#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Olmadı bu orta saha probleminden dolayı futbol tarihinde bir ilki gerçekleştirip Galatasaray'da futbol oynama planları yapıyorum. Zaten o gün topa vurdum, kötü değilmişim. Kafamda çözdüm gibi futbol işini, eğer vücudumun esnekliği, gücüm yeterliyse ve futbolun erkeksi bir oyun olduğu algısı yıkılırsa Galatasaray'da ciddi ciddi orta sahada başarılı olabilirim diye düşünüyorum. En azından hiç yapamadım dikkat dağıtabilirim. Neyse öfkemiz ve uçuk fikirlerde gezmemizin nedeni Galatasaray'un bu hale düşmesinden dolayı içinde bulunduğumuz üzüntülü durumdur diyelim.

Daha ilk geldiğinde demiştim takıma adapte olamaz diye. Sanki kendine gelebilmek için Galatasaray'ı inziva yeri olarak kullandı. Ne diyelim helal olsun! Almanya'ya Elano ile elele gitsinler.

Emre Okan , özletmiştin kendini :asd:

Misimovic Kadro dışı bırakıldı

Hadi hayırlı olsun

ulan bu kadar para verdiler

daha sezon ortası gelmeden kadro dışı abi genç adam alacaksın en azından isim yapmaya çalışacak

Özür dileriz Misi reis.Hayatının hatasını yaptın G.Saray'a gelmekle

... kazanırlar adamı bir daha. Bu adaletsizliği gören oyuncular kalır mı anasını satayım senin takımda?

Seni kadro dışı bırakanlara yazıklar olsun gerçekten şok oldum bu kadar saçma bir iş olabilir mi ya ?

Git, kendini kurtar. Gerçekten fazlasın sen ve senin gibiler...

Misimovic'i kadro dışı bırak Servetgilleri tut.Yazıklar olsun hepinize.

Ah be yönetim ah. Mağlubiyetlerin sebebi Misimovic değil mi ?

Haha.İŞte yİne suclularin baskasi oldugu yerde,en alakasiz en son sira gelecek kİŞİlere en basta fatura kesİlmİŞ.

Allah b... Versİn!

Gerçekten diyecek kelime bulamıyorum.Demek herşey 3 ay önce gelen Misimoviç yüzündenmiş!! Ali Turan, Barış, Mustafa, Servet bu adamlar kadro istikrarı için her zaman bizimle olmalı.

Senin kadar taş düşsün başlarına reyis.

devrearası kaç kurtar kendini koçum...

burda senin kıymetini bilen ne takım arkadaşların nede yöneticilerin var...

İyi oldu kendisi için. Kendi seviyesinde bir takım bulsun.

Bize Mustafa'lar lazım.

Geri
Üst Alt