuncusu.

Keita gibi maç kopartan oyunculardan değil.

Anlayın diye yazıyorum.

Öyle 3-4 kişiyi geçip pes golleri atmasını, üçgene basarmış gibi arapas bırakmasını beklemeyin.

Bir önceki mesajda dediğim şeyler yapılırsa o zaman Misimovic'den bekleyebilirsiniz uzaktan gol de atar, üçgene basıp arapas da atar.

dostum fikir paylaşımı veya tartışması yapılan bi ortamda şöyle cevaplar ne amaç taşıyo yani?

Yüzeysel düşüncelere karşı spazmım var, kusuruma bakma... Geldiğinden beri hangi mevki de oynadı kendine başta bir sor bakalım, arkasında kimler vardı, kimlerle birlikte oynuyor bunları sor sonra tartışalım paşam. ;)

İtiraf edin Kaka da oynasa Mesut da oynasa değişmeyecek.Şu Ayhan yerine senelerdir bi adam alamadık.Sağ açığı değiştir.Playmaker değiştir.Ön libero değiştir.Forvet değiştir.Ortasaha sabit.

Allah akıl fikir versin

Misimovic takım oyuncusu, Elano takım oyuncusu.

Keita gibi maç kopartan oyunculardan değil.

Anlayın diye yazıyorum.

Öyle 3-4 kişiyi geçip pes golleri atmasını, üçgene basarmış gibi arapas bırakmasını beklemeyin.

Bir önceki mesajda dediğim şeyler yapılırsa o zaman Misimovic'den bekleyebilirsiniz uzaktan gol de atar, üçgene basıp arapas da atar.

kastettiğin şeyler olunca bende çıkıp oynarım misimoviçe gerek yok o zaman :)

Yüzeysel düşüncelere karşı spazmım var, kusuruma bakma... Geldiğinden beri hangi mevki de oynadı kendine başta bir sor bakalım, arkasında kimler vardı, kimlerle birlikte oynuyor bunları sor sonra tartışalım paşam. ;)

dostum o zaman sizin gibi değerli düşüncelere sahip arkadaşları vip bölümüne alalım? orda kurtarın dünyayı...asıl sen kusura bakma biz işte salak salak yorumlar yapıyoruz ama futboldan bi tek siz anlıyosunuz.yani biz öle hebele höbele maç seyrediyoruz ama siz olayın direk taktik teknik boyutunda kafa patlatıyosunuz...kusura bakma değerli vaktini aldım...hadi iyi geceler:)

Bu adamı da Hagi yiyecek 8 milyon daha çöpe gitsin. Oyuncuyu kaybetmek en kolayı..

dostum o zaman sizin gibi değerli düşüncelere sahip arkadaşları vip bölümüne alalım? orda kurtarın dünyayı...asıl sen kusura bakma biz işte salak salak yorumlar yapıyoruz ama futboldan bi tek siz anlıyosunuz.yani biz öle hebele höbele maç seyrediyoruz ama siz olayın direk taktik teknik boyutunda kafa patlatıyosunuz...kusura bakma değerli vaktini aldım...hadi iyi geceler:)

Sana da tatlı uykular. ;)

zaman gösterecek sizin gibilerden mi bi b.k olmayacak yoksa bizim gibilerden mi göreceğiz. o günde forumda yazıyor olursan ben burda olacam

Takim yakinda nerdeyse küme düsecek, hangi zamandan bahsediyorsun sen ?? :asd:

Ne kadar kendini beğenmiş insanlardan oluşan bir toplumuz yahu.Onun yerine ben de oynarım,Barça'yı babam da şampiyon yapar,Messi'yi ben de keşfederdim vs. vs. Uçmuşsunuz iyice.Hayatında muhtemelen büyük sahada top bile oynamayan adamın söylediklerine bak.O şartlarda o da oynarmışmış.:asd:Necati çok haklı.Bu zihniyettekiler yüzünden bir gram ileri gitmiyor ülke.

Geri
Üst Alt