#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Mustafa Sarp dönünce takımı kurtaracakmış :asd::asd:.

Mustafa bizi sampiyonlar ligi sampiyonu bile yapar. :asd:

Ne kadar kendini beğenmiş insanlardan oluşan bir toplumuz yahu.Onun yerine ben de oynarım,Barça'yı babam da şampiyon yapar,Messi'yi ben de keşfederdim vs. vs. Uçmuşsunuz iyice.Hayatında muhtemelen büyük sahada top bile oynamayan adamın söylediklerine bak.O şartlarda o da oynarmışmış.:asd:Necati çok haklı.Bu zihniyettekiler yüzünden bir gram ileri gitmiyor ülke.

Barca'yi bende sampiyon yaparim ne varki onda. :asd: :D :D :haha:

hepiniz çok komiksiniz :lol:

Burda bir kisi var komik olan, oda sensin. :o

Yok biz biliyoruz,bilmiyoruz demeyiz,dışarıdan bakan insanlar karar verirler.Ha ama senin bilmediğinden emin oldum orası ayrı.

Messi adam olsa Arjantin'de birşeyler yapar değil mi Necati ?

Barcelona da babam da oynar adamlar da Xavi-İniesta var takır takır oynuyorlar.

Bak Arjantin'e Messi birşey yapamıyor :asd::asd:.

sen kimsin ki ?! benim bilip bilmediğim konusunda kanıya varıyorsun. haddini aşma dostum işine bak ;)

Sakin ol şampiyon.

İsteyen istediği kanıya varır burada hakaret etmek dışında.Burası bir forum.Sen boş boş laf sokmaya çalışma ben de işime bakayım oldu mu?

Mesajı bulamıyorum ama bugün biri "Forvette Dzeko ve Grafite olduğu için asist kralı olması normal " gibi birşey dedi :asd:

Mesajı bulamıyorum ama bugün biri "Forvette Dzeko ve Grafite olduğu için asist kralı olması normal " gibi birşey dedi :asd:

Hatırlıyorum sanki. Her attığı top ya Dzeko ya da Grafite'ye gidiyormuş :asd:.

Sakin ol şampiyon.

İsteyen istediği kanıya varır burada hakaret etmek dışında.Burası bir forum.Sen boş boş laf sokmaya çalışma ben de işime bakayım oldu mu?

benim hakkımda hiç bi kanıya varamazsın 2.

sana böyle bi hak vermiyorum şimdi işine bakabilirsin ukalalığa gerek yok

Öyle ya. Messi adam olsaydi Arjantin'i bu sene dünya sampiyonu yapardi. :asd:

Bizdeki zihniyet bu iste. :D Hep, ben olsam daha iyisini yaparim diyen biri cikiyor. :haha:

Rijkaard'ın Stoch'u istediğini biliyoruz. Büyük ihtimal Stoch'u sol kanata çekip Arda'yı 10 numara pozisyonunda oynatacaktı. Misi transferi biraz piyangodan çıktı gibi. Ya da Stoch alınamayınca birşekilde transfer mantığını değiştirdiler. Misi iyi oyuncu olabilir ki iyi oyuncudur Bundesliga'da o kadar asist yaptığına göre. Fakat orta saha kurgusunu değiştirmeden Misi'yi transfer etmek pek mantıklı değil. Bizim yönetimin yaptığı hiçbir transfer takımı düşünülerek yapılan transferlere benzemiyor. Kim boşta, kim uygun gidip onu alıyoruz gibi.

Artı Fener Alex'den kurtulmaya çalışıyor biz halen Alex tarzı 10 numara alıyoruz. Misi'yi eleştirmiyorum fakat bizim transfer mantığı yanlış.

Selen eğer Cana ve Misimovic arasına oyunu çift yönlü oynayabilecek bir oyuncu alırsak veya elimizdekiler oraya uyarsa Arda ve Baros döndüğünde beklediğimiz Misimovici sahalarda görebiliriz.

Elimizdeki alternatifler dediğim Cumhur - Emre Çolak - Elano

Umalım ilk iki yazdığım isimden biri o dediğim bölgeye monte edilir ve yarar sağlar.

Böylece geleceğimizi de kurtarmış oluruz.

Rijkaard'ın Stoch'u istediğini biliyoruz. Büyük ihtimal Stoch'u sol kanata çekip Arda'yı 10 numara pozisyonunda oynatacaktı. Misi transferi biraz piyangodan çıktı gibi. Ya da Stoch alınamayınca birşekilde transfer mantığını değiştirdiler. Misi iyi oyuncu olabilir ki iyi oyuncudur Bundesliga'da o kadar asist yaptığına göre. Fakat orta saha kurgusunu değiştirmeden Misi'yi transfer etmek pek mantıklı değil. Bizim yönetimin yaptığı hiçbir transfer takımı düşünülerek yapılan transferlere benzemiyor. Kim boşta, kim uygun gidip onu alıyoruz gibi.

Artı Fener Alex'den kurtulmaya çalışıyor biz halen Alex tarzı 10 numara alıyoruz. Misi'yi eleştirmiyorum fakat bizim transfer mantığı yanlış.

Ben sana söyleyeyim ya Sivas maçı ya da o zamanlar.Adnan Polat bi maç sonrası bize 10 numara, oyun kurucu lazım dedi.İş bitti orada.

Kötü olan biz değiliz oğlum, Misimovic kötü... Hala bunu diyen var mı?

Kusura bakma hacı ben diyorum,tabi misi kendi mevkisinde bi kaç maç oynasın ondan sonra tam olarak yorum yapacağım,sen zaten 10 numarasın,senden adam kovalaman,defansa yardım etmen falan beklenmiyor,dünyada türünün son örneklerindensin(10 numara mevkisi mi kaldı),ben orta sahaya falan bakmam bu durumda,yok öyle bi dünya.

@ Alper elinde iki hakkı var transfer konusunda Misi ve Cana diyelim iki transferin birbiri ile uyumu bence 0. Misi'yi aldın o zaman ilk başta Cana tarzı ön libero alınmayacaktı. Ernst tarzı, İnler tarzı, gerektiğinde topu ileri taşıyabilecek, saklayabilecek, topu oyuna Cana'dan daha iyi sokacak ön libero almalıydı. Cana'yı aldı niye bu sefer Misi tarzı 10 numara aldı gidip Rosicky tarzı bir 10 numara alabilirlerdi. Takımın transfer mantığı bana göre tamamen yanlış. Cana'da büyük ihtimal bir yerde duydular ya da birisi önerdi aa iyiymiş, savaşçıymış deyip aldılar. Şimdi box to box alırlar diyelim ki aldılar ben orta saha sorununun halen aşılacağına inanmıyorum bir transfer ile.

Selen haklısın ben sadece çözüm önerisi üretmeye çalışıyorum.

Yönetimin transfer politikası çok yanlış zaten açıklamaya gerek yok.

Mustafa Sarp, Gökhan Zan, Serdar Özkan, Ali Turan gibi futbolcular ne yarar sağlayabilirler bize ?

Orta sahaya en az 3-4 transfer şart. Yerlilerimizin kalitesi çok çok alt seviyede.

Arda'nın dışında üst düzey yerli futbolcumuz yok.

Yani düzlüğe çıkmamız epey zor gibi gözüküyor.

@ Alper elinde iki hakkı var transfer konusunda Misi ve Cana diyelim iki transferin birbiri ile uyumu bence 0. Misi'yi aldın o zaman ilk başta Cana tarzı ön libero alınmayacaktı. Ernst tarzı, İnler tarzı, gerektiğinde topu ileri taşıyabilecek, saklayabilecek, topu oyuna Cana'dan daha iyi sokacak ön libero almalıydı. Cana'yı aldı niye bu sefer Misi tarzı 10 numara aldı gidip Rosicky tarzı bir 10 numara alabilirlerdi. Takımın transfer mantığı bana göre tamamen yanlış. Cana'da büyük ihtimal bir yerde duydular ya da birisi önerdi aa iyiymiş, savaşçıymış deyip aldılar. Şimdi box to box alırlar diyelim ki aldılar ben orta saha sorununun halen aşılacağına inanmıyorum bir transfer ile.

Lorik Cana gibi bir adamı öneriyle alıyorlarsa yazık :) Futbolu yöneten adamların cehaletine saygı duyarım öyle bir durumda.

Benim teorim Cana ve yanına çift yönlü ortasaha düşündüler,ellerine yüzlerine bulaştırınca tutuştular ve Misimovic'i getirdiler.

Iyide, Gökhan Inler ön-libero degil ki.

Emre-Topuz çift ön libero diyor insanlar ikisi oynarken. Ernst-Aurelio ya da Ernst-Necip iki ön libero ile oynadı diyor insanlar. Cana-Barış gene çift ön libero diyoruz ya Cana ve Ayhan için. Yani mantık aynı defansif orta sahalar, hatta defansif de değil. Şimdi Cana ile Ernst'in özellikleri aynı mı farklı. Cana direk kesici, çapa tarzı ön libero bence. İnler de oynar ön libero ki İsviçre milli takımındaki maçlarına denk gelmiştim ön libero gibi oynuyordu. Yani burda tercihin önemli Cana tarzı mı sadece çapa tarzı, ya da Ernst tarzı mı hatta Emre tarzı mı bile diyebiliriz, bugün de mesala Selçuk-Nuri ve Sabri ile kurmuşlar orta sahayı milli takım. Aynı mantık.

Artı İnler ön libero ..

Geri
Üst Alt